ПЛЕВЕН в края на август

• 14 268
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Деси, сега намерих обявата. Длъжността не е много популярна в банките, но ми звучи мног добре. Едва ли заплатата ще е ниска. За моята ще пиша на лични, но по принцип нашата банка не се слави с високи заплати.

# 196
Гретхен,как е Димана?
А някой знае ли какво става с рожденичката, по-специално Митаче как е? Дали оздравя  Thinking

За Миташки не знам, надявам се да е добре. Ама като знам Дикси каква е кулинарка, сигурно пак върти нещо в кухнята.

# 197
За Миташки не знам, надявам се да е добре. Ама като знам Дикси каква е кулинарка, сигурно пак върти нещо в кухнята.
Дано си права,че тя не се е включвала от 2-3 дни  Peace
 Аз май ще се включа пак,  някъде другия месец.Утре ни засичат тук и не мисля да плащам пак нет,защото се надяваме до 10 дни да се приберем в ремонтираната къща  при свекитата  Mr. Green Не страдайте много за мен  Flutter
 Арита, да ви е жива и здрава Ема   bouquet И пак не я срещнахме с Божидар  Rolling Eyes

# 198
Не страдайте много за мен  Flutter

няма да страдаме, само ще плачем безутешно. newsm45

# 199
galqM и Atrakcia, благодаря за поздравленията за Емичка и нейния  РД и половина! На мен много ми се искаше да я представя не само на Божидар, но и на Митето на Дикси, на Никола на ГаляМ и, без  да изреждам поименно, но без да ги пренебрегвам в никакъв случай, на всички  кавалери от форума, но и този път се разминахме  Sad. Вярвам,  че ще има много възможности те да се запознаят, дори без нашата намеса, нали  Wink! Не можах да я запозная и с прекрасните ни момиченца, но ще стане по- нататък при следващите й гостувания в Плевен.
 От мен - до скоро! Утре заминавам  за седмица при родителите ми и ако имам възможност, ще влизам в темичката! Всичко най!!!  на дечицата и на вас  Peace!

# 200
Ха, добър вечер  Hug
Благодаря на всички за милите пожелания! Малко си поплаках, защото ми е ревливо много от няколко дни...Миташки в сряда се обезводни за има- няма два, три часа. От тогава в 13.00 до днес в 14.00 беше нон-стоп на системи. Вчера му ги спряха по моя молба за 15 мин. за да го изведа малко навън. Беше кошмарно пребиваването ни там. Вдигаше температури до 40 градуса, не помагаха нито Панадол, нито Нурофен, нито нищо. Обвивахме го с мокри чаршафи и го поливахме със спирт. Вървеше му в системата и Гентамицин, но от снощи му включиха и едни друг от по-тежката артилерия. Изхождания няма от вчера и те затова ни пуснаха да си спим вкъщи. Ще ходим два пъти дневна за да му слагат антибиотиците и по една система до неделя. Тогава и ще му махнат абоката, който сега само го мисля да не си го изтръгне. Освен това не е ял от вторник вечерта, но те го наливаха с глюкоза и той не изпитваше глад, а сега аз трябва да му давам само картофи, ориз и сухари и то по малко. Измъчи ми се детето. Тези температури го изгаряха направо. Аз толкова се притеснявах да не направи температурен гърч ( чукам на дърво). А там беше в стаята ( по-точно бокса) поне 40 градуса, задух и пълно с хлебарки. Аз не смеех да загася нощем лампата защото те лазеха по леглото на детето, влизаха в сака с багажа, а една даже ми влезе в сутиена  Sick Не съм спала изобщо и сега ще пием с Емо по една ракия за здравето на детето и за моя празник, който всъщнощ ще ми остане незабравим  Sad и си лягам.
А и междувременно снощи циганките от другите стаи ми откраднаха и телефона. Това беше малко след като му бяхме свалили температурата и той заспа и аз да видя колко е часа и го няма. Оставиха ме без телефон там сама с него.Това беше капката която ми преля и ревах като магарица цяла вечер.
Но днес всичко тръгна към по-добре. Дано да е така и следващите дни  Praynig
Не съм изчела всичко само видях, че Мира има бебе - да е живо и здраво и много да ги радва!

