ПЛЕВЕН в края на август

• 14 231
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Аз ще прибирам Теди от яслата към 16,30.
 Чудя се дали да се разходим малко, но ако е много горещо и ние ще се прибираме на климатик.
Ако видите майка с дете, което сочи пица и кетчуп и вика "Олио цица" да знаете, че съм аз с Теди. За него всички подправки, независимо дали са заливка за сладолед, сол или кетчуп си имат едно име "олио". А като не може да каже пица - вика "цица". Извинете ме, и аз не употребявам тази дума, но все пак е цитат. И така кетчупа звучи като "олио цица".  Много ме е срам като почне да вика така, но нищо не мога да направя по въпроса.
 Joy

# 151
ох, много ме развесели като про4етох   за вашия ре4ник Joy Joy Joy КОй знае какви ще ги реди и ДАри като проговори  hahaha
Имах нужда от такова разведряване, защото въпросното ми дете от час и половина само ми крещи и подвиква от спалнята в опити д ами привле4е вниманието и не ще да заспи и това си е  ooooh!.Сутринта я водих за изследвания- кръв и урина, та по-късно ще видя и резултатите и ще ходим при педито.Пуснах да й изследват и кр. група добровлно , щото ми е много любопитно.МОята я разбрах  преди 2-3 години Blush
Та- това е от нас. Термометъра на балкона показва 38 градуса Sick, аз съм се скрила на сянка и  хлад в стаята и  се правя на глуха Crazy

# 152
2 пломби на година безплатно,а на децата 4,но обикновени ако искаш можеш да си доплатиш за другите мисля че беше по 14лв,но не съм сигурна за сумата!Ако някоя мама има нужда от добра зъболекарка да каже особено за децата!Моя син ходи с кеф направо да не повярваш!Много е внимателна!Децата я обожават!

# 153
  • Плевен
Ако някоя мама има нужда от добра зъболекарка да каже особено за децата!Моя син ходи с кеф направо да не повярваш!Много е внимателна!Децата я обожават!
Коя е тази зъболекарка? След 6 месеца трябва да водя Вики на контролен преглед. Утре ще ходя аз. А какви пломби плаща здравната каса?

# 154
Добре дошла на Мадлена! Hug

Момичета, ПОМОЩ!
Спешно трябва да намеря риза, блуза - нещо подобно, за предпочитане от кенар или коприна с български мотиви /шевици/ - нещо подобно, каквото носи царската дъщеря Калина.
Някъде да сте виждали да се продават такива неща!?
Мислихме да отидем и до Ловеч, на закрития мост, знам че там продават разни такива неща, но дали ще намерим...
Моля ви, помагайте, ако знаете нещо.  bouquet

# 155
  • Плевен
Мисля, мисля и не се сещам. За теб или малката е тоалета?

# 156
Дивиана, провери зад централното тото-има нов магазин на занаятите или нещо подобно...не знам какво има вътре  Thinking
Преди имаше в СБХ,но сега...
 Ти с Калинка ли ще се срещаш  Mr. Green

Сега сестра ми ми каза, че долу на старата главна, най-накрая,има един магазин с няколко стълбички нагоре, от едната страна продавт козметика, та да провериш в другия,там е виждала  Peace

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 15:02 от Atrakcia

# 157
От тези най-обикновените не знам дали още ги правят черни(сиви)
Зъболекарката е Наталия Михайлова младо момиче на 26-27г много е внимателна и обожава децата!Наистина си разбира от работата и я върши с удоволствие!gsm 0898467572 и сл.802216 на Гренадерска 69,но със записване защото има много клиенти!

# 158
Дивиана за кого е наистина!
Ако искаш ще се обадя на Ловеч и ще попитам имам приятели там!

# 159
Не, няма да се срещам с Калинка. Laughing

Трябва й на свекърва ми за подарък на една испанска госпожа, която това и само това си е пожелала. Thinking Свекърва ми утре пътува и нямам никакво време...
Атракция, ще черпя, ако намеря там. Peace  bouquet

Мадлена, много ще съм ти благодарна!  bouquet

# 160
Сега сестра ми ми каза, че долу на старата главна, най-накрая,има един магазин с няколко стълбички нагоре, от едната страна продавт козметика, та да провериш в другия,там е виждала  Peace
  bouquet Hug

# 161
После пиши дали си намерила нещо  Grinning

# 162
Обадих се на Ловеч имало е но е било цяла носия и не знае дали дават поотделно!Може да провери ,но е на работа до17.00 да не стане късно кога ще отидете...не знам прецени си ако искаш ще и кажа  да мине след работа! 

# 163
Мадлена, дай рождените дни на децата и твоя, да ви запиша, да знаем кога празнувате  Mr. Green

И като стана дума за рождени дни, Дикси,как е Митаче?

# 164
Знам, че носиите са с памучни ризи, а памучна няма да свърши работа. МИналата година й е носила ленена, но е казала, че не е това, което иска. Не е като на Калината... Crazy
Сега ще минем по магазините, за които Атракция ми е писала и след това, ако нищо не намерим, ще отидем до Ловеч, до закрития мост. Ако намерим - намерим, ако не... ще купи от летището /виждала е миналата година, но са били по 200 лв. Crazy/
Мадлена, много, много ти благодаря!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт