ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 884
  • 304
  •   1
Отговори
# 105

Кратки, ясни, без емоции  Peace

# 106
Здравейте момичета.
не съм ви изчела,нямам време.
Ема е болна-бронхит, и тази седмица съм болнични да я гледам.
И аз нещо се разболявам ли, що ли не знам, но глава ме цепи 2-ри ден, и гърло почна да ме боли не се издържа вече. Цяла зима не се разболях сега какво става не знам  ooooh!

Ели ще ме умориш ти мене...  Joy  Joy  Joy

Бетта, много сладък аватар.

Ети, браво на теб, хубави покупки си направила.

Иска, дано Марти бързо оздравее и няма място за тревоги  Hug

Ставам, че ема не ми дава да пиша.Простете, ако имам грешки, но с нея няма как....

# 107
 Hug
Здравейте!!!!! Wink Simple Smile Wink Simple Smile Wink Simple Smile Heart Eyes
Пак нямам много време, но поне да се запиша!!!!
Или поне да се оплача  #2gunfire
Маят принц, уж почна да се храни, но сега пък не ще да спи - спи около час за чял ден!? И нали си представяте какво става привечер?  Close
но стига съм се оплаквала - стискайте палци, мъжо да го пуснат отпуска, че да отидем на балкан. Даже хотел сме си харесали. Мислим да забегнем само двамата hahaha Дано се получи  Praynig Praynig
Много усмивки на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
  • Варна
Здравейте на всички Hug

Попова,дано Емка-семка бързо се оправи. PraynigА и ти,вземи си нещо да се пресечеш,да не се разболееш,че много неприятно.Вземи Тойлолхот или нещо подобно Hug
Исито,дано Марти е добре Praynig HugАз не мога да ти помогна със съвет.не сме го хващали този пуст грип/Да пази Господ/
Бетта,добре завърнали се  bouquet
Герито,адаша голям сладур Laughing.Как е сега в Испанско??? тука си е най-хубаво,нали Hug
Ели Joy
Ети,кви са тез цени бе Shocked.тука пък няма такива работи Crossing Armsхм

Мацки,ние имаме ново зъбе tooth.за три седмици,три зъба и всичките с разстройство ooooh!.ако и останалите изскараме така,ще дрискаме до края на годината Tired.опазил ни Бог .
newsm17

Да питам,някой давал ли е ,от пюретата с риба на Гербер???искам да дам риба,но се чудя какво пюре,и тъй като всички са с някакви Йогурт сосове,реших това.
Имате ли впечатления newsm78.Дито нали хич не ги яде,готовите пюрета,а мен ме е страх да купувам риба,че ме е страх дали ще е прясна..................и т.н.

Айде,лека и мека
  bouquet

# 109
Привет и от нас Hug
Ние вече ядем всичко ,бз да е пикантно разбира се и пържено! NaughtyАз принципно готвя здравословно и отделям на Алекс с по-малко подправки и манджаа му е готовалТака хем ми е по-лесно,хем той вече си хапва по-добре от преди и сме станали цели 8.800 кг.Онзи ден омаха две пълнени чушки ,та чак и за още искаше.Сякаш не е  моето злоядо дете newsm78Давам му и  риба/ЗАДУШЕН НА ПАРА ИЛИ ПЕЧЕНА НА ТИФЛОНОВ ТИган/.Да чукна на дърво от нищо не ми е правил реакция до сега.
Опитваме се и памреса да махаме,ама трудно,защото постоянно си дърпа пишката това дете.Не бе мания,не бе чудо #Crazy
Варненските мами нещо са забегнали по плажовете и виждам,че рядко се появяватА,за мен от работа няма време Cry
Ронка,оздравявайте Praynig

# 110
 wavey wavey wavey
Рони когато тръгвахме от морето за Ямбол реших да измия колата и я мих в голяяяяям студ и после ме хвана такава хрема ,че свят да ти се завие. не можех да дишам гърло и глава също ме боляха .За да не заразя децата изчезнахме без тях на Смолян и там ти казвам всеки ден на обед и вечеря по един грог си дръпвах (и все усмихната си ходих Crazy) и когато да се прибрахме вече бях свежа като репичка.Ако искаш пробвай  Wink
Много целувки на сладката Ема и бързичко да оздравява

# 111
Иси Joy Joy Това греяна ракия ли е?

# 112
Грог не е ли чай със ром,или с нещо друго?

Ама вие защо ми се смеете не знаех думата! ooooh!

Аз риба не давам след като дам веднага я издрисква и то миришее рядко,винаги когато дам е така и не съм давала от 2 месеца Confused

# 113
Добро утро на всички Hug

Ели, кой ти се смее бе! Аз знаеш ли колко думи не знам  Rolling Eyes и все си отварям речника за чужди думи! Че и правописния отварям... Embarassed. Работата ми е такава, че ми се налага постоянно да пиша ...
Грога и аз го знам като чай с ром  Simple Smile

Ох.... пак работа, чао за сега...после пак  Heart Eyes Целувки на всички мами! Усмихнат ден желая!!!

# 114
  • През девет земи в десета
 wavey atwork  food010

Добро утро на всички мами и бебоци,върнахме се снощи от морето по спешност,защото ми се отвори малко работа и сега пак сме тук,много ни липсвахте Heart Eyes

Синеоче   love001

Ето я Цеци на плажа:

И в морето:

Спинка на плажа:

Продължавам да ви чета,че прегледах темата само по диагонал!

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 10:24 от Pigi

# 115
Иси Joy Joy Това греяна ракия ли е?
не чай със ром ,но като няма ром и коняк става. Честно казано аз наблегнах на коняка Embarassed. едно време като студентка само така се лекувах. В някой заведения го предлагат и с парченце шоколад мммммммм. Но сега понеже не е сезона и го дават по-отделно и малко ме гледаха като местната алкохоличка ,но аз не бях от там и бях за малко  Mr. Green

# 116
  • През девет земи в десета
Иси,голяма работа си Laughing

# 117
ох момичета сега готвя воденички.Ама като никога не съм готвила и не знам как се готвят. Ако някой има идеи моля кажете Praynig не на шега.
Аз лично такива дреболии не ям и Марти също на малкия не давам и само Иван се дави с тях. Никога няма да забравя бяха ни дошли едни руснаци на гости и минавали покрай един ресторант и там пишело "дреболии с лук". Идват си те в къщи и Дима пита сестра ми " Какво е това дреболии ,как се превежда на руски.?Мога ли когато отида на лекар да кажа ,че ме болят дреболиите? hahaha" Сестра ми му обясни ,че може да каже ,че го болят дреболиите ,но ще има съвсем друго значение Mr. Green
Аз само за Смолян говоря ,но е много хубаво там да знаете.Та там собственичката на хотела (тя познава Иван от командировките) ни направи пататници ммммммммм много вкусно нещо те в Смолян знаят какво да си хапват. Взех и рецептата ще се пробвам
Аз май много се отплеснах ,ще вземе да ми излезе име .
Хайде чао за сега и ще чакам предложения за воденичките Praynig Hug(само да уточня ,че са патешки)

# 118
.... малко ме гледаха като местната алкохоличка ,но аз не бях от там и бях за малко  Mr. Green

Е, иси, можеше да се обадиш да изпием по едно заедно... аз съм от там и за постоянно, та нямаше да те гледат чак така.
И ако не е тайна, къде бяхте отседнали?

# 119
Иси http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23883.msg3120015#msg3120015 ето тук има много! Става въпрос за пилешки, но предполагам,че се същото се отнася и за патешки  Hug

Това за дреболиите ме разсмя с глас!

Общи условия

Активация на акаунт