ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 836
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart
почерпете се за мое здраве

# 271
  • somewhere over the rainbow
Ох, как можах да забравя за вчерашния имен ден на зетя и сватът /така ли се пише newsm78/ ooooh!
Да са живи и здрави Алекс и татко му и много да слушат Дидка! Hug Heart Eyes Hug

Честит имен ден на Александър на Тиция! Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИСИ!   bouquet След прекрасното стихотворение, което Ася е написала, аз нямам какво да допълня, освен МНОГО ЗДРАВЕ!  bouquet

ПП. Покрай нас "На западния фронт нищо ново" Wink И по-добре...

# 272
Честит рожден ден на ИСИ Много здраве ти желая, щастие и усмихнати и лъчезавни дни!   bouquet   bouquet   bouquet

# 273
  • Варна
Иси,Честит Рожден ден приятелко!!!
Бъди все така добра,майка и съпруга,всеотдайна приятелка и нека Господ да бди над семейството ти!!!

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИСИ! Здраве,щастие и мнооого подаръци  Wink

# 275
  • Варна
Иси Честит Рожден Ден!
Бъди много щастлива и обичана съпруга и майка!
  bouquet
Нарина и моя големия син е като Пламенка! От снощи съм ни жива, ни умряла ooooh!. Сега се прибрахме от спешния - биха му една инжекция против повръщане. Аз исках да му влеят със система глюкоза, а ма той не бил толкова зле и ми отказаха.Най-лошото е, че не можах да изолирам малкото и сега направо треперя, че може и него да го нападне този гаден вирус. Моля се да му се размине! Praynig
Айде чао, че се очартава тежка вечер за мен!

# 276
Честит рожден ден Иси! Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти !Аз не съм писала отдавна, цяло лято пътешестваме. Прибираме се за няколко дни и тогава чета, но нямам време за писане. Качих малко снимки, че не съм качвала от месеци.Бета, и ние видяхме щъркелите на морето и  ги снимах, ако не си качила снимки мога да сложа.Два дни подред минаваха точно в 10 часа  сутринта. Ева от няколко дни си ходи вече доста по-стабилно, ще правим скоро прощапулник. След няколкото крачки на морето не искаше да се пусне, чак сега. И като тръгна, ходила е цял час сам сама, направо се учудих.И  така от няколко дни, но аз и слагам коланите за всеки случай да няма пак някой инцидент, не че мога винаги да я предпазвам, но все пак. Хайде лека нощ на всички.

# 277
  • София
мгиздова, честито прохождане на Ева. Колкото по-късно тръгнат дечицата, толкова по-стабилни са и с по-малко падания се разминават. Аз нашите каишки само си ги купих, ползвали сме ги веднъж.
Не съм показвала снимки на щъркелите, защото с телефона не станаха хубави, покажи твоите  Hug. Вие къде бяхте на море?

Ние днес се бълбукахме в надуваемия басейн на село при баба. Даже с обувките искаше да влезе. А като си спомня какъв рев беше в началото, един месец ревеше само като го видеше тоя басейн.

Лека вечер от мен. Болните дечица да оздравяват  Hug.

# 278
  • някъде
newsm51 Two HeartsИСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО НА ЦЯЛОТО ТИ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО! Two Hearts newsm51

НАН-че, мерси много Hug Нещо не те откривам на скайпа- все мъжо ти Crossing Arms
Болните дечица бързо да оздравяват! Praynig Hug

# 279
  • ES
   bouquet Мила Иси, честит рожден ден! Най-хубавите неща ти желая на тоя свят - здраве, любов и много щастие, другото ще си го купиш!   bouquet
 Heart Eyes
Честито прохождане на Ева!
Бетта, аз мисля, че нашите пъргавелковци проходиха по-рано, защото са по-елегантни. И ние сме целите в синини. Като ме видят и ме питат от какво са. Като, че ли го насинявам от бой.
Цитат
Автор BG-Mamma   
18. 11. 2003

Отбиването на детето по принцип е много сложно и психологически мъчително за майките. При това се е оформило и обществено мнение, че колкото е по-голямо детето, толкова по-трудно е то да бъде отбито.
Затова се препоръчва на кърмачката да отбие детето преди година, защото на година и пет месеца то няма да я “пусне”.
В действителност отбиването, станало във физиологичния срок, преминава безболезнено и за майката, и за детето.

Това го четох от линка, който Рени беше пуснала. Наистина и на мен ми е интересно как мислите мами, които още кърмите извън "физиологичния срок"?  newsm78

# 280

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИСИ!   bouquet След прекрасното стихотворение, което Ася е написала, аз нямам какво да допълня, освен МНОГО ЗДРАВЕ!  bouquet

Ааааа Нан, не съм го написала аз Naughty...преписах го smile3534.Стихотворението е написано от талантливата Павлина Йосева Стоянова, но някак си много й подхожда на Исито и реших да й го копирам като поздрав за ден дена. Hug

# 281
  • somewhere over the rainbow
Ааааа Нан, не съм го написала аз Naughty...преписах го smile3534.Стихотворението е написано от талантливата Павлина Йосева Стоянова, но някак си много й подхожда на Исито и реших да й го копирам като поздрав за ден дена. Hug
Да де, написала в темата, имах предвид Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ДАНИ!   bouquet  bouquet
Здраве и любов, и да слушаш Криско,ей Naughty Hug Heart Eyes Hug

# 282
Иси, Ч.Р.Д на патерици душко. Да си ми жива и здрава, усмихната и все така позитивна!

Гери, ми аз не знам какво да допълня. Изчетох внимателно тази статия и повечето неща ги знам от други източници. Съгласна съм с нещата, които са казани, има много нагледни примери за безболезнено отбиване след 2- 2.5г. То ще си стане от самосебе си. За мен лично кърменето е станало като неразделна част от ежедневието ми от доста време. Почти не го забелязвам. Нито ми тежи, нито по някакъв начин се отразява на ежедневието ни и не смятам да я лишавам от него докато тя самата не пожелае.

Ух, мрачни и дъждовни дни, никъде не може да се отиде, скука...

# 283
Гери аз си мисля че хич лесно няма да ни е ,като чета първи начин и втори начин.  Rolling Eyes Та ние не знаем как се заспива без нини  Naughty  Като му се доспи и иска да го вземам и си ги търси в пазвата ми направо.Сочи ги с пръст и казва Ъ-Ъ-Ъ. Но при всички случаи ще трябва да дочакаме инволюция и тогава ще му мислим  Thinking

Мами днес карайки по едно околовръстно видях един ван,блъснат странично.Някой му беше отнел предимството.От вътре излезе майка с бебе.Бебо беше на 7-8м и имаше синка на личицето.Майката го гушкаше,явно се беше ударило някъде.После незнам,продължих да карам.Та в тази връзка-не возете децата си без задължителните седалки!  Praynig

Ч.Р.Д.на Мама Дани! Много щастие за теб и цялото ти семейство!   bouquet

# 284
Мама Дани Честит Рожден Ден!

С пожелания за всичко хубаво и мечтано- здраве, късмет за реализация на целите, достатъчно любов която осмисля живота, и разбира се много усмивки за да запазиш своята непринуденост и чар!

Общи условия

Активация на акаунт