бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 143
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много са сладки, Нели.

Да са живи и здрави!

# 166
  • София
Ееее, най-накрая зрелища за народа (за хляба/бонбоните аз се погрижих)

Тази ми е любима, сложи си я за аватар! http://smiley2312.multiply.com/photos/photo/1/12

# 167
Целувки от морето  Heart Eyes Много ми харесва и мисля да поостана още малко, а за догодина съм се засилила да е поне месец Grinning

# 168
Нели,много сте сладки!Дарата май смята да го кърми на 7-та снимка LaughingДарата изглежда направо огромна в сравнение с Ясен!Колко са ни порастнали децата... Още веднъж честито!!!!Да са ти живи и здрави!
Милена,и на мен много ми хареса тази снимка и аз искам някой ден такава!
ШОШКА,ми то си е кеф,защо,мислиш,че съм тук по 3 месеца????

# 169
Хайде да кръстиме любимата и за мен снимка "Троен лешник"! Grinning
Усмивчице, страхотни сте! Много, много прегръдки ви пращам! Hug
Люси, а ти как си с математиката? Wink Или само си хвърлила око на тиймбилдинг-а, а?

Ооо, моля, моля, МКП за математика нищо не е споменавала до сега! Crossing Arms Цифрите ги оставям на други, на мен ми харесаха повече анализите. Примерно на тиймбилдингите и ползата от тях. Мисля, че има нужда от сериозно изследователско проучване, регистриране на резултатите, формулиране на ползите и прогнозиране на насоките за развитие. Mr. Green Ох, ами наемам се, ако ме наемете.. Tired Laughing 

# 170
  • у дома
А ти не ми казвай, че пак не си ми получила ЛС-то  Thinking
Полу4их го и отговор написах, но ти е препълнена ЛС кутията,  Wink поразчисти плийз, после сайтът ми даваше грешка известно време та се отказах.
За днес не се класирахме, закучи ми се организацията.

Нели, чудни сте на снимките, "Тройният Лешник" с мама, кака и бебчо наистина е фаворит  Peace ПУ-пу, момъкът вече и усмивки раздава пиленцето.
 Heart Eyes Да ви е жив и здрав и лесен за гледане!

# 171

Честита радост Нелииии!
Да ви е жив и здрав малкия-голям мъж, да расте умно и талантливо детенце, също като кака си!
Само хубави моменти цялото семейство да имате и много радост и щастие ви желая!

# 172
  • 42.016399,23.101179
Смайли много е сладък Ясенчо, а снимката с трима ви направо е върха. :lol
Днес Вики беше абитурентка в яслата, последен ден. Но в градината щели да сменяват дограмата другата седмица и сигурно чак от 10 ще ходиме.
Ние довечера ще празнуваме - Венци, майка ми и племенницата имат рожден ден. beer3 beer3 beer3  party023

# 173
  • София
В неделя се прибираме.
Аз съм с ангина. Няма такава гадост Sad

Нямам търпение да ви видя и особено новото ни попълнение. Дано да се оправя п-бързо. Иначе дребните са добре... Ядосват ме на смени...

Деска радвам се, че вече Теди е по-добре.

мкп, не ви ли станаха много тийм-билдингите. Ще вземете да си станете нещо много близки... Сакън Wink

# 174
Здравейте!

Нашият тийм билдинг в Търново приключи, много приятно беше, и макар и за една седмица, днес ми се струва, че този път съм успяла дори прекалено да се откъсна от всякакви детски въпроси, хм... Савко много ми се зарадва, макар че не му е било мъчно и не ми се сърди, че ме е нямало 1 седмица... може би това е по-добрият вариант, а не да прави истории всеки път, когато изчезна за малко...
ртазгледах прекрасните и вдъхновяващи снимки, четях отвреме навреме, но все още ми се губят някои нишки от писането тези дни, ще дочитам,
бъдете здрави!

целувки на всички!

# 175
  • Бургас
Еха, бебчето на Смайли се родило!
След толкова много хубави пожелания има ли нещо, което мога да добавя! Просто ще подкрепя с голяма виртуална прегръдка прекрасните думи на дружките от форума! Hug
Бъдете щастливи!

Болните да оздравяват  Heart Eyes

# 176
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219762.new#new
ДЕВОЙКИ ЕТО Я АКЦИЯТА, НАДЯВАМ СЕ КОЙТО И С КАКВОТО МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИ
ОТДЕЛНО ТЪРСЯ МЕБЕЛИ - ВСЯКАКВИ ЗА МАЙКАТА В ДУПНИЦА - ИРИНА, НА КОЯТО ДАДОХА ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА И ПОМОГНЕМ ДА ОБЗАВЕДЕ И ОТРЕМЕНТИРА, ЗАЩОТО Е В ПЛАЧЕВНО СЪСТОЯНИ
за Хелиана - мойто си момиче, ми трябват дрехи за момченце - от Виктор в момента просто нямам, Дани е 6 месеца по - малък опт нашите деца и е по - дребничък, обувки, играчки - особенно зимни ми трябват към момента, същи и храна, парички.........Хели се бори, работи, плаща квартира, сам сама е, но вече 2 години и помагам и е много сериозен и отговорен човек
рисува прекрасно и другия вариант е, да и пращам материяли, тя да прави рисунки и да и ги продаваме
ако някой има познати с магазини, галерии и тн, които биха се заинтересовали - Хели рисува много професионално, имам нейна картина на кон, ще ви я пусна да видите що за приказ
отделно прави уникални къщички от кибрит, страхотни, лакира ги - абе красота, ако някой би желал да помага да ми свирка.....
туй към момента
а отделно ни предстои едно много сериозно мероприятие, за което са ни нужни рекламни материали, кетъринг - ако някой има идея, да ми свирка, ще съм благодарна
на акцията ан 16-ти ще събираме и пари за памепрси, само да вметна, че от миналата година от както я стартирахме, по домовете са занесени повече от 60 000 памперса Grinning

# 177
Здрасти мами, пак се кротнахте нещо. newsm78
Пинче, душа, снощи и на латиница прописах заради тебе, ама пак не станА моята работа. Компютърът вкъщи се е скапал тотално от два дни и ми беше невъзможно да се включа, дори с едно изречение. По никакъв начин. Гледам безмълвно, че дори малко с диоптер гледах. Sunglasses Миличка, сигурно си пристигнала вече, така че ти желая един приятен, типично френски престой, дано се чувствате добре, да сте здравички и те чакаме с новини! Hug
Маймунка, и на мен ми тежи някой път, когато Дилята не се е сещала за мен, обаче май повече ми дотежа като татето ми каза, че е ревала като магаре, когато си позволих да изляза сама една вечер. Cry
Снощи взех решение - отлагам детската на Диля до януари. Crossing Arms Мъчно ми е, жал ми е, глезла си ми е и това е! Embarassed Описаха ми такива сцени, а и като видях едната от лелките, дето ще остави едномесечно недоносено бебе на бабата, баси, викам си - тя няма жал към собственото си дете, пък за моето ще й дреме. И това ни беше "връзката"в тая детска градина, разбираш ли... Naughty Фъс оттука, да я поглезят още три месеца, няма да си хвърлям детето насила в по-гадни условия, докато ми я гледат в яслата. Пък няма да стане олигофрен от още някой месец при бебетата я! Twisted Evil И така.
Хайде, приятна седмица на всички!  bouquet

# 178
  • София
Криске, кой номер обувки носи детенцето? Също колко е високо?

# 179
  • София
Магс, ти ни забрави, но ние не!

Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт