ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 827
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Ето и обещаната снимка на днещното ми занимание. За пръв път ми е. Снимано и с мобилния ми телефон и качеството е лошо.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86144&photo=45
ето и гадната змия : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86144&photo=55
И не на последно място Честит имен ден на всички носещи името Александър, Алекс, Александра.... Бъдете здрави и послушни деца и да радвате всички около вас!

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 19:43 от eti_31

# 256
  • Варна
Честит Имен Ден,на всички които носят името Александър и Александра
Със здраве да си носят името!!!

Ети31
,много гадно нещо ви се е случило Sick
Наистина сигнализирай"Защита на потребителите"или Господарите.в темата има такива примери,че направо................
като например във снакс за момичета,има подарък "прашки" ooooh! ooooh! ooooh!

# 257
Здравейте момичета

Влизам малко да се оплача, че ако не споделя с някой ще експлоадирам. Миналия петък, събота и неделя с мъжо ходихме до морето. Оставихме Криси при майка и уж всичко беше наред. Прибрахме се в неделя следобяд и той много се радва. Беше спокоен. Това ни е първата раздяла и оставяне сам. До тук добре,но в понеделник следобяд като се започна един рев едно чудо (ние останахме с Криси при майка). Това продължава и до днес. Постоянно иска на ръце, постоянно се тръшка и пищи за нещо видяхме се в чудо. За ръцете направо не мога д повярвам той отдавна си ходи сам, катерите се по масите даже, а сега незнам какво става.
Днес следобяд направи разстройство 4-5 пъти. Дали е от него дали се е разглезил незнам. Тази вечер положението беше повече от ужасно. Рев, рев, рев сега едва го приспах.

# 258
Мама Дани- И Венци ми направи този номер. Просто ще мине с времето. Понеже не може да говори и по този начин си изразява чувствата.

# 259
Честито на Именниците! И НАЗДРАВЕ!   bouquet
Митето,Плами и Криско дано да са по-добре!

Кърмещи мами вижте на какво попаднах http://www.bg-mamma.com/site/content/view/568/

Хайде утре пак...лека...

# 260
  • София
Мама Дани, сигурно нещо му е криво на детето, ще мине и това и нещата ще се нормализират. Сигурна съм, че не се разглезват току-така все още.
Яна пък от няколко дена ми се буди през час, през два и мрънка и се гърчи, от коремче ли не знам. Появи й се обрив на брадичката и си мисля, че не й се добре от гадната ваксина, така че я кърмя, гушкам и чакам да отмине.

Нарина, как е Пламенка?

Ети, гадна е случката, но гледай да ги проверяваш ти първа изненадките. Яна като го глътна онова копче и лекарят в Пирогов каза, че дава някаква играчка на детето си, само след като се е опитал да я счупи и не е успял.

# 261
Здравейте скъпи Мама wavey ,
ето ме и мен, най макрая успях да се добера до компа. Знам че много рядко сядам да пиша, но просто така стоят нешата при мен.
Мама Дани може да е настинал и "раздялата" ви още е пресна в главичката му, просто му е дошло в повече, ще му мине, малко търпение. Един следобед бях оставила Макси на сестра ми(не съобразих че е болен) и като се е събудил и не ме видял, ревнал веднага неутешимо, като се прибрах едва го успокоих. После една седмица ставаше с рев и ми висеше на ръцете с часове. Предполагам че и при вас е така.
  Е нека сега и аз да ви се оплача този месец мисля че е най-гадния в живота ми  smile3511:
 от самото начали не ми потръгна, Макси се разболя в началото на месеца, от едно момченце с което си играе и което беше на море ( този морски грип е ужасен), борихме се цяла седмица с пазстройсво, за мое щастие без повръщане.
След това ми почина едното кученце  smile3518 , много ми е тежко, но се държа защото Макси ме усеща и ако се разстроя и той започва да плаче. И като чели не беше достатъчно това ами от минаият петък та до тази нощ Макси е с температура 38-39C  Ill без никакви друди симптоми. Пускахме стерилна урина да не би да има някаква инфекция- не нищо, направо се побърках. Днес не е вдигал и се надявам че вече му е минало. А какво всъшност беше това немога да си обясня.
Е това е от мен за сега, благодаря че ме изслушахте Simple Smile
Пожелавам ви приятна вечер и прекрасен слънчев ден утре.
А сега отивам да подремна цче не съм спала отдава smile3507

П.С. И на мен ми се иска да сложа малко снимки на Макси в албума, към кого да се обърна....

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 23:27 от stef1245

# 262
  • някъде

Аз понеже съм една блейка ooooh! и днес пропуснах именния ден на моето слънчице Tired! Знаех, че е днес, но съм забравила и чак като отворих темата се сетих ooooh!! Почерпете се за негово здраве Hug Heart Eyes

# 263
# 264
  • София
Честит рожден ден, Иси! Желая ти здраве, щастие, късмет и най-важното - да са ти живи и здрави момчетата (и тримата  Wink) и само да те радват!

# 265
Честит Рожден Ден, Иси! Весел празник и безкрайно много щастие и любов ти желая!

# 266
Честит Рожден Ден Иси! Много щастие, късмет и най-вече здраве за теб и всички твои любими хора. Hug

# 267
Честит рожден ден Иси!
Пожелавам ти, всичко онова, което искаш и за което мечтаеш,да бъде сбъдната реалност! Дано днешният ден, а и всички дни за напред,да бъдат изпълнени с емоциите на живота и нека тези емоции,винаги да те радват и да ти помагат дори и в трудни моменти!!!Весел празник!!!   

# 268

Иси!!!
Нека този ден ти донесе много радост и късмет за напред!!!
Бъдете живи и здрави ти и твоите любими хора!!!

# 269
За теб Иси Hug

Днес се случиха... всички сезони.
Сутринта се родих. Като сняг.
А по обед млад вятър ме гони,
но се спъна във пролетен праг.

После..., някъде в три без петнайсет,
станах зрялата лятна жена...
Wink
Всеки поглед е вино... Засмях се.
Всеки допир е вик на вълна.

Свечери се... Повя от морето.