бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 141
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • у дома
С инхалации през 4 часа, 2 лекарства през абокат + сироп през устата и капки в носо. Между другото и правеха и аспирации на секретите от носа и устата. ГАДОСТИ ОБЩО ВЗЕТО

Звучи ми доста сериозно, измъчили са ви, добре че вече сте добре!

Теди как понесе процедурите? Миличката, невъзможно ми се струва - бебче да търпи абокат! А какво е това аспирации? май не искам да научавам

# 151
Хорицааа, снощи бях на концерт на Графа! moresmile Като зрител в публиката, без привилегии и специално отношение. Whistling

newsm09

НЕЕЕЕЕЕЕ! Не го вярвам това! И той не скочи от сцената? Не ти посвети песен? Не ти метна потна тениска? Разочарована съм...  Wink

Верно бе, кво се укротихте такива?

Joy  Joy Joy То и аз не повярвах! Смотана работа - Гошко се беше погрижил да съм точно срещу Графчето, ама на 16-тия ред в Летния театър  Crossing Arms. Аз пък що не му се разсърдих драматично, баси патката съм. Mr. Green Между другото да ми чукнеш ако ти затърсят колежка, плийййз! Flutter
Пинче, значи за една година заминаваш, тъй ли newsm78 Ох, тоя Граф ми е изпил мозъка, бре! hahaha
Деска, нашата кашлица е леко влажна, няма ясно изразени храчки. Дано да е само някаква настинка. Praynig Прегръдки на малкото смело Теди. И за теб също Hug

# 152
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
С инхалации през 4 часа, 2 лекарства през абокат + сироп през устата и капки в носо. Между другото и правеха и аспирации на секретите от носа и устата. ГАДОСТИ ОБЩО ВЗЕТО

Звучи ми доста сериозно, измъчили са ви, добре че вече сте добре!

Теди как понесе процедурите? Миличката, невъзможно ми се струва - бебче да търпи абокат! А какво е това аспирации? май не искам да научавам

Добре. През повечето време се смееше на лекарите и сестрите. На визитация /по 3 пъти на дне/ минаваха по 5 лекаря и всеки иска да я преслуша отпред и отзад.
Абоката доста я мъчеше, дори по едно време прокърви. Зависеше коя сестра вкарва лекарството и понякога дори не плачеше.
Аспирацията е с един тънък маркуч около 50 см. дърпат секретите от нослето и гърлото. Това е беше най омразната процедура
Капките и сиропа ги нямаше за нищо.

# 153
  • у дома
Милата Луничка,  Hug  геройски се е държала!

И добре са се грижили за нея! За пръв път чувам - 3 пъти на ден визитация.

Дано това е последното й пребиваване в болница!

Люси, а ти как си с математиката? Wink Или само си хвърлила око на тиймбилдинг-а, а?

# 154
  • София
Деска, милата Теди,  добре че вече сте на финала. Повече да не ви се случва  Praynig.

МКР, дай повече информация за този плосък данък - по-добре ли е от досегашното измислено подоходно облагане? Да не ми се наложи да тръгвам на работа за да съм на далавера Laughing

# 155
  • София

Люси, а ти как си с математиката? Wink Или само си хвърлила око на тиймбилдинг-а, а?

Хич и не й трябва математика. Аз, дето се вика, на две магарета сеното не мога да разделя с изчисления. Обаче каква стратегия мога да напиша по въпроса, с плана за действие барабар Mr. GreenИ с указания за прилагане. Само магаретата ви да не умрат гладни дотогава  Mr. Green

# 156
  • София
МКР, дай повече информация за този плосък данък - по-добре ли е от досегашното измислено подоходно облагане? Да не ми се наложи да тръгвам на работа за да съм на далавера Laughing

Аааа, важни държавни тайни не издавам.

ПС. Отворена съм към всякакви корупционни практики. Открий подходящия подход  Mr. Green

# 157
  • София
Цигари и виски само  Laughing

Ама ти май се издаде - иначе щеше да го възхвалиш този продукт на МФ. Явно ще трябва да си търся работа, колкото и да не искам Rolling Eyes

# 158
  • София
Цигари и виски само  Laughing

Можеее, ама цигарите да са Кент! И ако бурканче НЕС-кафе прибавиш и кутия шоколадови бонбони "Троен лешник".... Laughing

Ей, помните ли Тройния лешник???

# 159
  • у дома
Асе,то много се писа по тази тема, ти май-май от кухнята направо искаш инфо  Wink

Ето ти нещичко все пак от пресата: http://money.ibox.bg/news/id_1561484316

http://money.ibox.bg/search?query=%EF%EB%EE%F1%FA%EA+%E4%E0%ED%FA%EA

Подробности от Мимката като занесеш Вискито и Кент-а Mr. Green

Мимка, я раздуй за тройния лешник - аз съм пропуснала  Embarassed

# 160
  • София

Мимка, я раздуй за тройния лешник - аз съм пропуснала  Embarassed

Страхотни бонбони от 80-те! Така ми домиля като се сетих, че чак тема пуснах в клюкарника - за любимите продукти, които вече ги няма. А ти не ми казвай, че пак не си ми получила ЛС-то  Thinking

# 161
  • София

Ей, помните ли Тройния лешник???

Помним го, дори скоро ометох цяла кутия. Обаче в Пикадили напипах едни вносни бонбони с формата на тройния лешник, но пълни с различен ликьор, малко ала Пияни вишни, но мноооо го по-хубави.

МКР, ти защо говориш за бонбони, да не би нещо... Wink

# 162
  • София
Ма не тия новите бре, старите, на два реда дето беше кутията. А говоренето за бонбони няма нужда от конкретна причина, просто съм ламя.

Причинно-следствена връзка търси ако заговоря за трушия и кисели краставички  Mr. Green

# 163
  • София
Аре сега. Троен лешник, туршии, кисели краставици. Очаквам ракия да споменеш и да сядаме на масата вече Simple Smile

# 164

Общи условия

Активация на акаунт