Дани вече е без шишета и,съответно,без нощно пиене.Възползвах се от заминаването на братовчедките му и му казах,че съм пратила шишетата на Сашко,нали сестра ми роди 3-то дете януари,че Сашко е бебе и не може да пие от чаша.Мина ми номера и сега чат-пат се сеща и сам си отговаря,че шишетата са при бебе Сашко,който не може да пие от чаша.
ДЕСКА,честита ти кола!Похвали се какъв модел е,колко коня,ей такива неща!
Тук,на морето,вчера беше голям пек,ей,в Бургас,където бях на разходка,щях да пукна,а сега е доста хладно,макар го дават слънчево следобед.Вече ми се прибира в Пловдив.
Имам питане към мъжки мами.Сега ми е по-удобно и бързо да се къпя с Дани и онзи ден Дани ми казва "мама има пяна на гърба,Дани мие мама" и почна да ми мие гърба.После каза,че имам пяна на ръцете и тях ги изми,после вика "Мама има пяна и на циците",почна да ми мие и циците,казвайки "Еднаааа цица,друуууга цица" На мен ми стана смешно,но когато го преразказах на мъжа ми,той ме скастри,че трябва да спра да се къпя с него...Аз вызразих,че по плажовете и навсякъде той вижда голи цици...Вие как мислите?

Но после се влиза в крачка.
Ще следя за уговорки
Ей такава е техниката, без бой си признавам. 
Да е жив и здрав Боги!
Но за вечерна кръчменска среща /форум билдинг
/ съм винаги готова.