ЮЛЧЕ сладко вика и беснее, а мама нервите си пилее!

• 11 891
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
  bouquet

Ето тука може да ни видите как си хапваме сами:
http://family.webshots.com/photo/2561681900101844072mXFZjl

Нямам почти никакво време да пиша, но поне ви чета...

За 10-на дена ходене сами, имаме вече първите белези: охлузен лакът, одрасконо чело и цицина на главата  Shocked Какво ли ни чака от тука нататък???

# 91
Арлина по фотосесията с щерката си личи че сте изкарали супер!Сега казвай къде се намира това и колко е нощувката! newsm78

Отивам да чета какво е писала Бо!

# 92
Да това важи в пълна сила! PeaceВзимам нещо аз и тя се лепва и го иска,иначене го поглежда ама щом аз го държа!Така е и с яденето! Crazy

Ние на море няма ли да ходиииим аман вече!Нашия тати все работа си намира!Сега последно изръси че щял да ни закара двете със  afwitch на море, а той щял да се върне ,аз му казах Тъпак,щото не може на една почивка да се освободи да иде,и трите телефона не ги спира,звънят до посреднощ,все някой го търси за нещо!Последно искаха до Украйна да кара едни,сега не, само до София,а точно този ден щяхме да тръгваме на море!После до Германия ще ходи е кога- сигурно за коледа на море! Crazy smile3549

Какво ли се ядосвам!събирам днес багажа и му казвам да отиваме! travel smile3513

# 93
Гладам рожденниците и викам, а нашата Бо скоро имаше рожден ден, пак ли да има,а то нашата само си и казваме Бо  ooooh!

малко смях Grinning

# 94
Добро утро момичета!
Имам една питанка в какво се изразява летния грип и с какво се лекува?
Майка ми вчера ми сервира ,че Марти е с 38 Т цял ден не искал да яде ,карал само на сокове,много леко разтройство и това е . Цяла нощ не съм спала да го мисля ,дори мислех сега да отида да взема баща му от работата с колата и да го накарам да отиде да вземе Марти от Карлово,но като се замисля ,ако е летен грип ще вземе да лепне на Валери и тогава ще стане мазало  ooooh! И сега не знам какво да правя   33uu newsm78.А нали съм много голяма патка съм забравила да му оставя здравната книжка  bambam fight bash #Sniper #2gunfire и сега майка ми трябва да плати за прегледа #Cussing out
ох оплаках ви се сега отивам да правя закуска на Валери
  bouquet

# 95
http://www.medea-bg.com/hotel/
Спането е по 20лв. на човек,харна си купихме предварително,имаше и готвачка,която да ни я готви.Общо на ден с храната ни излезе по 30лв,което ми се стори страшно евтино.
Зоя не ме остава да пиша,виси ми на краката и само мънка,ша полудея вече,приготвям се да излизаме че не се издържа така.Навън поне зяпа какво става около нея и не мрънкоти.А иначе цялата и глава е в синини.Пребива се кат куче като пада,толкова е спъната горката,че се спъва в собствените си крака. ooooh!Какво ще я правя. ooooh!
Изчезвам. Hug

# 96
Изи аз изкарах летния грип, но при мен беше с повръщане и Т слава богу Криси го опазих. Лекувах се с Колдрекс Макс Грип и течен аналгин. Мина ми за една нощ. Беше много потене и много зор, но това ме пресече. Също изпих един въглен заради болките в корема.
 Praynig стискам палци бързо да му мине на Марти.  Hug

# 97
 Wink В смисъла, на онова което съм написала по-горе за храната и играчките. Искам да ви кажа, че единият от батковците доста време след като започна училище си мислеше, че ако не ме слуша и ще го отпиша от школото  Wink и няма да го пускам да ходи там.
Една моя приятелка се чудеше как да накара детенцето си да отива с желание на у-ще. И като и разказах нашата история - много се смяхме, но и тя приложи този трик на малкия си разбойник.  Heart Eyes
 Рени ужасно е като започнат да се бъркат разни властни свекита и мами. Може би трябва да си по-твърда.
Арлина тази къща ми хареса, още повече, че е до язовира.
 Eli83 няма проблем пак ще го празнувам рождения ден  Joy И ако дойдете близо до Варна... кликни... пък може и да се видим. И дано таткото разбере, че е нужно да отдели време и за релакс. Защото само работа, работа и пак работа човек се изтощава и е непълноценен както в професията си, така и в семейството си.  Мъжете са като децата - понякога трябва и на тях да им покажем правилният път.  Wink

