бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 138
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • на езерото
  Смайли Heart Eyes добре завърнала се сред нас  bouquet
 Бебока просто е прекрасен, срахотен красавец е Heart EyesЖелая Ви много любов и щастие Heart Eyes
  Деси, дано повече не се разболявате Peaceмного са сладки госпожиците!
 Ванилийка, дано всичко е ок при Дани Heart Eyes
 Аз съм в предстартова треска CrazyВчера ходих до шефовете за да оправя отпуските си, поне всичко мина страхотно гладко.Трябва само да стегна куфарите да свърша още малко работа и живот и здраве в неделя към Френско.
  Целувки за сега!

# 136
  • София
И аз се присъединявам към комплиментите за Ясен. Смайли, той наистина е голям. Много е хубав пу-пу Heart Eyes.

pinka, успех ви желая. Ще чакаме да се включиш от Френско.

При нас нищо ново. Виктор след като контактува с едно детенце ходещо на ДГ, което му обясни, че там не е хубаво, вече не иска да ходи на градина. Засега отбягвам да говоря по този въпрос с него, дано да забрави до 15 септември.

# 137
  • 42.016399,23.101179
Ейййййййййййййййййййй Смайли, голям сладур е Ясенчо, наистина прилича на бебе поне на 2-3 месеца.  Laughing
Ти как си след секциото, възтанови ли се вече? А кака Дара, слушка ли? Как възприема бебока? newsm78
Аз от понеделник съм на работа, свърши ми вече отпусчицата Cry. Вики тази седмица е на ясла, а от 3 септември живи и здрави тръгва на градина. За сега ми е спокойно за градината защото в нейната група ще има поне 3-4 дечица от яслата които са и прияттелчета и си играе много хубаво с тях.
Малеееееееее, pinka то съвсем скоро било заминаването. Представям си какво ти е сега. Ще ти пазят ли мястото в работата?
fastuche радвам се че на Катето и е харесало на морето, дай някоя снимка да я видим колко е пораснала. Grinning
Ванилийка и на нас една докторка миналата година ни каза че Вики е с шум, който най-вероятно бил от дългият прием на Суметролим тогава, заради бъбречната инфекция. Ама вече отшуумя и не се чува сега, така че по спокойно, най-вероятно ще си го израстне сам.

# 138
Какво става, какво е това затишие тука? newsm78
Смайли, я бързо да се включваш с някоя информация, с някоя снимка, че и с някоя нова тема да си почешем езиците. Верно, пиши как сте, нещо се позагуби покрай двамата сладурковци Wink Hug
Пинка, извинявай, малко съм разсеяна, ама колко време ще стоиш по френско? Имам някакви спомени, че директно се изнасяте натам, но защо ти е отпуската.... нещо не връзвам. Започнала съм да забравям, баси. Embarassed
Десинка, моля те, дай повече инфо за бронхиолита при вас - как го откриха, какви ви бяха симптомите. Дилката има непрекъснато разни секрети из нослето, но ми кашли от няколко дена. Все си мислех, че именно те й засядат по гърлото и я давят, но сега ми звучи по-сериозно. И нас ни прегледа лекар, и на нас уж нищо ни няма, даже сироп не й изписа. Thinking
Фъстъчке, чакам с нетърпение морски снимчици на онова светлооко ангелче! Hug
Хорицааа, снощи бях на концерт на Графа! moresmile Като зрител в публиката, без привилегии и специално отношение. Whistling Жестоко беше, не знам има ли фенки сред вас, но човекът тотално излиза от амплоато си на лигльо и залага на доста по-твърдо звучене. Което за старите метълки е само един голям "+".  Mr. Green Изчистена и много прецизна сценична аранжировка, абе аз въобще мога ли да кажа нещо лошо за Графчето... май не. Flutter

# 139
  • София
Хорицааа, снощи бях на концерт на Графа! moresmile Като зрител в публиката, без привилегии и специално отношение. Whistling

newsm09

НЕЕЕЕЕЕЕ! Не го вярвам това! И той не скочи от сцената? Не ти посвети песен? Не ти метна потна тениска? Разочарована съм...  Wink

Верно бе, кво се укротихте такива?

# 140
  • София
М, аз писах за НДК, че ще дойда, ама нямаше кой да ми каже кога и къде.

Диди, как сте? Тамън се бях запритеснила какво става с вас. Катето и Веси ще се забравят, ей! Ако не е някоя случайна среща, няма да се видим.

# 141
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Люси на следващия ден след като се върнахме от морето излезнахме на разходка и Теди по едно време започна да се дави от храчка /сори/. За малко повее от час стигна до там, че не можеше да диша и отидохме в спешното за преглед. Питаха дали повръща, но не беше. Докато лекарката пишеше документите, че се отказваме от хоспитализация взе че повърна и Вальо каза, че оставаме там.

# 142
  • София
М, аз писах за НДК, че ще дойда, ама нямаше кой да ми каже кога и къде.

НДК беше предложение. Аз например вчера бях на работа до 19.30 (да си заслужа твоите данъци за моето СПА) и не успях въобще да стигна до никакво НДК. Но Ванеса и баба й бяха там.

Деска, сега Теди е добре, нали? А тва вирус ли беше?

# 143
  • София
Е, аз както вече казах, съм без дете. Идеята беше вие да сте с деца, а аз - без. С баба и на Ванеса няма как да злорадствам.

Но, щом си работила за благото на обществото (и в частност твоето собствено), всичко е наред. Труд е важно да има.

п.п. Какво стана с детската градина на Ванеса? Ходи ли?

# 144
  • София
Ей, угода нямате бре. Човек се криви по цял ден плосък данък да ви въведе, вие пак кусур намирате. И за собсвеното си благо съм била работила - нищо подобно. Мъча се по цял ден, потя се в сауни, мачкат ме по масажи, мажат ме с всякакви неща, и коктейли ме карат да пия. И при целия тоя зор, какво предлагаш - да си даря заплатата, за да не излезе, че работя за собствено благо.
Ядосвай ме още, ядосвай, още не е решено какъв ще е размера на нормативно признатите разходи (адвокатите ги бърка доста, ако се сещаш....), да не се изненадаш после  Mr. Green

Ванеса още е с гледачка, градината отваря от септември, решила съм не другата, по-другата седмица, като се върна от тийм-билдинга в Пампорово  Mr. Green, да отида и до там.

ПС. Със служебната кола, разбира се  Sunglasses

# 145
  • София
Отивам в Гърция да те съжелявам за Пампорово и да си харча адвокатските хонорари навреме Simple Smile

Изобщо не те ядосвам. Подкрепям труда за благото на обществото. Много ми е приятно да си пия коктейла на плажа и да знам, че някой работи за плоския данък в този момент Simple Smile Плоския данък е нещо много важно. Аз не бих го обсъждала на Пампорово. В МФ, на място, гърч до дупка.

# 146
Миленче оправя се. Вече кашля по-малко.
Казаха, че е вирус, който сигурно сме хванали на морето и се е развил повече от влажното време.

# 147
  • у дома
Деси, радвам се да чуя добри новини и от вас! Хубаво е че Теди вече се подобрява! С какво ви лекуваха?

Миленка, ама то верно твоя работа ще да е плоския данък.. щом толкоз го хвалят  Flutter

И всяка седмица ли ви се полага тиймбилдинг,   Mr. Green брех да му се не види. Добре се работи при вас .. малко почивка ще ви трябва май-май от сауните и другите СПА процедури  Party

Милички, снимки ще кача по-късно - нямаме цифрови - апаратчето се скапа нещо  Close и купувахме от тези за еднократна употреба, ..

# 148
  • на езерото
  Здравей те момичета Hug
 Радвам се че Теди се подобрява Heart Eyes
 Миленке, попиляхате тези калпазанки и това си е Laughing
  На бързичко ще Ви  обесня за моята сложна ситуация CrazyВзимам неплатена за една година, защото като кандидатствам за място за докторант, малко по-добре звучи отпуск от БАН отколкото освободен от там.От една страна си оставам вратичка, за отстъпление а от друга шефа няма човек за мястото и ако аз напусна губят позицията и после става много сложно да се отпусне отново бройка за научен сътрудник в съответната секция.Малко танто за кукуриго, той ми дава препоръка а аз за малко кътам мястото.
  Целувки и лек ден!

# 149
Деси, радвам се да чуя добри новини и от вас! Хубаво е че Теди вече се подобрява! С какво ви лекуваха?

С инхалации през 4 часа, 2 лекарства през абокат + сироп през устата и капки в носо. Между другото и правеха и аспирации на секретите от носа и устата. ГАДОСТИ ОБЩО ВЗЕТО

Общи условия

Активация на акаунт