бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 343
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Магси чрд и от мен, здраве, щастие........още няколко деца Laughing Laughing Laughing  bouquet  bouquet
Асе ми 23-25номер

# 181
  • София
Оооооо ЧРД на Магс! Много много хубави неща за празника да получиш.

Мая не я приеха и в другата ДГ. Явно ще събираме пари за частна... Sad незнам как ще се се справим. Но нямам друг вариант мамка му. То вече и по частните май няма места, ама от утре ги почвам.

Днес посрещнахме Мартин най-накрая. В шок е от Кувейт. Каза, че бил получил културен инфаркт.
Обзаведе ме с любимия ми парфюм, който аз отдавна неможех вече да намеря тук и съм много доволна. Тилифон нямам - цената му била като тука, че и повече. Евтинджосите били в Дубай.

Това е засега от мен.

# 182
newsm59ЧРД на МАГС newsm59 и от мен! Здраве и щастие на теб и всички скъпи за теб хора! Много незабравими емоции днес ти пожелавам!  bouquet
Янчеее, чак оттука те надушвам, душа! Честита ти двойна и тройна, може и четворна радост! Wink Нас също ни отрязаха днес, когато свекито отишла да подава молба за Януари - или сега, или никога. Mr. Green Изроди недни. И аз ще си давам детето на тия. В Добрич има една частна ДГ, мнооооооого я хвалят, но хич не знам за какви пари месечно иде реч. newsm78 

# 183
е Люска освен Янче да напалва към Добрич
Янче колежката водеше детето си тук до мен някъде - Красно село май, за 300 лв със храна
абе ох аз се ядосах, за тебе не знам..........

# 184
  • София
Магс, ЧРД и от мен   bouquet

Янче, ако искаш да питам в нашта ДГ дали евентуално имат свободни места. Но това ще стане след 15 септември.

Крис, приготвила съм едно торбе дрешки, обувки нямам за съжаление. Как мога да ти ги дам?

# 185
  • у дома
Магс, Честито помъдряване и от нас! Здраве и късмет и нека си останеш винаги на 18!   bouquet

Янче, ще ти дам тел и на нашата градина да попиташ и там ако искаш.

# 186
ЧРД на Магс и от мен!
Чут-чут, имам космонавт, който й ставаше на Виктория до миналата година, много е запазен, давам го веднага. Имам и малко бодита, които стават за момченце. Другите дрешки съм ги раздала, но ще проверя какво има омаляло и ще дам още.

Виктория е болна. Вчера бяхме на сватба и явно е прихванала летния вирус с повръщането и температурата. Сутринта за 1 час повърна 6-7 пъти и се обезводни за секунди. Веднага я заведохме с баща й при д-р Масларски /още един път ще кажа - уникален доктор е/, даде й лекарства и за 1 час спря повръщането. Не е повръщала от 12 на обяд, пу, пу... Ако не беше - щяха да ни вземат в болница. Сега й давам през 5 минути някакви прахчета, разтворени във вода, глюкоза и течности. Има температура около 37.5, дано спадне. Досега не бях виждала как се обезводняват толкова бързо, само бях чела. На никой не го пожелавам. Не можеше да ходи, не можеше дори главата да си държи стегната, носила съм я като бебе... просто някакъв ужас. Хайде стига съм се оплаквала. Целувки на всички!

# 187
олеее Смайлито родила аз докато се наканя да прочета кви ги вършите тука  Mr. Green
Нелка честито ти бебче.. Да ти е здравичко, спокойно и щастливо миличкото. много сте сладки  Hug

Мерси за пожеланията. Милено не съм забравила никой, ама нямам време за нищо вече. баси  Crossing Arms  айде обади се да пием по бира някоя вечер, да видиш колко хиляди оправдания  имам за своето безотговорно поведение Mr. Green

целувки на всички  Heart Eyes

# 188
Алекс минах го това 2 пъти, Виктор се обезводни за 45 минути - 20 памперса напълни, посивя и стана като желе, такъв страх......няма такъв ужас за един родител.........мамка му още ми е пред очите
моля ви, разрешете да си похваля детето - абсолютно сам, само от гледане как аз го пиша, си пише буквата, чертичка с две кръгчета, а майка му подпиква от кеф, ще ви го кача на клипче да го видите..........оф това същество прави живота ми смислен и пълен, вярвате ли ми, че като го видях това тая вечер, ми мина адския главобол, който ме мъчеше цел ден Heart Eyes Heart Eyes

# 189
Крис, напълно ти вярвам! Огромен ужас е. И когато се случи, се сетих точно за теб и за Виктор. Дано на никой не му се случва!  Praynig
Качи клипче да гледаме. Аз утре ще кача снимки от сватбата, на която бяхме вчера.

# 190
Привет, привет, Hug
голямо затишие настанло в темата. Мислех, че след морето няма да мога да ви изчета, но летните отпуски явно са в разгара си. Или ви мързии Laughing
Кво стана, Румен почерпи ли? Laughing Да не съм изпуснала купона? Party
Магс, да си жива и здрава, мила!   bouquet
Аз се върнах, но за малко, днес отиваме малко на планина. Оставих за първи път Диана на морето със сестра ми и много ми липсва Sad Не съм свикнала да не щурее около мен. Успокоението ми е, че тя се чувствала добре, ех пораснаха ни дечицата, самостоятелни станаха  Hug
От другата седмица съм на линия за срещи, ако изобщо някакси успея да стигна с двете  Grinning А за мамешка всяка вечер след 21ч също става  Peace

# 191
  • София
asa, питай, ама ме съмнява. Ако все пак си по-близка с директорката, може и да направят компромис... ама не вярвам... и за там е натисквация Sad Ако трябва ще почерпим... и тебе и нея. Макар, че хич не ме бива по тези работи. Изобщо не сым наясно как се правят, но може би ще трябва да се науча...

fastuche, къде беше вашата?

# 192
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криска и аз ще ти донеса един космонавт и едни гуменки. Купувала съм го от форума и става за момче.
Ще потърся и други дрехи

# 193
Алексче, кураж за малкото Викинце! Дано днес да свалите и температурката и да сте по-добре! Praynig Баси ужаса. Дилята миналия декември беше нещо подобно - непрекъснато унесена, заспиваше навсякъде, не ядеше, въобще едно малко сладко... парцалче. Да не дава Господ да си виждаме децата така, както го описвате ти и Криската. Sad
Янче, бих ти предложила да напалиш насам, ще ви настаня при свеки, тя си умира да гледа още две деца, ще си направим частна ДГ! Mr. Green Ей, сериозно, май и ние ще се озорим с вреждането, защото се оказва, че по "нормалния" начин се чакало с месеци. Успех на теб, дано ти помогнат предложенията на другите мами. Peace
Крискоо, направо не ми требва клипче! Представих си го това дете как пише "В", ако искаш вярвай! Да го нацелуваш малкия буквописец! Hug

# 194
Честит рожден ден на Магс с най-добри пожелания, включитлено за повече свободно време Wink !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт