бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 095
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Oще повече любов, щастие, романтика пожелавам на Райчето и Калин и на прекрасните им сладки шафери!!!!

аз за съжаление в последния момент почти не успях да отида да ги видя, а много ми се искаше, н осе надявам да има още романтични снимки да им се порадваме!

сега ще видя и новите снимки на Тигърко и Дара, а значи, ако днес не стане, утре, неделя, около 18 ч в Сити центъра? макар че на мен там категорично са ми казвали, че под 3 год в детския кът - смао с родители - ама вие сте с повече опит, може аз да не съм вдянала нещо Wink

# 226
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
РАЙЧЕ ЧЕСТИТО   bouquet  bouquet  bouquet

Прекрасна булка си. Зло да те забрави. Много исках да ви видя, но забравих

# 227
Райче, честито, мила!  HugДа сте живи и здрави, винаги заедно, винаги... Heart Eyes Ти си прекрасна!
Аз за съжаление също забравих, жалко, щях да дойде в църквата, много ме е яд. Confused

# 228
  • София
Райче, наистина си мнооого мноого красива! Надявам се да сте били щастливи и този ден да остане като един прекрасен спомен за цялото ви семейство.

Ние се върнахме от краткото ни бягство до Гумощник за 2 дена. Аз пък мога да се похваля със следното - ПОЧИНАХ СИ!!!! Всички си починахме. Не мога да ви обянся, но се наспахме и си починхаме. Нямаше ги свекърите, Марто нямаше никакви задачи за вършене и единствното, което правехме беше да се излежаваме и да спим. Малките бяха полсушни както никога... Отдавна имах нужда от нещо такова.

Деска, честита кола.
Райка, честит рожденик
Криси, честита баня Wink

Абе на всикчи ЧЕСТИТО Simple Smile за каквото трябва Simple Smile

Утре среща?

# 229
Искам да се видим, но Габи е със сополи и кашлица.

# 230
Ето малко нови снимки и клипчета на Теди
http://dezygg.multiply.com/photos/album/17
http://dezygg.multiply.com/video/item/26
http://dezygg.multiply.com/video/item/28

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 19:40 от ДейзиГ

# 231
  • у дома
Привет!

Деси, за първото клипче ми иска парола..
Хе-хе.. ама Теди как примлясква за биричка, сладурката, много е артистична  Hug Heart Eyes

Честито ти возило! Безаварийно шофиране!

Раичка, мила, изключително красива си булка, да! Честито ви бракуване! Много, много щастие ви пожелавам, да доживеете заедно до дълбоки старини!!!  Hug Heart Eyes Hug
Чакаме с нетърпение включване със снимки от невестата   Hug

Райка, и на вас честит рожденик!!!

За Сити Центъра - ние вчера цял следобед откарахме там - в детския клуб наистина до 3 години не пускат без придружител. Вие послъгвате ли за възрастта на дечицата?
Не ми допадна това, че постоянно вървят филмчета по телевизора им и Катето залепва като гербова марка за монитора. Но е просторно и има доста занимавки за дребните.

Днес чакаме гости, ако успеем до 18ч. да се организираме, ще се появим на срещата , ако има такава.  Peace

# 232
здравейтеи  от нас днес,

Миленка обеща да покаже как ще ги пуснат наш'те дечурлига там, надявам се да има среща, значи към 18 в Сити центъра - около / в детския кът, ще си звънкаме също, хубав ден дотогава!
 Hug

# 233
Ще се опитам и аз да дойда с принчипесите. Това нали е срещу Хемус?

# 234
РАЙЧЕ,колко си красива!Страхотна булка!ЧЕСТИТО ви бракуване,цял живот бъдете щастливи заедно!Ей,припомних си моята сватба...радвам се,че съм била булка и съм изпитала тези емоции...
КРИСКА,ти каквато си колоритна направо си те представих как се къпеш и се смееш на глас!Честита баня!
Аю съм почнала да стягам багажериите,живот и здраве утре ще потегляме за Пловдив.Приключихме сезона,от бизнес уман пак ще се превърна в домакиня... CrazyНо пък поне ще обърна достатъчно внимание на Дани,който,например,тази сутрин като се събуди първите му думи бяха "Не искам мама да ходи на работа" и когато му казах,че цял ден съм с него така се ухили,че направо ми цъфна душичката.
РАИЧКА,Боги голям ерген е станал,как е той,има ли проблеми още или всичко се е оправило?Честит рожден на патерици!То при мен всичко е на патерици де!
Люска,благодаря ти много,задето ми разкриваш тайните си,но тъй като моят фотоапарат още при закупуването му е претърпял падане от сръчните ми ръчички,т.е затова сме били принудени да го вземем,за сега ще се въздържа от подобно малтретиране! JoyКакво като са ми по-постни снимките от твоите!Между другото Дани проявява жив интерес към снимането,даже имам няколко снимки,които той сам е правил и то без отрязани глави и крайници...Грабва фотоапарата (при което ми изскачат очите и сърцето),пуска го и вика "Кажете "зелеееее"" На кой ли прилича?

# 235
  • София
Раичка, страхотна булка си! Много, много си красива! Надявам се на повече подробности от събитието.

Гледам, заформя се група за Сити Центъра, ние току-що се връщаме от там, но не ни пречи следобед пак да дойдем. Фъстъче, вчера и Ванеса беше там цял следобед (всъщност, през почивните дни не сме пропускали ден Embarassed), как не съм ви видяла? Видях Теди и Габи, обаче!

# 236
  • София
Ще се опитам и аз да се класирам за Ситито, но не обещавам.

# 237
  • София
Конструктивно предложение - гледам, времето се е пооправило, да вземем да се видим някъде навън, ако искате. НДК? Гранд-хотел София? Парк? В Сити центъра е ОК, докато не се съберат над 20 деца. Ние днес като отидохме към 11 беше добре, в 12 вече не пускаха повече деца и беше лудница. Напълно е възможно към 18 часа да е същото положение.

# 238
да, постоплило се е, ама не чак толкова, а и вече нали това е официалната оферта, по-добре да не променяме... то нали зад Ситито има една сладка пързалка, но може да е кално, ама ако искате - първо да се търсим там или по някоя от алеите наоколо, но в близост? а то и 18 ч. вече почти се постъмва... надявам се да се видим де, ъдето и да е! Смайли дали ще могат да се включат, някой знае ли?

# 239
Здрасти, мами! Hug
Раичка, не мога да не започна от теб! Толкова си красива, изглеждаш превъзходно, някак озарена!   bouquet Честито, мила, много години безоблачно щастие ви пожелавам! Мен и без това ме тресат мераци за още една сватба, сега съвсем се запалих. Със същия мъж, де, сега да не всявам паника... Laughing
Честито РД на Боги! Да е живо и здраво момченцето на мама! Heart Eyes
Гледах снимките на малките ни попълнения от Смайли и Десинка. Чудни са ни бебоците, ей! И порасналите ни декемврийчета също! Смайли, все ще ме грабнеш с някой фотос - онова сияние в жълто... страхотна снимка! Hug
Ванилче, ай сега да не се подценяваме, моля ти съ! Какво значи "по-постни" от моите? Тука нямаме постни работи, всички сме мнооого блажнички! Joy А Дилката също е фен на фотоапарата. Трябва да ви изпратя нейни снимки, талантливо е детето. Ще се разтършувам, има 10-тина, но ще ви ги покажа по-нататък, без да ги анонсирам, да ви видя дали ще разберете, че ги е правила тя. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт