За обучението с любов! - петъчна

• 9 198
  • 226
  •   1
Отговори
# 45
Тренировки на сухо? Или то, докато усвояваш теорията,
се предполага, че сух няма да излезеш от нея?

Ами иначе къде отива авторитетът на обучаващите?

# 46
Мдаммм, очаквам издънкаджии.
И избор има ...

Скрит текст:

Естествено, че ще има, но трябва първо теорията да се мине ... иначе някой може да се мине.

Тези не са ли за отличниците?

# 47
  • Варна
Как така сух? Нали въпрос 6 касае Златния дъжд?

# 48
Аз малко се отнесох, преди ванилията има писмен и устен изпит по Прелъстяването на спящата красавица, Наказанието на спящата красавица и Освобождението на спящата красавица, а в практическата част кандидатът трябва да може да изпълни задължителна и волна програма от поне два от томовете.

А къде остана Червената Шапчица?

Новото й заглавие е 50 Shades of Grey. А може и нова приказка да се напише, но Спящата красавица си е чудесна и вече написана трилогия за шляпане и унижение, от авторката на Интервю с вампир. Само че тази е интервю със садо-мазохистите.

# 49
  • Варна
50 Shades of Grey - настолно четиво за всяка курсистка.  baby_neutral

# 50
  • n/a
Нали сме във времена на следване на отвъдморски най-добри практики ...
Да ви споделя. Снощи (както част от вас вече знаят) изкарах известно
време насаме с тв-то и попаднах на документално филмче. Дама от страната
на неограничените възможности представяше своето начинание. Състои се
в провеждане на анал(итич)ен уъркшоп. Първо е теорията. После демонстрация
с доброволец от учениците, накрая практически занятия за цялата група. НО!
Имаше колежанин, който през време на провеждания уъркшоп надлежно си
водеше записки ... Баси, точно това се зачудих - тоя сух ли излезе от уъркшопа?

# 51
  • София
Този конспект много сложен, но аз съм упорита, пак ще се правят пищови, няма друг начин.   ooooh!
Добре, че не гласувах за никоя от забранените опции.   Joy

# 52
  • Kопенхаген

Та въпроса ми е, били ли сте в ролята на учител, ученик, самообучаващ се?
Как сте повишавали нивото на знания и умения в самостоятелните занимания? Книги, филми, интернет? Обучавали ли сте се дистанционно?
Кой е бил най-добрия учител? Обучавате ли се все още с него?
Какви нови знания и умения придобихте за последно?
Има ли още нещо което мислите, че трябва да научите? Или го знаете теоретично, но не сте го практикували...

Отдавна съм защитила дисертация по тази дисциплина. Тогава основно използвах материали от книги, вестници, обсъждания с колежки-приятелки.
Не разбира се без надзора на научния ми ръководител/ и.

Практически не съм обучавала начинаещи, както вече казах и в една друга тема, не желая да влизам в ролята на Учебна Газка.

Мисля, че нямам нужда от повече знания понеже съм достигнала съвършенство в тази област, сега се наслаждавам единствено на резултатите и удоволствието   Grinning

# 53
  • Варна
Квесторът Лабрадор ходи въоръжен и наказва на място. Никакво преписване.

# 54
50 Shades of Grey - настолно четиво за всяка курсистка.  baby_neutral

Само след като е преминала през Жюстин, Философия в будоара и, разбира се, Спящата красавица, която е бабата на 50 shades точно по начина, по който Интервю е причината да има Туайлайт.

# 55
50 Shades of Grey - настолно четиво за всяка курсистка.  baby_neutral

Протестирам! Предварително съм се подготвяла с The List и The Office, може ли с тях да си остана?

ПП И Жюстин съм преминала.

# 56
  • Kопенхаген
Mamacita Bandida, онези черните неща с червените надписи шибалки за дупета ли са?  Grinning

# 57
  • Galaxy 13197853088
Още една проява на незнание и ще бъдете бъдете записана на принудителен опреснителен курс!

# 58
Целта на обучението е импровизация и креативност за всички завършили. При желание, не, при изгарящ мерак почти всеки предмет може да е шибалка за дупе.

За по-голямо унижение се прави с дъска за хляб. Може и с хилки за федербал или тенис на маса, колани, каиши, алпийски въжета, чехли и пантофи, навит на руло вестник...

# 59
  • Kопенхаген
Labrador , обърках те с Mamacita Bandida , че сте са цитирали един под друг  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт