ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 834
  • 304
  •   1
Отговори
# 300
Нарина малее какво сте преживели.  ooooh! Пожелавам ви скоро да забраивте всичко и Плами да играе с дечицата.
А иначе и аз ти се чудя с тез лечебни млека  Thinking Кърмица е идеално за Плами да пие сега  Wink

Тиция не те разбрах искаш да отбиваш ли Алекс? Иначе ние имаме напредък с кошарата.Точно както ти описваш свалям решетката лягам до него,цока си и заспива.После я слагам,а нощем направо дърпам кошарката до леглото и като замрънка посреднощ ми е наблизо.На една ръка разстояние  Mr. Green  Отначало плачкаше ама май свикна вече.

Нашата пиша отдавна е заголена,още от първите месеци.Почиствам я в коритцето докато го къпя всяка вечер и така...Хайде че вампиясахме тази нощ ...

# 301
  • Варна
Момичета Добро утро Hug
Днес вече 6ти ден Дим е с разтройство Sick.нищо не помага.шипки,дренки,Смекта,лечебна Милупа и един куп хомеопатични и и Гентамицин пи ,Фенистил незнам дали да дам вече,ще ходим пак при педката..............
откакто е станал в 5.40ч ,4 пъти е акал ooooh!

Всички болни бебоци,бързо да оздравяват,а здравите болест да не ги застига Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Обичам ви много  bouquet

# 302
Добро утро момичета  Hug

jorjito тези разстройства са много коварни. Имаше едно лекарство - Сулгин - много помага. То е за възрастни, но съм чувала, че се дава в краен случай дори и на кърмачета! Наскоро ми казаха, че май са го спряли от производство, но в това не съм сигурна - питай в някоя аптека! Педито какво ви каза да взимате  newsm78

Нарина само мога да предположа какъв стрес е преживяло детето! Дано се оправите по-бързо!!! Преди 4 месеца ни се наложи да влезем в Окр. б-ца - детско отделение с Ванко. Не мога да ви опиша мизерията която цереше там. И всичко това се преживявя, ако не беше безхаберието на лекари и мед. сестри! Като постъпихме, ни сложиха система и след няколко часов рев /не можех да мръдна от леглото, защото Ванко тъкмо беше проходил и беше доста опасно/ никой не влизаше в нашата стая и не можех да извикам нито сестра нито лекар. Ръчичката му се наду и посиня, а той реве ли реве! И когато най- после благоволиха да ни погледнат - "Ауууу ама тя системата се подува...." Помолих ги баща му да влезе да ни помогне с млякото -  Naughty мъже тук не влизат! Добре тогава - Вие го направете -  Naughty по това време мляко не правим. ЛЕ ЛЕ КАТО СЕ РАЗФУЧАХ, КАТО СЕ РАЗБУЧАХ В ТОВА МИ ТИ ОТДЕЛЕНИЕ  #Cussing out вЕДНАГА СЕ ОКАЗА, ЧЕ И МЛЯКО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ И да ме молят да остана! Посред нощ приеха и друго дете - и на него му се поду крачето  от системата! Отношението им беше отвратително! На сутринта се разписах и напуснах болницата! Педито ми после ми каза, че въобще не била вярна диагнозата на Ванко! А една от лекарките при напускането ми, ми казва - Моли се да не влезеш повече тук!!! Аз я попитах, дали това е заплаха, и какво ще стане , ако вляза случайно!?!? Представяте ли си!?!? Малко ми трябваше да подам оплакване, защото има и още подробности, но ви ги спестявам! Няколко дена после Ванко не слизаше от врата ми!
Та Нарина, дано Плами се оправи по-бързо и да забрави стесът който е преживяла!

Ние все повече задобряваме в катеренето  Crazy Вчера за малко да падне от кошарата с главата надолу. А кошаратта ни е от високите и му стига до подмишниците...Та гледам само като се събуди и веднага да го взема от там.

Хаиде чао на всички за сега!   bouquet

# 303
                                Two Hearts Иси, Дани,Тиция, честити ви рождени дни на патерици! Two Hearts
                                   Flowers Rose  Бъдете здрави, безгрижни и много щастливи! Flowers Rose

Тези дни нямах време и сили да пиша, но наминавах да прочета какво си правите.
Дани две-три нощи беше невъзможен  Tired, рев, рев, рев... smile3514 подлуди ни.
Изби му и четвъртия предкътник и дано миряса вече, та да се наспиме.
Аз обаче си мисля, че не плачеше от зъб, нещо на инат го избиваше, риташе с крака,
гънеше се като риба на сухо и заспиваше на коленца с вирнато дупе и забол глава в чаршафа... #Crazy
Започнах да се притеснявам да не би да е свързано с ваксината, някакво неразположение. newsm78 Praynig
И това е само нощем, през деня е весел, спи спокойно, няма проблеми... Thinking

Jorji, Narina: Бързо да оздравяват малчовците! Praynig Какво ли наистина преживяват малките им душици в тези болници... newsm78
jorji, Как така не минава пустото му разстройство? Какво си хапва Друнди сега?   Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бо: Нямам думи просто! Sick

П.П. Не е ли време за  closed

# 304

Общи условия

Активация на акаунт