ПЛЕВЕН в края на август

• 14 273
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Сега като чета какво е писала Дикси си спомням, че и аз съм лежала с Коко и в плевенската болница и в Пирогов - София.Мизерията е навсякъде- хлебарки, мухал, гадна болнична храна ( тези които разчитат на нея ).Най- гадното е отношението на персонала.Така се държат, сякаш на тях и техните деца никога не им се е случвало да влизат в болница.Ама няма как, за доброто на децата трябва да търпим всичко това.
 Дикси, най-страшното е минало Peace

# 211
Абе, за мизерия не е точно - нали е след ремонт. Денем всичко е ОК, но като се стъмни и почва нашествието на хлебарките. И една мишка имаше в съседната стая - пропищяха първо сестрите преди майката там да я види  Grinning
А за отношението - не мога да се оплача.Напротив много съм доволна, бяха мили, много организирани и чевръсти.
Предполагам, че не е само затова, че съм лекар, защото и с другите две момичета в нашия сектор се държаха също така.

Ние бяхме на "Роцефин" и го продължихме 4 дни мускулно.

Ооо, Роцефин мускулно страшно боли... Confused

Казаха ми, че вируса сме си го лепнали на морето. И че не сме единствените - всеки ден водят деца директно от морето в Детска клиника.
Дивиана е права - много е гаден този вирус. Много.

# 212
  • Плевен
Честит малък празник на Емичка!
Дикси, дано кошмарът ви да приключи скоро и да не се налага повече да ходите в това отделение. На всички ни да не се налага. Аз съм ходила там веднъж, но само в коридорите и ми се стори чисто и ново, но изглежда така е само отвън.
Аз не съм ви казвала, но преди три вечери Вики се подхлъзна на мокрите плочки и падна по гръб и си удари главичката. Нараненото място се поду веднага, а детето плачеше много силно. Изплаших се и се чудих какво да правя. Отидохме в Бърза помощ, прегледаха го и сме слагали лед на подутината. Сега е добре.
Всичко добро ви желая. Днес отиваме на сбор, но като гледам какви горещини се задават още от сутринта не ми се мисли по обяд какво ще е.

# 213
 Добър ден
 Май съм първата, завърнала се от разходка.Днес почти всички ви видях по центъра.
 Дикси, явно не сте били в детски изолатор при майка.Другата сграда наистина е след ремонт и е в по-добър вид.За доброто отношението на персонала,  се учудвам, но  и се радвам, ако има такава промяна.

# 214
  • Плевен
Да споделя хубавата новина че бебка Калина на Мирама е добре,свалили са я от апарата който следи сърчицето,казали са че скоро ще започнат да и намаляват количеството на подавания кислород,хапва добре малката принцеса качила е 20 гр. вече,а след раждането е била свалила теглото с 140гр само.Отворили са кувиоза и са позволил на Мира да я помилва.Дано бързо надава и скоро да си я приберат вкъщи.

# 215
Е, това се казват хубави новини.Да расте бързо малката Калина, че колко разходки я чакат.
А как е младата майка? Кога ще я изписват?

# 216
Дикси, ние бяхме в неремонтираната част на Детско. Там е страшна мизерия. А честно да споделя - не съм очарована от отношението на персонала, освен от майката на ГаляМ. Да не говорим, че в сряда са минали визитация без да влязат в стаята ни. Но иначе е описана визитацията. Според мен това не е съвсем редно. Знам ли. Но няма логика да пишат как е детето, след като дори не са влезли в стаята. Да не говорим, че в дена на постъпването ни не можаха да включат абоката на Теди и сестрата предложи да изчакаме резултатите от кървните изследвания и тогава лекарят да прецени дали да включи система. След малко влиза д-р Денчев и учудено пита защо съм отказала вливанията.Веднага спретнаха интригата. Нито съм отказала системата, нито бих го направила като зная, че е важно за възстановяването му. но какво да се прави.

# 217
Момичета, никой не казва нищо за посещението на дома утре. Джина ми се обади преди малко по телефона и ме помоли да ви питам има ли желаещи за посещение, че тя нама нет.. Аз, за съжаление, съм на консултация и няма да мога да дойда, защото няма кой да гледа Димана толкова дълго време.

# 218
Уфф, аз ще участвам следващия път. Много се извинявам, защото мое беше предложението да го отложим за понеделник  Embarassed
Митко е добре. Няма температура, все още е далеч от запека, но и на това се радвам. Диетува - картофи, моркови, ориз и лечебна Хумана. Много е отслабнал и един такъв послушен, защото няма сили да беснее  Rolling Eyes От утре може вече да му давам пилешко месо.
А ние във вторник с баща му все пак ще отидем на почивката ни и майка ми и баща ми ще го охранват  Simple Smile

# 219
 Лелеее,Дикси, направо ужас  Sick Що ли имах аз някакво такова предчувствие,че дребчо не е добре, сигурно,защото ми е любим  Grinning Да ви оставят всякакви болести, бързо да се възстановява  Hug И после приятна и заслужена почивка  Peace
 Аз още имам нет-не са ни резнали, та попрочетох. За дома-аз още не знам дали ще идвам, дали има кой да гледа Бужи. Ани (Велмар) ми звъня днес, но бяхме на балкана,сигурно се е свързала с Джина.

# 220
  • София
Аз мога да дойда утре на срещата в дома.Ще се свържа сутринта с Джина да се разбереме. Grinning
Дикси,радвам се,че Митко е добре. Hug
Гледам,че Мирама е писала в октомврийската тема,дано скоро ни навести и тука.

# 221
Ха-ха, Атракция, познах че си ти на смс-а само по "дребен"  Grinning
Понеже имам и друга Милена, а пък нали като ми откраднаха телефона сега нямам нито един номер  Sick

# 222
Здравейте, моичета. Преди малко се прибрахме в София.е- голям дъжд ни вала  и в Плевен и по път Crazy.Дари спа през цялото време,сега продължава да спи, та- не знам кога д ао4аквам да се събуди сутринта ooooh!.Тук  е преваляло слабо сутринта и сега е сухо и приятно хладно.Свързах се с Джина- тя няма нет, както знаете.Оставих й кашона за Дома.Сега остава да  оргаизирате посещението Grinning
Ще ставам, 4е съм каталясала от пътуване.Утре ще си пишем. Лека и спокойна ве4ер от мен Hug

# 223
За Дома , аз ще мога след 17 ч.Имам една чанта с дрехи и обувчици.
Нямам ваши тел. номера, за това пишете тук кога ще ходим.

# 224
  • Плевен
Аз съм с Люси. Няма на кой да го оставя,но поне да дам някой сладкишчета.Как да стане и аз не знам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт