За обучението с любов! - петъчна

• 9 174
  • 226
  •   1
Отговори
  • Galaxy 13197853088
Лято, ваканция, учебната година е завършила отдавна за учениците, а за други това е само далечен спомен, но занятията в една друга школа продължават с пълна пара. Упражнения по социология, френски, анализи, неврология се провеждат по всяко време. И тъй като в тази академия обучението е строго индивидуално (и само по изключение се допуска повече от 1 ученик/учител), е важно на кого си доверил обучението си, кого обучаваш или с кого обменяш опит на семенарите.
Интересното на тези занимания е, че никога не знаете дали няма да си смените ролите от ученик-> учител или обратно.
Та въпроса ми е, били ли сте в ролята на учител, ученик, самообучаващ се?
Как сте повишавали нивото на знания и умения в самостоятелните занимания? Книги, филми, интернет? Обучавали ли сте се дистанционно?
Кой е бил най-добрия учител? Обучавате ли се все още с него?
Какви нови знания и умения придобихте за последно?
Има ли още нещо което мислите, че трябва да научите? Или го знаете теоретично, но не сте го практикували...

# 1
Имах голямото желание да се включа в мащабното петъчно проучване по тази важна тема, но уви - десет опции не ми стигат, и така ще се изкриви резултата.

# 2
  • Galaxy 13197853088
Не позволява повече от 10 да му се не види и системата.
Така че по-добре крив резултат от колкото никакъв.

# 3
Labrador, това цяла седмица ли го писа  Joy

Гласувах.

# 4
  • София
За съжаление съм била само учител....Мога си по рождение....
До съвсем скоро, когато разбрах, че някой можел и повече...Готино било да си с равностоен..."ученик"... Grinning

# 5
  • n/a
Има две опции, между които се колебая ...

---- тук не се гласува

и

---- тук не се гласува

А сега, де?!?

# 6
Аз съм просто момиче без образование.

# 7
  • Galaxy 13197853088
За гласуващите с забранените 2 опции има осигурен приложен курс по изучаване на динамичното въздействие на твърд предмет по меки части.  Twisted Evil

# 8
  • София
Леле, Лаб....Това звучи много...страшно Mr. Green Направо да му се прииска на човек да е колкото се може по-виновен Joy

# 9
  • n/a
Аз още се колебая, някой друг се е произнесъл по забранената опция.
И както винаги, забраненият плод, нали, се оказа най-сладък...

# 10
Аз съм се родила обучена.

# 11
  • Варна
Някой да иска уроци от виден Академик, член-кореспондент на Световната Академия по дзен-шундолизъм?

П.С. Само подсказвам, че курсът е елитарен, доста скъп и с предварителен кандидат-студентстки изпит.

# 12
"Когато ученикът е готов, учителя се появява." - някоя си книга

В консуматорско общество съм отгледана и нямам потребност да обучавам. Искам да взимам колкото давам, поправителни сесии няма.

# 13
  • Galaxy 13197853088
Някой да иска уроци от виден Академик, член-кореспондент на Световната Академия по дзен-шундолизъм?
П.С. Само подсказвам, че курсът е елитарен, доста скъп и с предварителен кандидат-студентстки изпит.
Приложете конспекта, моля.

# 14
Приложете конспекта, моля.
След дипломна квалификация и последваща реализация осигурява ли се?

Общи условия

Активация на акаунт