За обучението с любов! - петъчна

• 9 204
  • 226
  •   1
Отговори
# 60
Нищо, то при груповите практики стават обърквания кой кого.

# 61
Най-отговорно призовавам да не се подценява дистанционното обучение  Crossing Arms
Предвид напредъка на технологиите, мобилността на хората, и най-вече нееднократно доказаният факт, че всичко се случва първо в главата, смятам, че дистанционното обучение ще придобива все по-голямо значение в бъдеще.
  typeuu

# 62
  • на кого му пука
Нищо, то при груповите практики стават обърквания кой кого.
Още по-лошо .В груповите занимания може да те пропуснат и да си излезеш от класната стая без да си усетил за какво става въпрос.

# 63
Затова трябва да се прави разбор на секса, за да не е безразборен.

# 64
Предвид напредъка на технологиите, мобилността на хората, и най-вече нееднократно доказаният факт, че всичко се случва първо в главата, смятам, че дистанционното обучение ще придобива все по-голямо значение в бъдеще.
  typeuu
За жалост с големия напредък на технологиите има опасност да си остане само там. Аз мисля да оглавявам отдел за борба с дистанционните форми на обучение. Що за целуване е това?!  Crossing Arms

# 65
  • Galaxy 13197853088
Пропуските са градски легенди. Не им обръщайте внимание ...

# 66
  • София
Всеки да се записва предварително - кой е и на какъв точно изпит желае да се яви, на какво ниво и при кой.
И всеки да си помни факултетния /коронния/ номер ...

# 67
  • Galaxy 13197853088
В различните дисциплини има различни факултетни /коронни/ номера ...
За френския най-разпространения е дълбокото познаване на език.
Какви други знаете?

# 68
  • на кого му пука
За турския съм чувала ,че има нужда от обезкосмяване на цялата материя.

# 69
Моля някой да обясни за номера на китайката, че все не мога да разбера к'во е тва.

# 70
  • Galaxy 13197853088
Случайна непозната бърка материята и ще бъде санкционирана.
Турският изисква други неща.

# 71
Изисква И други неща, покрай обезкосмяването. То е само старт, от запознати източници е sine qua non. Нещо като задължителна специалност, оттам нататък е екзотиката.

# 72
  • на кого му пука
Признах си че съм чула само недочула.Влече ме към Европата не към Анадола.

# 73
За турския съм чувала ,че има нужда от обезкосмяване на цялата материя.
Аз се сетих за друга вариация на турския, която е приложима само при някои курсистки, природно надарени в една област (или клиентки на доктор Енчев) Mr. Green Може би изпита трябва да е от 2 части, като Математика І и ІІ. За тези, при които е приложимо, разбира се.
Аз съм добра ученичка, изпълнявам каквото учителят каже и не съм гласувала със забранените опции, но пък наказанието звучи интересно....може ли да излъжа, че бях аз. Rolling Eyes
И ще може ли да ми разясните какво са еднознаковите упражнения, нещо като самообучението или е нещо съвсем различно?

# 74
Не знам, ама аз турския го свързвам с други дадености, не във връзка с наличие или не на косми.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт