бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 126
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криси в Токуда бяхме. Вече сме постоянно присъствие там и продавачката на вестници ни познава всички. Вече се оправя. Чакам да оздавее напълно и да я водя на кардиолог, че и откриха и шум на сърцето.

Янче слинга го купих от форума втора употреба. Купих си и шал, но този ми е по-удобен.

Ето и снимки от нашата почивка - http://dezygg.multiply.com/photos/album/16

# 121

surpriseuu ДОБРЕ ДОШЛО НА НОВОТО НИ МОМЧЕНЦЕ!
ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е, МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА МУ ПОЖЕЛАВАМ!
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ЧЕТИРИМЦАТА! Hug
Смайли, една голяма прегръдка специално за теб!  bouquet
Десинка, чудни снимки! Клипчетата не можаха да ми се задействат, но и от снимките лъха едно страхотно настроение и такова спокойствие! Все пропускам да ти кажа, че изпитвам огромно уважение към теб, гледайки семейството ти! Hug
Ние снимки също нащракахме, безброй, естествено. Laughing Сериозно ще се захвана един ден да направя албумче, поне с последните. Blush
Сега съм изправена пред дилемата дали да пусна Диля на градина от октомври или да я оставя до март в яслите. Известни са ми плюсовете и минусите, но някак се стреснах, че малката не е подготвена за градина, където две групи се обслужват от една лелка и вниманието към децата е доста по-различно от това в яслата. Най-големият проблем е, че Дилката все още не се храни напълно самостоятелно. Embarassed А и тъкмо свикна с атмосферата в яслата, дори си ходи без мрънкане .........сега пък ново 5. Sad

# 122
Деси,абе ти еднакви ли ги раждаш или ми се привижда?Тедка е много,много сладка,макар и не успях да разгледам клипчетата  Rolling EyesА ти ми се виждаш отслабнала?Кофти е това с бронхиолита,но сера двам,че болестта е била овладяна с адекватно лечение,защото съм чувала,че недоизлекувам бронхеолит е много добра предпоставака за астма....
Дани е с шум в сърцето,казаха ми,че най-вероятно е физиологично след прекарана инфекция,защото преди това го нямаше,и сега веднъж годишно ходим на профилактичен преглед на кардиолог.
Люска,пускай и твоите снимки,да видим Дилята колко е пораснала!То е Дани не яде самостоятелно,макар и да смятам да го пускам декември на градина.Във връзка с това ЯНЧЕ,какво стана с вашата градина или аз пак не съм в час?
КРИСКА,кат са ти толкова голяма слабост малките дечица,що не вземеш да направиш,оппа,да направите,още едно  детенце?Що не се сетихте да снимате Ясенчо,да се похвалите,а???Кифли!Като видите хубав мъж губите ума и дума,за нас съвсем сте забравили!
Сичко убаво ви пожелавам,да сте живи и здрави!

# 123
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мерси момичета.
Ванилийке много се смях на първото ти изречение. Наистина си приличат, но имат и разлики.
Отслабнала съм, но имам и още за сваляне. Днес успях да влезна в едни панталони, които не съм обличала отпреди раждането на Габи.
Габи преди 2 месеца беше с бронхиолит след кашлица от детската градина. Кашля повече от месец защото педиатъра реши, че нищо и няма. Дано и двете повече да не боледуват от това. Днес купих инхалатор за вкъщи.

Люси и Габи не можеше да се храни сама като тръгна на градина но за няколко дни се научи и сега много рядко дава да я храни друг.

# 124

Ето го и моето момче  Simple Smile

Привет, момичета!
Не мога да ви се нарадвам и думи не мога да намеря, за да опиша колко ми е драго да приема прекрасните ви поздрави и да благодаря за огромното внимание към мен и моето вече още по-голямо семейство. Трогната съм до сълзи и благодаря от все сърце. Много се радвам, че ви имам!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз си тръгнах от болницата доста по-рано по собствено желание и още в неделя следобед си бяхме в къщи. Доскуча ми там /все пак няма интернет  Laughing/ и подписах всички възможни декларации само и само да ме пуснат  Simple Smile
Следващите дни ще ви разкажа по-подробно как я караме, но сега изпозлвам всяка свободна минута за сън и почивка.
Ще кача и повече снимки. Обещавам  Wink

# 125
Смайли, той е прекрасен... пу, пу, малей... Нямам думи колко е сладък и хубав. Бонбон! И наистина е един голям мъж. Много го нацелувай и нагушкай от мен и Вики.

# 126
  • София
Леле Нелоооо, ама това е друго бебе! Немож' ме убеди че няма седмица... Пу-пу Simple Smile! Много е сладък. Нямам търпение да си дойда да го видя на живо.
Чакам с интерес доклад а това как ви минава денят.

# 127
Смайлинке, добре дошла у дома, мила!  bouquet Това голямото момпченце /така ще го нарече Диля/ да не си го родила преди два, три месеца, пък чак сега да казваш? newsm78 Ами той си е цял ерген вече! Пу, пу, да ти е жив и здрав чуднесния малък мъж! Hug
Ванилче, шумът на сърцето и аз съм го преживявала, душа. Малко след пубертета ми откриха, обясниха го с бързия растеж. После шумът отшумя. Grinning Няма страшно ми е мислата! Wink
За градината - снощи ми споделиха, че не била много добра. А ми е близо до вкъщи и позната имам там. Имало друга, "за бизнесменски деца" /така я описаха/, с много добри условия, отношение, естествено по-скъпичка. Може да я надникна, близо до работата ми е. Всъщност ние бизнес нямаме, може и да не ни вземат детето. newsm78 hahaha
Снимки ще ви качна, обаче днес идва шефката ми /от 8 месеца не е идвала/ и директно изпадам в работна орбита за следващите два дни. За след това, тържествено обещавам. Аз самата снощи разглеждах снимки от февруари и сто пъти проверявах датите, невярвайки, че са от тази година. Разликата до август е огромна. Растат децата еййййй Heart Eyes

# 128
Хехе кой е като мен и мкп - ние сме го гушкали...........

# 129
  • София
Aй стига сте се фукали, че сте ги гушкали...Пфу!

Нели, страхотен мъничък човек. Много е красив! Да ти е жив и здрав, много, много е сладък.

# 130
  • София
Aй стига сте се фукали, че сте ги гушкали...Пфу!
Моля кво?

Мъникът е супер сладък. На тази снимка верно прилича на няколкомесечно бебе. И гледа сериозно и разбиращо  Laughing
Да направим едно НДК днес-утре?

# 131
  • София
Фукни, кво.

НДК приема ли без деца, че мойто е командировка?

# 132
Смайли, мила, и аз не мога да се стърпя!!! Голям, ама наистина голям сладур!!! Много хубав и оформен, пу-пу!!!Рекламно бебе!!! Браво на майстора LaughingИ на теб най-вече де Heart Eyes, поздравления!!!

# 133
Смайли, аз сега "регистрирам", че Ясен и Дара са родени на една и съща дата - 23-ти. Брейй, наистина голям майсторлък на тоя твоя Румен! Hands Clap 

# 134
  • у дома
хехе.. и ние се завърнахме от морето. Мина чудесно, без никакви проблеми, Катето след като напълни кофичката си с морска вода, не се отдели от морето...

Не ще ви моря с много думи, моите новини бледнеят пред новия живот появил се в нашата темичка..

Нели, честит да ви е хубавият Ясен! Родил се е с късмет в едно сплотено и щастливо семейство! Сладко да яде, бързо да расте, здравичък да бъде!   smile3525

А гордата КАКА Дара как всъщност възприема появата на бебето?

Деси, Янче, Шоши, при вас как е - как се представят Габи, Мая, Ди като каки?   

Общи условия

Активация на акаунт