За обучението с любов! - петъчна

• 9 177
  • 226
  •   1
Отговори
# 30
  • Galaxy 13197853088
Който е гласувал със забранените опции да ми пише на ЛС да си получи наказанието!
Моментално.

Заради 10-та точка се записвам, винаги има какво да се научи ...

# 31
Първо теорията. После ще дойде ред и на практиката, но тя ще е за напреднали и доказали се в теорията специалисти.

А-а-а! Аз тази система я помня от СУ и не дава добри специалисти! Стажовете трябва да са за всички, а изявените могат да получат кредити в други специалности.

# 32
10. Ванилия - дефиниция, локация, местообитаване. Отговор на въпроса - Има ли тя шанс за оцеляване?

Ето това сграбчи погледа ми и го задържа, Мамасита знае защо. Може ли малко повече подробности и нужно ли е да се чете целия конспект? Инак и аз съм проста и неука.

Не, само да разрешиш пъзела с кутийката и да се оставиш на удоволствието:)

Ох, котьооо!

# 33
  • Варна
Колега ИрПуц, много бързате в усвояването на материята. Всичко по реда си. Не прескачайте въпроси, че ще ви дам на Лабрадор за пляскане.

# 34
  • Варна
Първо теорията. После ще дойде ред и на практиката, но тя ще е за напреднали и доказали се в теорията специалисти.

А-а-а! Аз тази система я помня от СУ и не дава добри специалисти! Стажовете трябва да са за всички, а изявените могат да получат кредити в други специалности.
М-не, не съм съгласна. Двойкаджиите нямат шанс за напредване в материята.  Naughty

# 35
Аз малко се отнесох, преди ванилията има писмен и устен изпит по Прелъстяването на спящата красавица, Наказанието на спящата красавица и Освобождението на спящата красавица, а в практическата част кандидатът трябва да може да изпълни задължителна и волна програма от поне два от томовете.

# 36
Ами значи няма да се записвам в курса, отивам да си търся кутийката. В мазето на Murder House.  Sunglasses

Колега ИрПуц, много бързате в усвояването на материята. Всичко по реда си. Не прескачайте въпроси, че ще ви дам на Лабрадор за пляскане.

Ами нямам всестранни интереси, какво да правя. Но... добре, трябва да кажа, че съм заинтригувана от някои аспекти на конспекта.

# 37
  • Варна
Хубаво е все пак и информирането, относно основни жизненоважни дейности. Поне не вреди, а може и да се окаже полезно.
Колега Мамасита, пишете, моля, не се разсейвайте. Целият курс на вас чака.

# 38
Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=671102.msg22589282#msg22589282
М-не, не съм съгласна. Двойкаджиите нямат шанс за напредване в материята.  Naughty

Нищо не разбираш от създаване на учебна атмосфера. Т'ва е 'щото си свикнала да говориш, а другите да слушат.  Laughing Looser-ите се опитват да се докажат пред отличниците, а лиспата на умения компенсират със старания. Накрая се сформират група на самородни таланти и отличници, а двойкаджииите се съвкупляват помежду си. Как иначе мислиш, че се създават глупавите и грозни хора?!

# 39
  • n/a
Аз малко се отнесох, преди ванилията има писмен и устен изпит по Прелъстяването на спящата красавица, Наказанието на спящата красавица и Освобождението на спящата красавица, а в практическата част кандидатът трябва да може да изпълни задължителна и волна програма от поне два от томовете.

А къде остана Червената Шапчица?

# 40
  • Варна
Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=671102.msg22589282#msg22589282

. Накрая се сформират група на самородни таланти и отличници, а двойкаджииите се съвкупляват помежду си. Как иначе мислиш, че се създават глупавите и грозни хора?!

ОМГ! Това е ли разковничето на казуса?!?!? Ай, прави са били хората, като казват, че всеки Академик си е малко рус. Тцъ. ТЦЪ.

# 41
  • n/a
Аз пак не разбрах - уъркшоп ще има или няма да има?

# 42
  • Galaxy 13197853088
Мдаммм, очаквам издънкаджии.
И избор има ...

Скрит текст:

Естествено, че ще има, но трябва първо теорията да се мине ... иначе някой може да се мине.

# 43
  • n/a
Тренировки на сухо? Или то, докато усвояваш теорията,
се предполага, че сух няма да излезеш от нея?

# 44
  • Galaxy 13197853088
Сух не съм чул някой да се отърве ... но те и не искат.

Общи условия

Активация на акаунт