ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 827
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Мили момичета сърдечно благодаря за пожеланията. Нека вичко това ви се върне в 100кратен вариянт.
Сега да почерпя

# 286
Честит Рожден Ден, мама Дани!Пожелавам ти много здраве, спокойствие и  си създавай хиляди поводи да се усмихваш и да се радваш на живота!Весел празник! Hug

Нанче, нежна душичка си ти HugНикога не се е случвало да подминеш хубав стих в тази тема.

# 287
Мама Дани Честит Рожден Ден!  bouquet
Здравейте майчета върнахме се от пътешествието сега отивам да прочета какво сте писали.
Ели видях че си ме питала за очето ами вече месец и половина не тече, значи сондирането е било успешно. Много неприятно беше преди с тези гурлички, капане на капки но аз мислех че ще го израсте и изчаках до 1г.

# 288
  • Варна
Честит Рожден Ден на Мама Дани!!!

# 289
  • хасково

Честит рожден ден на Мама Дани и мама Иси! Нека усмивката не слиза от лицата ви!

Почерпих се от всичко , ама тези торти най ми легнаха на душата. Laughing  chef

# 290
Момичета, само влизам да пиша как се развиват нещата при нас. Отидохме в една частна клиника, за да сложат Пламена на система,че отказваше да пие каквото и да било и взе пак да повръща Cry Ходихме и в окръжна болница, но казаха че могат да ни приемат минимум за 3 дни, освен това отделението било пълно и условията с повече от мизерни. Предполагам, че нямаше и да пускат някой да стои с мен там, даже не знам щеше ли да има къде да легна или се стои на стол...абе, ужас. Стояхме 2 дни в болницата и днес се прибрахме. Сега сме на гентамицин още 2 дни...Няма нужда да обяснявам че не знам на кой свят съм, а малката е толкова стресирана, че само плаче и вика "мама, мама" и виси на врата ми..стряска се докато спи и всячески се опитваше да избяга от болничната стая. Поне условията бяха хубави, че имаше къде да се цедя и да стерилизирам...А иначе като пътувахме с колата за вкъщи тя пак повърна и направо имах чувството, че ще получа някоя криза от нерви и притеснения Confused Даже ми дойде вчера със седмица по-рано...Както и да е...давам по малко лечебна Хумана, а Пипи е гладна и само плаче и си иска шишето, направо все едно е тормозя нарочно..така сигурно си мисли миличкото ми ooooh!

Много съм натоварена психически и с никого не ми се говори и обяснява...Сега заспа и дано малко се поуспокои Praynig До утре.

# 291
  • някъде
Честит рожден ден, мила Дани! Много щастие и сбъднати мечти ти желая! Hug Hug Hug

Ох, Наринче Sad, дано вече е добре малката сладурана Praynig
Аз се притеснявам за нашата пишка, даже и тема пуснах- не е забелна, а колкото повече минава времето толкова по ще се стресира малкия Tired

# 292
  • Варна
Нарина  Hug Hug Hug Hug Hug
Само да ти кажа от личен оит,че лечебната Милупа е по-добра/поне за нас/.Малкия много я пие,а хуманата не я искаше въобще.Милупата е с морков.
Пожелавам ви бързо оздравяване,и много съжалявам за престоя ви в болницата.представям се каква чудесия е там ooooh!
 Hug Hug Hug

Дидка81,видях темата ти/даже се разписах Blush/.ще следя с интерес Peace.И аз съм много объркана от това забелване едни викат забели-други не.Иди разбери Crossing Arms.там е работата,че вече разбират и усещат и ............... #Crazy #Crazy #Crazy,какво ще правим

# 293
  • През девет земи в десета
 newsm59 На Иси и Мама Дани,да сте живи и здрави и много щастливи!!! Gift

Наринка,нали уж кърмата е най-добра за диетични хранене при диария и стомашно чревни заболявания!?

Дидка 81,аз на сина ми забелвах пишока всеки ден след баня по не повече от милиметър,два и в резултат на около година проблема със забелването беше решен!С племеника беше по същия начин!

Ставам,че ме викат,няма спокойствие даже и в неделя!

# 294
Мама Дани, с малко закъснение искам и аз да ти кажа:
Честит Рожден Ден! Бъди здрава, усмихната и щастлива майка и съпруга!

Дидка, не съм видяла темата ти, но ще ти кажа, че аз не съм забелвала. Моята педиатърка каза, че сега хирурзите отричали вече забелването. Тя само го преглежда на няколко месеца веднъж като го дръпва малко. Каза ми, че няма нужда да го пипам. А също така знам че във Франция не забелват. Ако има нужда, като са по-големи ги водят на хирург, който забелва детето, но това е в доста по-голяма възраст и се случва рядко. Трябва да поразпитам по-подробно зълва ми, тя има момченце. При всички случаи мисля, че не бива чак толкова да се притесняваш, освен ако не забелязваш някакъв проблем.

Нарина, кураж, мила, дано душичката да се оправи бързо, представям си какъс стрес изживявате. Съвет не знам какъв да ти дам, само  Hug Морска, и на теб стискам палци нещата да се разминат възможно най-леко.

# 295
Ренка,ние също имаме този проблем с Алекс и спанетос мен вечер:ooooh:А,на доктор Спок му теглих едни такива...,няма да коментирам.Оставих си детето две вечери да реве повече от час с баща си в детската,а аз в хола си запушвах буквално ушит,защото сърцето ми се късаше.Накрая вече започна да хълца и да вика Мммма-ма,ма-ма и аз си го гушнах.На слудващата вечер реших да приложа друга тактика...Сложих го в кошарата,седнах до него и си го гледах един час докато се наиграе преди сън.После започнах да го галя по гръбчето и главичката и така заспа мирно и кротко.Е,събужда се нощем да си търси цицата човека,ама няма как.Успокоих се като чета ,че има и други мами като мен да кърмят често.Направо не мога да си представя как ще го приспивам бз цица това дете newsm78.Явно заради кърменето искат да спят с нас и се будят нощем,защото когато го оставя при баба му няма проблем-заспива си с шише с кисело мляко и и много спокоен.Може би като ги отбием нещата ще се наредят.
Алекс сурин си свършва всички "операции" на гърнето и през деня го слагам по-често,за да пишка ако иска и ми стурва,че започва вече да се контролира.     

# 296
Изчетох ви цели 8 страници #Crazy.
Аз кърмя Цвети сутрин и вечер като това са самостоятелни хранения, още от началото не се кърмим на поискване, а нощното го премахна на 2 месеца. За отбиването не смятам да е преди  година и половина и не мисля че ще е проблем тъй като засега не се приспиваме с цица Цвети заспива към 10,30 а вечер се кърмим към 9,30.
За гърнето и на Цвети не и се седи вече, преди когато не можеше да стане от него беше много по-лесно, сега иска да е постоянно права случвало ми се е да се инати и да не иска да седне а 2 минути след това да се напишка в гащите, от началото на юни сме без памперс в къщи. Аз обаче съм инат и смятам че този период ще отмине, надявам се преди да е захладняло.
Иначе по-назад имаше писано че в тази възраст децата стават по-своенравни, Цвети беше такава кротушка всеки ми викаше блазе ти колко кротка лесно се гледа сега е станала капризна иска нещо тръшка се реве, доста ни изтормози по време на пътуването и особено когато сядахме на заведение решава че иска оливерника или вилицата и рев тръшкане Embarassed.
Narina  Hug
Забравих да ви се похваля, Цвети вчера започна да пълзи  Joy аз я чакам да проходи тя пропълза Laughing

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 19:09 от st.g

# 297
  • Варна
Морска сирена,Нарина как са децата???
Попова,с вас какво става?

Лала ,че ще радвам ако дадеш по-вече инфо за чурите Wink
И на мен ми казват да не я пипам,обаче ме е страх после да не го цепят и да го боли милото Rolling Eyes

# 298
Здравейте мацки  Hug
Честит рожден ден на патерици на Исито, мама Дани и скъпата ми приятелка Тиция!Момичета бъдете живи, здрави и много обичани от вашите мъже вкъщи.
Това е за вас

Джорджи,  Hug
Ние сме добре, аз съм малко изморена, но е нормално.Няма нищо ново покрай нас, Ема от утре тръгва на ясла.
Нарина, Морска, дано бързо им мине на дечицата. Много е тежко когато боледуват, но просто е неизбежно.  Hug
Ставам, че Ема не ме оставя да пиша.

# 299
Момичета, за чурките няма проблем. Нашият доки преди месец забели нашата. Киснах го в разтвор от калиев перманганат и ни мина за 24 часа. Проблема беше с пишането. Явно доста го болеше и плачеше-дори се свиваше на кълбо. Но съм доволна, че го направи сега. Много боклуци се събират и понякога от това се забира. Всяка вечер или ако забравя през вечер му я заголвам. Иначе пак се затваря.

Общи условия

Активация на акаунт