бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 124
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЧРД на Магс. Пожелавам всичко най-хубаво.

Аз да се оплача. Градината е в ремонт. Засега май не се знае от кога ще започнат....

Янче, мога да ти предложа няколко в нашия квартал, ама не знам дали ще ти е удобно. В "Изток". Разбрани са хората, ако искаш им звънни, обясни им какво е положението.

ОДЗ № 29 "Слънце" 1113 ул."Тодор Стоянов" № 18 870-83-88 870-62-34

ЦДГ 133. Изгрев. кв."Изток",ул. " Е. Поатие"№1. 8720390

ЦДГ№70. Изгрев. ул. ".Юрий Гагарин"- 14. 8720033

# 196
Янче дет се вика и в Нови искър има места.........

# 197
К`во прави Смайлито, как са с бебока и Дарето? newsm78

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАГСИ!

Пожелавам ти животът ти да е пъстър и вълнуващ и да откриеш себе си в него!

Момичета, всеки ден започвам да пиша и нещо се случва ... я някой гладен, я насран, я кисел, я нещо друго ... и затварям прозореца насред изречението.
След малко пак е време за кърмене ...

Чух се с Криската, разбрах каква наистина сериозна сума се е събрала  Shocked Благодаря ви, момичета! Наистина съм трогната  Hug
Черпенето не се е разминало. Минава ми нещо през акъла да направим едно виждане с децата в четвъртък сутрин например. Ще проверя как са във Феите, защото времето няма да става за парк и ще ви уведомя. Кажете кой е на линия.

Елексирче, градината ще е отворена от 10-ти. Но официално започват на 17-ти. Говорих със заместничката на директорката миналата седмица. До 30-ти трябва да заведа Дара. Направиха ми и списък с необходимите изследвания, документи и консумативи.

Как сме ние... миииии ... общо взето добре.
Тигърко е много културно същество - яде много добре, наддава перфектно и е спокоен докато не го нападнат коликите. Гърчи се милото, опитвам различни капки кои от кои по-прехвалени. Дейсват уж, но не баш. Още малко ще го помъча и ще го водя при Чамурле да му бае нещо. Все иска на ръце да се гушка - оставя ли го в количката и веднага го заболява гъза, гушна ли го - всичко минава  Mr. Green То хубаво, ама и Дарата тича наоколо и иска мач да играем. Или й се приаква точно като съм започнала да го кърмя  Crazy Лудница ... макар че баща й е отпуска до края на седмицата и подобни кризи се овладяват.
Ще видим как ще е след понеделник  Crazy
Та за Тигъра няма какво толкова още да се разказва.
По-интересна е каката, която се лашка от едната крайност в другата. Ту е бебе, ту е кака. Още в родилното се вбебеши - иска да я гушкаме като бебе увита в пелена, пи с биберон, иска да цока от на баща й цицата, набутва се в количката на бебето да я возим. В следващия момент вече е много голяма и иска тя да го кърми и да го носи, успокоява го, пее песни.
Двата дни след като ни изписаха бяха критични. Много се превъзбуди детето, въпреки че никакви калабалъци не бяхме организирали и делегациите от баби бяха сведени до минимум. Започна да крещи неистово със свити юмруци, да ни рита и удря - точно като зверче в клетка дето не знае на къде да му избие енергията. На третия ден отидохме при Чамурле уж за пустите бактерии. Накапа й нещо вълшебно и от тогава не е имала чак такива кризи. Пак си има пубертетски изяви, но не е нищо притеснително. Към бебето е много мила и нежна, никаква агресия не е проявявала към него.
Какво да правя ... чувствителни са ми децата  Crazy Емоциите им идват в повече.

За мен ако питате - добре съм и аз. Раждането мина повече от добре, възстанових се много бързо, с циците и кърменето също никакви грижи нямах. Напуснах доброволно родилното още на 4-тия ден - подписах къде що имаше декларации и ме пуснаха. Доскуча ми там, а и педиатрите им взеха много да ме изнервят. Идва няква в 10 вечерта в съботата и ми вика: "Бебето ви има температура 38, свалило е днес още 100 грама, ще го включим тая нощ на система" Мооооляяяя  Shocked Отказах категорично! Бебето нямаше никакъв вид на обезводнено, но дори и да беше по-добре да се хидратира с кърма, а не с глюкоза. Въпросния ден в стаята беше над 40 градуса жега, а те ги увиваха горките бебета с дебели бархетни пелени. И после обезводнен бил - я майната ви - ще плашите циганин с баничка и Смайлито с педиатри  Laughing Не им го дадох и на следващия ден си тръгнах. После в епикризата чета, че точно същия ден му били БЦЖ - ето от къде била температурата, а те ще ми обясняват, че съм нямала кърма! Наречи ги доктори и повече не ги обиждай!

И така... Много дълго стана, ама компенсирам за предишните дни.

Между другото наскоро четох една статия дето ме накара да се замисля  Laughing, ама този път няма да ви казвам, че пак ще стане страшно  Mr. Green Освен, ако не настоявате много ... щото в нея има доста мат'риал за чесане на езици  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 199
Оооо, Смайлинка, фърляш тука на кучетата и беж! Много силно настоявам: давай статията, вИднага! Twisted Evil След като накърмиш тигърчо, де. Hug Heart Eyes
Днес се чувствам почти на пост във форума, сраааам. Пък още по-голям срам е, че снимки не ви качих за това време  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ох, толкоз срам стига ли? Joy

# 200
Здравейте пак,
на мен сутринта внезапно ми изчезна кирилицата и затова успях само Магси да поздравя, а сега пък забравих какво съм искала да пиша... както и да е - засега ние сме на линия четвъртък сутрин, Смайли! 

# 201
  • София
A, добре дошла.

Знам за градината, но реалността май ще е друга на 17-ти. Ще видим. Пускай статията, много обичам да си чеша езика.

# 202
Ха добре заварила Simple Smile
За 17-ти не знам ... аз така или иначе мисля на 24-ти да я заведа. Даже мислех октомри, но ме предупредиха, че ако не се яви до края на септември съм щяла да загубя права ... тинтири минтири.
Казаха да нося комплект чаршафи, но не знаели какъв размер са леглата Simple Smile Ти имаш ли представа?

Статията по-късно ... или утре Simple Smile Щом толкова настоявате Simple Smile

# 203
  • София
Имам. Детски легла, тип кошара, но без решетки.
Ми, заведи я за един ден и после я пусни октомври.

# 204
Привет банда

Тъкмо на време съм седнала на нета значи, да прочета какво ново около кака ви Дара и малкото тигърче  Mr. Green
За статията, малко ме е яд че кой знае после като дойда ще сте изписали цяла тема пак по въпроса  Crazy Mr. Green

Поздрави от нас, тук голяяяяям клинчар #Silly

# 205
  • София
благодаря на всички, които ми дадоха телефони. ще пробвам утред а звъня да видим какво ще стане...

# 206
Смайли, ще те обвинявам за мълчанието тук днес. Wink Всички сме притаили дъх, точим лиги по новата тема, ама ти - не и не, държиш си я, мама му стара. И аз какво можех да направя, освен да кача малко снимки - като няма хляб, поне зрелищата ни останаха.... Shocked
Това  са снимки от последните ни приключения. Има ужасно много други - от почивката, от моренцето има дооооста , но не ми се занимава да ги качам от вкъщи. Тук съм донесла малко на една флашка и само от тях ви подбирах. Може тия дни да се занимая по-сериозно и да направя албумче наистина от цялото лято. Ами това е, другото е Диля  Grinning
http://foto.bg/showgallery.php/cat/4052

# 207
Времето лошо, вали дъжд, а никой не пише.  newsm78
Ето малко снимки и от нас, от сватбата в неделя:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9661&AlbumId=102547

# 208
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да ви се похваля че от вчера си имам моя кола   car003. От понеделник обикалям по институции за документи за кредит, регистрации, застраховки и т.н.

# 209
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!
Деси честито ти кола! Да си я караш със здраве и много мерак. Laughing
Алекс, Люска много пораснали ми изглеждадт и двете красавици, а и как позират само. Много хубави са ви снимчиците.
Yanche успех с градината, дано проблема ви се реши по бързо и успеете да намерите на Мая подходяща детска.
Смайли много целувки от нас и на двамата сладури.  Heart EyesНие и без бебе в къщи сме в същия бебешки период като Дара. Изнамерила е от шкафовете всички бебешки шишета, биберони и пр. и сега се прави яко на бебе. Цял ден ще ме слуша и ще изпълнява  всичко каквото и кажа само и само вечер да я повозя по улицата с бебешкатаи количка с биберон в уста.
Елексирче и нашата детска градина е на същото дерече като вашата, сега тепърва ще сменят дограмата и още не се знае каго ще работи нормално.

Общи условия

Активация на акаунт