Отплеснах се, не съм се проверявала и за правописни грешки  Wink
Фурор, благодаря за пурите. тематичен подарък  Heart Eyes

# 201
  • Разпиляна във въображението
Дикси това, което се е случило с теб е направо потресаващо. Добре, че вече сте си вкъщи

# 202
Ооох, мила Дикси,  Hug,  съчуствам ти за всичките тревоги и безсънни нощи с малката ти рожба! Дано  докторите са намерили поне правилното лечение! А като чета за обстановката в отделението си спомням как мама Ася ми описа нейния престой с Теди и искрено съм потресена, не толкова от това, че са ти откраднали телефона - нечовешко е, но е поправимо, потресаващо е децата ни да се лекуват в такава мизерия с пълзящи какви ли не гадини. Плащаме осигуровки , удържат ни се какви ли не данъци за болест и майчинство, дори и на мъжете и пак условията в болниците са първобитни! Потресена съм!
Радвам се, че вече сте си вкъщи най-вече заради Митенцето и за теб! От сърце - бързо възстановяване - физическо за дечко  и психическо за теб  Peace!

# 203
Арита, честита годинка и половина на Емичката. Да ви е жива и здрава куклата!  bouquet

Дикси, голям ужас сте преживели. Sad
Да се оправя бързо малчо! Hug
Страшен е този вирус. Пазете си децата.

# 204
  • София
Дикси,дано вече всичко е наред с Митко,направо ми се реве като чета какво си писала.Аз лежах така с Буби преди три години в Инфекциозна болница в Сф,от същия вирус.Там чоовек и здрав да влезе ще се разболее от мизерията и гадините.На всичко отгоре беше януари,а по прозорците част от стъклата липсваха,парно нямаше.Оф,дано всичко е наред вече.
Дикси,да ти е честит все пак рожденния ден!  bouquetДа си здрава и щастлива с любимите хора!
Айде мацки,ние утре отиваме до Враца,брат ми си е купил нова кола,че да я видим,иначе кой знае дали аз ще доживея да се возя в по-новичка кола Laughing.

# 205
  • Плевен
Дикси,това наистина е ужасно.
Желая ви много скорошно оздравяване. Hug

# 206
Дикси, това което си преживяла е ужасно. Дано Митаче по-скоро се оправи и никога вече да не изпитваш този ужас.  Hug

# 207
Дикси, мила, много ми е гадно като чета какво си преживяла. Повярвай, аз мога да те разбера, защото престоях там една вечер. но тя ми се стори месец. Споделих какво съм преживяла само с Арита, че ми беше кофти да пиша във форума заради това, че все пак и Мишо е лекар и там работят негови колеги. Но сега не мога да се въздържа - под моето легло имаше отрова за мишки. Така, че аз съвсем не можах да притворя очи, но все пак беше само една вечер. Зет ми се подиграваше, че понеже съм с връзки и са осигурили на Теди играчки - "мишленца". А аз помислих един мъх за мишле и щях да получа инфаркт от страх. И аз много ревах и не смеех да си затворя очите, още повече като зная, че в съседната стая имаше мои "клиентки" от Търнене. Но ние с ГаляМ можем да те разберем, защото аз съм видяла всичко това, а на Галя майка и работи там и може би и е казвала за какво става дума.
Ние бяхме на "Роцефин" и го продължихме 4 дни мускулно.
Дано не се налага на никого да влиза там, пък ако ще и да направят супер лукс условия. Но каквото и да направят, циганорите ще го омаскарят като в родилно. Направиха ремонт, но се задържа в добър вид само няколко месеца. В такива моменти ставам такава расистка, че ако ме чуят в Министерството ни сигурно ще ме уволнят от работа.
Оправяйте се бързо и повече никакви болници! За никого!
Сега като го пиша това и пак се разревах.

# 208
Дикси, много съжалявам за случилото се. Сигурно коментара ми по-горе е прозвучал, меко казано, нелепо, при тези обстоятелства. Бързо да се визстановява Миташки!

# 209
Дивиана, благодаря! Как е  Велина, надявам се всичко е отшумяло и детенцето  пак жизнено и здравичко!
Мисля си, че като оздравеят рожбичките, като отминат жегите и свърши отпускарското време,  можем да се виждаме поне за по едно кафе - без предварителна организация, а спонтанно! На мен би ми била много приятна срещата с всяка една от плевенските мами!

Общи условия

Активация на акаунт