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 11:09 от bo_slavova

# 98
Ехо, привет и от мен! wavey
Днес ударих джатпота с едни покупки  Wink Един мой познат ме помоли да изляза из магазините с него, за да си избере плат за панталон. Сетил се, че в неговия квартал има завод за платове и случайно минавал-пишело -разпродажба. Отидохме с бебока и какво да видя  Shocked Панталони по 2.20-3.60 лв. Останах шашардисана от предложените цени. Тръгнах си с 4 панталона за есента за скромната сума от 10 лв. общо  hahaha А за баткото - 1.20 лв. панталон Crazy Жалко, че нямаше други модели  Sad Щях да изкупя целия магазин  Joy
Ели-дано вашият тати да си организира добре времето и да можете да видите тази година моренцето. Пък и със свеки е вариант - намираш си познати и тя да гледа малката вечер  Wink
isi_kam - не бързай много, защото ако е от летния грип е с продължителност от 6 часа до максимум 2 дни. Нали знаеш, че дечицата бързо оздравяват.  Ние нали бяхме на морето и се сетих да се обадя на личния доки и той предписа - Vomacur 40 - срещу световъртеж, гадене и повръщате. Венци беше в 38 Т и повръщаше -дава се по 1 свещичка на ден. С две бяхме вече здравички.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 13:43 от eti_31

# 99
  • ES
Здравейте юлки  Hug

Не съм писала от сума ти време, но бяхме при другата баба, а там нет няма. После кръщенето, подготовка за прибиране, прибирането и вече сме си в испанско. Но никога не сме ви забравяли и винаги когато мога съм чела. Много сходни проблеми описвате и ние за много неща сме такива.

За храната - проблем ни е от време на време. Най-много ни влияе горещината (тогава направо отказва) и зъбоникненето, смяната на обстановката, многото хора. В периодите, в които не яде и аз се притеснявам много както Ренка, макар да знам причината. Но според кантара на бг педиатърка за 2,5 месеца не наддадохме и грам, така, че неяденето и мен ме тревожи. В БГ го бях записала на млечна кухня, голямо удобство. И в Сливен и в Чирпан им бяхме клиент. Накрая взех да давам и супичка за обяд към основното. Сега или му правя таратор или му давам домат. Мале умира да ги яде тия домати. В БГ е изяждал по 3/4 биволско сърце, хубав презрял градински домат. Давам му да си гризка сам краставичка, круша, диня (става като гуси), но когато искам да съм сигурна, че е ял му ги стържа на рендето и с лъжицата. Сега няма кухня и готвя, но не отделно. Яде каквото и ние, но готвя без запръжки, много сол и пикантно. Доста неща вече е опитвал даже и смокиня. Свекито му даде, но беше голяма и зряла смокиня. Нямаше лоша реакция. Сега хапваме и домашно кисело мляко. Донесох си едно бурканче от БГ и сега купувам уж хубаво мляко и квася. Става хубаво, но редичко. Е, докато съм си в къщи ще се втелявам, а после може и купешките йогурти да муца.

И майка ми и свекърва ми казаха, че много съм се престаравала с това бавно захранване и с това може, а това не. И севкито каза, че децата си не е хранела по рецепта, но били здрави.  blahblah  Добре, че ги е нямало докато захранвах, щеше да има кавги.  Close

Асе, не се притеснявай за Мимето, моят също дели хората на мама и другите. Особено като пристигнахме в БГ, 15 дена не даде друг да го пипне, стана по обсебващ и деспотичен. Сега когато сме си сами в къщи няма проблеми. Не обичаме също места с много хора, но трябва да го събирам с повечко деца да свикне да контактува.

Доста нарушихме дисциплината това лято. Вече не щем столчето за хранене. Ядем обикаляйки къщата, а аз търча с лъжицата. Залъгвам го докато яде, но няма начин, че понякога като стисне муцунката и не ще.

Вече ходим, правихме прощъпулник. Хвана лъжицата, макар, че беше точно до портфейла.

В басейна

Ето малко снимки от летните празници на Митето.

Хайде да не ставам досадна с романи. Пак ще пиша.

Целувки на всички празнували и празнуващи, добре дошли на новите майчета. Болните бебенца да оздравяват. Не искам да се хваля, че да не ме чуе дявола, но не знаем какво е Т, разтройство, сополи. Лекарства освен 2-3 свещички еферелган по настояване на бг педка при зъбоникненето, не сме взимали. Но сме ревливи и гласовити за 3 села, дано имaм достатчно дебели нерви или дано по-скоро си намеря работа, макар да знам, че много ще ми липсва мъничето.

# 100
Мама Дани  Hug eti_31  Hug

# 101
ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН:

# 102
# 103
  • София
Еее, много сте лаконични напоследък  Wink.

Ние се върнахме от морето, но ми е малко объркано, не мога още да се настроя, да оправя багажа и много ми се иска още да сме там  Sad.

Яна много ходи, тича, вече се изправя, без да се държи за нищо и само "подрежда" у нас. Трябва в най-скоро време да прередим цялата къща, за да стане бебеустойчива  Laughing.

От два дена ме боли главата, ще взема парацетамол и лягам да използвам, докато Яна спи и аз да си подремна.

# 104
Какво е лаконични? newsm78 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт