Частна детска градина във Варна

• 49 550
  • 250
  •   1
Отговори
# 165
Мишона,
в "Малкия принц", държат обръщението да е учителка Еми, учителка Гери, учителка Валя и т.н. Не толерират обръщения само по име. В разговор с детето ми аз също наричам учителката й с "учителка Гери"

# 166
Това не е отчетна тема!
Моля, спрете със спама и чата!

# 167
Всеки има право да каже какво не му харесва и какво му е направило полжително впечатление при посещението си в една или друга детска градина. Аз отидох до Детско сърце с намерението да си запиша детето. Не съм била предубедена или негативно настроена, но след огледа и разговора с персонала се разочаровах и отказах.Имам право да напиша впечатлението си от посещението си нали?
Ходих и до Цветни песъчинки-е, за там нямам думи. Луха още вратат на професионализъм. КАка сега да кажа на бялото черно? Решихме семейния съвет там да запишем дечко.
Никой не плюе просто така за спорта. Става въпрос за нашите деца и е нормално да искаме най-доброто.  Peace

# 168
  • Варна
И аз съм ходила до Цветни песъчинки, мнението ми за тази градина напълно съвпада с мнението на Yasmin от 3-а страница на тази тема, няма да се повтарям. Но някак странно ми е на човек който е непредубеден да му се сторят стаите в Цветни песъчинки по не мрачни и по просторни. #Crazy
Както и да е , аз своето мнение вече го казах и то няколко пъти, а да доказвам на някой че неговото бяло всъщност е  черно смятам че е causa perduta.
Пожелавам на всички мами да намерят подходящата градина за своите деца.

# 169
Nadiok на фона на стаята за игра и спалнята в яслата, която в момента посещава детето ми , тези в Детско сърце са миниатюрни. Искам да подчератя, че яслата е държавна-"Щастливо детство" и не съм с велики претенции. Това, което ми показаха е една малка стаичка в лилаво-розовата гама и спалничка, с легла на два етажа, в която секретарката се наложи да ми светне лампата посред бял ден-бях там точно в 12:30. Е,  на това как да не  кажа малки и мрачни стаички? НЕ бях предубедена, тъй като разгледах снимките в сайта и много ми харесаха (но на снимки не се добива реална представа, местоположението на градината ме устройва идеално, по телефона ми казаха, че имат часове по английски ( но едва на място, след   около 10 опита да разбера доплащат ли се ми казаха , че не са включени в таксата и много се зарадвах, че съм намерила подходящото място за малчо. Разочаровах се от непрофесионалното отношение на госпожата , с която говорих. С риск да се повторя, отново ще кажа, че на всеки мой въпрос се отговаряше кратко и се повтаряше цената и това, че не се приспада за непосещаемост. Това го знам и го приемам-все пак става въпрос за частна градина  Peace! Но не мисля, че съм малоумна за да ми с еповтаря едно и също нещо постоянно-430лв, 430 лв. Само това чувах! Как да ми хареса отношението на учителката, която на фона на ревящо дете, пъшка и изразява недоволство и отегчение? За да не се приемат думите ми за голословие искам  да дам един конкретен пример. В една от рекламните им брошурки пише, че имат услуга половин ден- преди обед и следобед, Е, да ама на мен на място ми казаха, че следобед не може -защо тогава рекламират нещо, което не го предлагат? А  не можело, защото ако детето посещава градината половин ден-следобед, то е логично че няма да спи там и  няма кой да се занимава с него, тъй като учителката стои в спалнята при децата, които спят и ги пази да не паднат от леглата на втория етаж . Попитах на 12 деца една учителка ли е?- ААа не , но когато децата почиват на обяд се редуват , за да могат и те да си починат. ????????? #Crazy #Crazy #Crazy Съветът беше да го запиша за цял ден, ако искам да си го водя по-късно, но пак да си плащам цяла такса. Значи тогава могат да нямерят кой да се занимава с неспящите деца? Искаша задължително договор, сключен за цял ден, а ако реша да го оставя втория месец само по половин ден?????Ами тогава ще му мислим! Ето това са част от отговорите, които ме резервираха и си изразих мнението във форума. НЕ плюя, а ми се иска тези недостатъци да се изчистят от страна на персонала!
Вчера в Цветни песъчинки ми предложиша гъвкав вариант, който ме устройва. Започваме на половин ден следобед-от 13 до 18 часа, без включена храна, ако все пак детето си поиска следобедна закуска няма да му откажат. Ако свикне и не плаче, ако покаже, че иска да спи на обед на следващия месец аз сама си решавам дали да го запиша за цял ден и дали да си доплатя и храната. Не ми искаха депозит и не ме насилваха да го запиша веднага за цял ден! Обясниха ми подробно правилата в градината и самият начин на говорене и обяснение имаха огромна разлика от това, която получих в Детско сърце.
Това е моето мнение и спирам вече да коментирам по този въпрос! Но и се надявам никой повече да не ме обвинява, че пиша празни приказки и плюя заради вискота такса! Искам и Ще си дам парите там ,където го заслужават!

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 15:51 от tsve_te

# 170
Има ли някой, чието дете посещава детската градина в Морската градина-"Морско конче"? Моля за отзиви и впечатления  Praynig. Аз до последно бях сигурна, че ще запишем Иво в Цветни песъчинки, но таткото избра Морско конче. Днес занесохме и таксата за юли месец, за да ни пазят мястото. Говорихме с директорката, огледахме базата. На пръв поглед всичко е Ок. Ще съм благодарна ако някой каже нещо повече от преки впечатления  Peace

# 171
  • ВАРНА
къде се намира тази детска градина? за "Морско конче" питам.

# 172
къде се намира тази детска градина? за "Морско конче" питам.

и аз това щях да попитам. Частна ли е?

# 173
"Морско конче" е в Морката градина, точно до Зоо-парка. На пакета документи, които трябва да попълня да попълня пише "Детски център АБС"-гр Варна, Частна детска градина "Морско конче".

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 18:01 от tsve_te

# 174
"Морско конче" е в Морката градина, точно до Зоо-парка. На пакета документи, който трябва да попълни да попълня пише "Детски център АБС"-гр Варна, Частна детска градина "Морско конче"
Аааа, тя е по-известна като ABC.

# 175
  • Варна
Голямата ми дъщеря ходеше там през 2005-2006 година, тогава градината се намираше на ул. Преслав, 2006 или 2007 година се премести в Морската градина, за самата градина като стаи, условия и т.н. нищо не мога да кажа, защото сме ходили на Преслав, но най големият минус на ABC беше храната, закуската беше вафла Чайка или нещо подобно на нея и чаша чай, обяд - основно или супа и пак някаква вафла, следобедна закуска - вафла, никога не е имало плодове или салати, детето винаги беше гладно когато я взимах, тя на всичкото отгоре не яде вафли Laughing
Също така много жестока икономия от към материали за учене - на 10 деца 1 опаковка пластелин и т.н. Не знам как са сега нещата, знам че директорката е същата, но дано си е променила отношението, ние издържахме 5 или 6 месеца, не помня вече. Иначе госпожата им беше страхотна, децата много я обичаха, тя сега работи в една държавна градина, практически веднага след нас и тя се махна.

# 176
Nadiok   Cryдано наистина са се променили нещата. Това, което си написала е ужасно. Нериемливо е непрекъснато да се дават вафли и сладории на децата, а плодовете да отсъстват.
Ние харесахме това, че местоположението ни устройва, стаите са светли и чисти, имат ежедневни разходки, часове по английски и музика. ако предварително предупредя, че детето ми ще отсъства-му се приспадат дните, в които няма да посещава детската градина.

# 177
  • Варна
Пробвайте, дано има промяна и дано се включи някой който в момента ходи там или е ходил скоро.

# 178
  • Варна
tsve_te , а цените в Цветни песъчинки какви са ? Има ли опция половин ден или просто така сте се разбрали ?

# 179
В "Цветени песъчинки" е 390 лв. целодневно +5лв. храна на ден. Ако детето отсъства се приспада само храната. Ако е с някакъв вид алергия може да се носи храна и си плащаш само таксата от 390 лв.

Половин ден е 290лв. без храна, т.е. ако е сутрин трябва да го водиш закусило и на обяд да обядва вкъщи, а ако е следобед на ясла-да го заведеш наобядвано и да му носиш някаква лека следобедна закуска и  сокче-за мен този вариант със следобедният 1/2 ден беше идеален. Ако искаш можеш да  го пуснеш на половин ден и да се храни там, но доколото разбрах пак плащаш пълния комплект храноден от 5лв. Наистина не играят на двора Водят ги всеки ден на разходка и играят в някоя градинка.

Общи условия

Активация на акаунт