Сега да почерпя

Ходихме и в окръжна болница, но казаха че могат да ни приемат минимум за 3 дни, освен това отделението било пълно и условията с повече от мизерни. Предполагам, че нямаше и да пускат някой да стои с мен там, даже не знам щеше ли да има къде да легна или се стои на стол...абе, ужас. Стояхме 2 дни в болницата и днес се прибрахме. Сега сме на гентамицин още 2 дни...Няма нужда да обяснявам че не знам на кой свят съм, а малката е толкова стресирана, че само плаче и вика "мама, мама" и виси на врата ми..стряска се докато спи и всячески се опитваше да избяга от болничната стая. Поне условията бяха хубави, че имаше къде да се цедя и да стерилизирам...А иначе като пътувахме с колата за вкъщи тя пак повърна и направо имах чувството, че ще получа някоя криза от нерви и притеснения 
До утре.

/.ще следя с интерес
.И аз съм много объркана от това забелване едни викат забели-други не.Иди разбери
.там е работата,че вече разбират и усещат и ...............
,какво ще правим
На Иси и Мама Дани,да сте живи и здрави и много щастливи!!! 
Морска, и на теб стискам палци нещата да се разминат възможно най-леко.
.Явно заради кърменето искат да спят с нас и се будят нощем,защото когато го оставя при баба му няма проблем-заспива си с шише с кисело мляко и и много спокоен.Може би като ги отбием нещата ще се наредят.
.
аз я чакам да проходи тя пропълза