ПЛЕВЕН в края на август

• 14 251
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
                                               smile3525 smile3525 smile3525

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИКСИ!

ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, МНОГО ЛЮБОВ!

И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНА!

Весело изкарване на празника!

Atrakcia, бива ли точно преди почивните дни да се разболяваш, вземай се в ръце и никакви
болести  Naughty!

Wine Glass от мен, днес Емичка навършва една годинка и шест месеца! Как бързо изминаха, просто не ми се вярва!

# 181
  • Плевен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ДИКСИ!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ
!

# 182
Ей Дикс, Честит Рожден Ден!!!    bouquet

# 183
Здравейте !
Пиша само набързо преди да съм прочела всичко,защото искам да знам кой ще идва довечера в Дома и изобщо останали ли са свободни за днес? 
Като приспя децата и допрочета всичко пак ще се включа.

# 184
  • Плевен
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИКСИ МНОГО ЗДРАВЕ И щАСТИЕ.
Малката принцеса на Mirama се казва Кална,има и снимки в октомврийската темичка,може да я видите колко е хубава и колко добре е оформена нищо че се е родила мъничка.

# 185
Дикси, честит рожден ден, мила

# 186
Малката принцеса на Mirama се казва Кална,има и снимки в октомврийската темичка,може да я видите колко е хубава и колко добре е оформена нищо че се е родила мъничка.

Видях бебата-сладка и оформена  Simple Smile И името е хубаво-Калина  Peace Да им е жива и здрава!

krasimira00, дай ни инфо и за другото бебе-на Дида 76  Thinking Явно ти си вестоносеца на хубави бебешки новини  Grinning

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 14:02 от Atrakcia

# 187
              Успях да наваксам Simple Smile
  Да честитя рожденния ден на Дикси! Да си жива и здрава и само хубави моменти за теб и семейството ви !

Честито бебче на Мирама  stork-girl Да пораства бързо и много да радва мама и тати.
 Много съжалявам за болните дечица,че и ние го изкарахме този вирус,но за късмет не толкова тежка форма. Бързо да оздравявате и вие.
 За посещението в Дома доколкото разбирам за днес няма да можем да се организираме newsm12
Ако искате да отложим за понеделник,за тогава изглежда има повече желаещи. Не знам само Дикси дали все още ще може да вземе багажа като Миташки е болен. Аз не съм сигурна за понеделник,още не знам дали ще има тогава на кой да оставя децата , но ако нямам възможност ще ви дам каквото имам да го занесете. Отворих кашоните,но още не съм разгледала всичко. Има хубави играчки на фишер прайз,макар че са употребявани доста. И разни други играчки,пъзели.Дрешките не съм ги разглеждала,трябва да ги сортирам,защото има и по-зимни. Има и малко лекарства като хидрасек и йодасепт,не знам дали ще ги приемат. Днес звънях в Дома,но ми казаха,че директорката е отпуска и по принцип документ за дарението може да ни се издаде до обяд. Евентуално може и дежурния лекар,но дали ще го намерим на работното си място е друг въпрос,защото предния път като отидохме в неделя не дойде да приеме дарението. Може би ако предупредим да е там. Иначе не знам как ще стане - или трябва да се занесе дарението сутринта,а за посещение на дечицата да отидем следобед,или да занесем всичко като отидем,а някой да отиде на другия ден да вземе свидетелството. Не знам и аз. И наистина трябва да кажем,че ще отидем скоро пак и ще искаме да видим подаръците,особено по-големите неща.
Ако до 15- 16 ч. не се разберем нещо за днес остава за понеделник,нали? Но тогава трябва да занесем нещата защото ми заемат много място и децата постоянно ги ровят. Ако и за тогава няма желаещи ще отида поне да ги оставя в Дома.

# 188
Ако посещенияето в ДОма наистина остава за понеделиник, утре или в неделя ще се свържа с някоя от вас да й дам и моя малък дан за де4ицата Peace.Джина, какво стана с памперсите от София?Ние утре пътуваме за Плевен.Ако има нещо за ескортиране- казвайте

# 189
Ани,сега ще се опитам да се свържа да питам за памперсите. Нямам телефоните на тази жена,която отговаря за тях,но ще се опитам да ги намеря и ще ти пиша пак или може да ти звънна. Щом ще си тук може да се видим,че миналата неделя не можах да ти се обадя.

# 190
Честит рожден ден, Дикси!
Да си здрава, щастлива и все такава свежарка!
  bouquet

# 191
честит рожден ден дикси
                                                                       БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА

# 192
 Арита, да ви е жива и здрава Емичка

Атракциа,стягай се. Кажи на Анатолий, да помага с каквото може, за да ти мине Wink (  един хубав масаж на пример )

Джина, явно днес няма да се ходи до Дома. Аз в понеделник, също съм свободна, така че се надявам да отидем тогава.

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИКСИ! ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ!

И аз видях бебето на Мирама. Много хубаво бебе, наистина не можеш да кажеш, че е родено по-рано. Дано бързо да навакса килограмите и да си го приберат в къщи.

Деси, тази длъжност"рецепционист" ми е напълно непозната, поне що се отнася до банките.

# 194
Гретхен,как е Димана?
А някой знае ли какво става с рожденичката, по-специално Митаче как е? Дали оздравя  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт