ПЛЕВЕН в края на август

• 14 237
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Дивиана няма защо!
Atrakcia Кристиян е на 08.11.2000 Стефани на 29.10.2002 Жаклин на 02.06.2007,а аз на 09.03.1977

# 166
Добре дошла на новата мама и нейните 3 съкровища!   bouquet

Нищо не се уговаряме за посещение на дома за петък, но на мен ми изникна една неотложна работа и няма да мога. И за понеделник не знам. На консултация съм тогава и Димана ще я гледа някоя баба, не мога да я оставя за толкова дълго.

# 167
  • София
Честито бебче на Мирама!Да е жива и здрава малката госпожица!  bouquet
Ние днес се прибрахме от морето.Беше хубаво.Обаче аз предпочитам планина.Но на децата и Ангел им хареса.А да не ви казвам,че така изгорях,хем всички се мазахме с плажно мляко.Само аз изгорях.
Момичета,аз за утре няма да мога да дойда в дома.Колата ни се нуждае от спешен ремонт и няма как да стане,защото утре вечер има "час" за майстор.Но ако в понеделник има акция ще дойда заедно с мъжа ми,ще закараме колелото и още багаж ако някой има.
Добре дошла на новата мама!

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 21:05 от Валенцето

# 168
  • Плевен
Утре значи се отлага посещението.
Аз днес взех изследванията на Люси за градината и се оказа,че хемоглобинът му е 102, а трябва да е 110 и сега 2 месеца ще пие малтофер.
Похвалих ли се,че махнахме нощния памперс и сега го будя по два пъти на нощ да пишка,че не се сеща сам Sad и с това събуждане нощта минала и заминала и аз не мога да се наспя Sad ooooh!. Дано скоро да спре да се напикава. Praynig
Валенце, добре дошла Hug

# 169
Ей, Пламси, че аз откакто се е родил малкия не помня нощ, в която да не ме е будил поне три пъти. Ти ако се оплакваш от две будения нощем значи си голяма късметлийка. Мен Теди ме буди всяка нощ и плаче. Докато не го взема на ръце да го залюлея - не млъква.
До преди няколко месеца ме будеше по 7 - 8 пъти нощем.
Нямам спокойна нощ през последните две години.

# 170
  • Плевен
Ооооооо,ама той като беше бебе, се будеше много. От 2,5 г. някъде започна да спи като хората и сега пак будуваме през нощта. За това го казвам.Като свикнеш да поспиваш трудничко се отвиква Laughing

# 171
После пиши дали си намерила нещо  Grinning

Ньо. Нищо подобно нямаше. Rolling Eyes

Момичета утре какво ще правим?
Дали да не го отложим за понеделник? Rolling Eyes

# 172
Пламси, ти ми даде големи надежди, че скоро и за мен ще дойде време да се наспивам.Дано и при нас да е така - значи ни остават още три месеца и ще се моля да почне да спи добре и да не ме буди нощем.

# 173
Извинавайте, не съм ви чела, после ще мина да наваксам и ако има нещо ще се включа. Излизам сега с Яна докато не е станало 40градуса.

Може ли въпрос, ако някой знае разбира се, евентуално Грета - имате ли визия колко би могла да е заплатата на Рецепционист в банка? Има една обява в Джобс за Прокредит Банк, предполагам работното време е добро, иначе изискванията не са нищо особено и може да се пробвам.

# 174
bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИКСИ!

Да си жива, здрава и много обичана!

baloni baloni baloni baloni baloni

# 175
  • Плевен
Честит празник, Diksi!!! Желая ти много здраве и щастие!!!

# 176
Честит рожден ден, Дикси! Много здраве, късмет, щастие, усмивки!

# 177
Ньо. Нищо подобно нямаше. Rolling Eyes

Еее,жалко,не можах да помогна  Confused
 А днес къде се покрихте всички? Аз се разболявам, боли ме гърло и кашлям  Sick Дано само да не лепне и дребен  Praynig, но като гледам как се вре непрекъснато в мен, май няма начин.

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИКСИ!
Да си жива и здрава! Митака да те слуша!
Весело изкарване на празника!

bouquet

# 179
  • Плевен
                                           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИКСИ!!!!  bouquet

newsm59 Пожелавам ти много здраве,щастие и успехи в живота!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт