бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 103
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
АЛЕКС,ЛЮСКА,много са ни хубави мадамите!Браво!Люска,имаш интересни похвати на снимане,уча се от теб!
Дани вече е без шишета и,съответно,без нощно пиене.Възползвах се от заминаването на братовчедките му и му казах,че съм пратила шишетата на Сашко,нали сестра ми роди 3-то дете януари,че Сашко е бебе и не може да пие от чаша.Мина ми номера и сега чат-пат се сеща и сам си отговаря,че  шишетата са при бебе Сашко,който не може да пие от чаша.
ДЕСКА,честита ти кола!Похвали се какъв модел е,колко коня,ей такива неща!
Тук,на морето,вчера беше голям пек,ей,в Бургас,където бях на разходка,щях да пукна,а сега е доста хладно,макар го дават слънчево следобед.Вече ми се прибира в Пловдив.

Имам питане към мъжки мами.Сега ми е по-удобно и бързо да се къпя с Дани и онзи ден Дани ми казва "мама има пяна на гърба,Дани мие мама" и почна да ми мие гърба.После каза,че имам пяна на ръцете и тях ги изми,после вика "Мама има пяна и на циците",почна да ми мие и циците,казвайки "Еднаааа цица,друуууга цица" На мен ми стана смешно,но когато го преразказах на мъжа ми,той ме скастри,че трябва да спра да се къпя с него...Аз вызразих,че по плажовете и навсякъде той вижда голи цици...Вие как мислите?

# 211
Като стана въпрос за детски стаи и аз преди седмица се замислих дали  с тези пари,които ще изкарам тук,да не оправя детската...т.е има стая,но тя хич не е детска,ако не броим кошарата,която е бебешка,а не детско легло,и скрина...На мен ми се иска да направя нещо по-детско,а и да се научи Дани най-накрая да спи сам...Хубавото е,че той сам прояви интерес към едно спално бельо на колички и аз му казвам,че като се научи да спи сам,тогава ще му купя такова...

# 212
снимките на дългокосите чаровници са наистина супер!

Ванилийке, и аз размишлявам по тези въпроси, но отговор нямам - някъде бях чувала, че до 3 годинки нищо не схващат сериозно от тези работи, ама и мен Савко много ме наблюдава и коментира... а съм чувала и това, че е добре вкъщи да не се възпитава срам, т.е. всеки да си ходи гол, когато поиска, но и това не го разбирам съвсем ... хайде, чакаме още съвети  newsm78

идеи за виждане тези дни? нека си кажат по-многодетните ни мами Simple Smile

# 213
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ванилийке колата е малка - Фиат Пунто, 1995 г., 1100 кубика

# 214
Здравейте,
Смайли, добре дошли у дома, първите дни наистина ми бяха и на мен стряскащи, имаше моменти, в които до обяд не успявах да намеря време и се шматках по нощница до никое време  Crazy Но после се влиза в крачка.
Успяхте ли да се видите днес? Следващите сутрини и аз съм много навита за среща, макар и Диана да я няма, но поне с Емка мога да се присъединя. Сега имам кола на разположение и София е дори почти приятна за шофиране.  Grinning Ще следя за уговорки  Hug

# 215
здрасти мацки
Деска безаварийно каране Hug Hug, много е гот, където искаш, когато искаш ставаш, грабваш дечурлята и заминаваш Crazy
Ванилийка Фройд има гадни мисли по въпроса за детската сексуалност, знам едно от опит с племениците - децата ни навлизат точно във възраст, в която ще се самоопознаят секусално - да , серизно, на ВИкто му е приятно да си мръшляви пишката, смее и се, пита баща си що е червена и що се скрива Crazy Crazy абе ужасно срамни за нас въпроси, но не му го показваме. обяснява му се, кое кво и тн, сам си я мие, и тн и тн. Гледам да не миткам вече много гола пред него, виждам че ме заглежда, пита ме що нямам пишка - обяснявам, обяснявам, мисля, че това е начинас, ще дойде момент, в който ще го моля да не стои при мен докато се обличам, да не се къпе с мен и тн и тн
Вие се хвалите сколи, аз ще се похваля с нещо, с което едва ли някой някога ви се е хвалил - след 6 години живот в Нови искър най накрая се................ИЗКЪПАХ..............НА ДУШ, ИСТИНСКИ, ВИСЯХ 2 ЧАСА ПОД НЕГО И СЕ СМЯХ С ГЛАС И ОТ СЪРЦЕ........ИДВАЛИТЕ МИ НА ГОСТИ, ЗНАЯТ, ЗА КАКВО ГОВОРЯ

# 216
Тенкс за хубавите думи, мами!
Ванилче, техниките ми ги пробвай докато си още на море. Сега ще ти обясня защо. И как също ще ти обясня. Laughing Пускаш фотоапарата в пясъка, влизат му песъчинки в обектива и после се отваря на половина - повече и да искаш, няма да стане, гарантирам ти! Joy Ей такава е техниката, без бой си признавам. Embarassed Ама ме накефиха много тея снимки, много са тарикатски, да не казваш на никой тайната, чу ли! Twisted Evil
Деска, честита кола, мила! Онази, сребристата на едната от снимките е моята. Забравих да ви я похваля. Както казах днес - още преди това си бях взела шофьора  Wink
За сексуалното образование - колкото по-късно ми се наложи да обяснавам, толкоз по-добре, защото съм мнооого необразована или поне засега на такава се правя, докато измисля отговори на подобни въпросчета. Mr. Green

# 217
Райка, честит ти рожденик!  bouquet Да е жив и здрав Боги! Hug
Всички ли празнувате, не остана ли някой в Софето, бре?
Деси, честита кола. Безаварийно!
Крис, честит душ!   bouquet
Лека нощ.

# 218
Райка, честито! Много щастие!

Аз съм в София, ама съм на работа цяла седмица без почивка.  Sad Но за вечерна кръчменска среща /форум билдинг Flutter/ съм винаги готова.

# 219
  • Бургас
Благодаря за поздравите, момичета!  Hug
Ето снимка на рожденика.

Аз съм замлъкнала в очакване на провокативната тема на Смайли...

# 220
Много чаровен рожденик, Райке! да ви е жив и здрав!!!!

Цвети, аз съм си тук и умирам от скука - готова съм на всякакви срещи - с деца, без деца, и изобщо Wink казвай/те къде и кога? май все пак по клубовете трябва да се звъни заради този ми ти дъжд...
хайде - надявам се - до скоро Simple Smile

# 221
  • София
Честито на Боги и фамилия! Страшен ерген! И старателно укриваните хубавици Вики и Лещичка са страхотни! Брех кви коси, какво чудо!

Неви, Цвети, аз също съм на линия. Сутринта нещо не успях да вляза във форума да ви кажа, че сме на куклен театър, но следобедни предложения приемаме всякакви. По-скоро си мисля в посока на Сити Центъра (не че не отвисяваме там всеки ден). Но поне децата се забавляват и има кафене/пицария за мамите. Решавайте и предлагайте също. Към 18 часа ще сме готови за старт. Имате ми и телефоните.

# 222
Боги е много сладък, голямо момче!
Чухме с Неви  Hug Но аз днес чакам Диана да си дойде от морето, че им се е развалило и там времето, а утре изпращаме на обяд Емо. Ако искате нещо утре следобяд? Феи например? Може и Сити Център, там не съм била. Свиркайте друг път пo-рано за куклен театър, за такова съм много навита. В кой сайт гледах преди програмата хич не помня  newsm78

# 223
За пиперливата тема ще почакате по-удобен момент. Сега имам други клюкини!

Снощи беше сватбата на Райчето и Калин. Удивително преживяване за мен. Едвам си сдържах сълзите през цялото време. Страхотно настроение лъхаше от булката и младоженеца - щастие, любов, романтика ... Райчето беше мнооого красива, а и аз никога не съм предполагала, че е толкова романтична душичка... нали все за някакви битовизми си говорим  Confused
Хайде няма да издавам повече. Тя сама ще разкаже как е да си булка /за тези, които не знаят и за тези, които са забравили, а и за тези, които не искат да си спомнят  Laughing/
Ние откарахме почти до 11часа. Дара вилня като пощуряла, дребния беше най-малкия сватбар  и яде и спа на данданията, аз не успях дори да се гримирам и бях като измита чиния на фона на всички наконтени девойки и младежи  Sick
Тази сутрин ееедвааам отлепих и даже още ми се вее главата, но трябваше да ходим на косултация. Тигърко е качил 650 гр. за две седмици. Доволна съм!

Люси и Алекс са качили много хубави снимки. И аз се удивих от косите на девойките! Прекрасни са!
И аз качих още нови снимки тук: http://smiley2312.multiply.com/photos
И в двата албума има нови снимки.

За Ситицентъра сме на линия и днес и утре. Във Феите се съмнявам да е свободно. Имате телефони, звънкайте.

Шоши, програмата за театрите обикновено гледам тук: http://www.programata.bg/index.php?page=theatre&ln=1&city=1. Сега обаче все още са във ваканция. В Арена пускат само деца над 3 години и в залата не се допускат родители. Обявила съм им бойкот и няма да стъпя там!

И не на последно място - РАЙКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕНИК! Да е жив и здрав!

# 224
  • 42.016399,23.101179
Ами честито първо на младоженците и сладките шафери!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Раи4ка наистина си била прекрасна булка и изглеждаш много щастлива на снимката. Ще чакам с нетърпение още снимки и по подробен разказ за голямото събитие.
Честит рожден ден и на бате Боги! Много е пораснал и е голям сладур. Райка да ви е жив и здрав!!!  newsm59  ura newsm59
Смайли много готина е прическата на Дара с наелектризираната косичка. Laughing Какво стана с нейните бактерии, водихте ли я при Чамурлето. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт