почерпете се за мое здраве
/ 

След прекрасното стихотворение, което Ася е написала, аз нямам какво да допълня, освен МНОГО ЗДРАВЕ! 
И по-добре... 
. Сега се прибрахме от спешния - биха му една инжекция против повръщане. Аз исках да му влеят със система глюкоза, а ма той не бил толкова зле и ми отказаха.Най-лошото е, че не можах да изолирам малкото и сега направо треперя, че може и него да го нападне този гаден вирус. Моля се да му се размине!
. Вие къде бяхте на море?
.
Мила Иси, честит рожден ден! Най-хубавите неща ти желая на тоя свят - здраве, любов и много щастие, другото ще си го купиш!

След прекрасното стихотворение, което Ася е написала, аз нямам какво да допълня, освен МНОГО ЗДРАВЕ! 
...преписах го
.Стихотворението е написано от талантливата Павлина Йосева Стоянова, но някак си много й подхожда на Исито и реших да й го копирам като поздрав за ден дена.
...преписах го
.Стихотворението е написано от талантливата Павлина Йосева Стоянова, но някак си много й подхожда на Исито и реших да й го копирам като поздрав за ден дена. 

Като му се доспи и иска да го вземам и си ги търси в пазвата ми направо.Сочи ги с пръст и казва Ъ-Ъ-Ъ. Но при всички случаи ще трябва да дочакаме инволюция и тогава ще му мислим