бебе Ясен се роди, Румене хайде де черпиииииииии:)

• 18 116
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • на езерото
  Смайли bouquetчестито
 Пожелавам на цялото семейство много щастливи мигове заедно!
 Името на малкият юнак е страхотно Heart Eyes
 Бързо възтановяване и скорошно завръщане сред нас!

# 91
  • Sofia
Да е живо и здраво голямото бебе!
Честито на Нели,Румен и Дара!  bouquet

# 92
  • София

УРААА, най-чаканото малко момченце във форума  Laughing Да жив и здрав големия юнак, браво на мама!!! Поздравления на цялото семейство, все пак и тати има нещичко общо с хубавеца Ясен (страхотно име) Wink Целувки и на малката буболечка Дара, която вече е с гръмката титла КАКА!

# 93
Да е много щастливо порасналото семейство!!! страхотно име, страхотни мерки, страхотна мама Simple Smile

# 94
  • София
Честито на цялото семейство.
Желая на малкия Ясен един щастлив живот!

Браво на Смайли!

# 95
 Party

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 18:45 от Чут Чут

# 96
  • 42.016399,23.101179
Най-страхотната и чакана новинаааааааааа.

ЧЕСТИТООООООООООО И ОТ НАС!!!
ДА ВИ Е ЖИВ И  ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ МАЛЪК МЪЖ!!!
МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА СЛУШКА КАКА ДАРА.
БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА СМАЙЛИ.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 97
                                                                           Добре дошьл на бебе Ясен
                                               да е жив и здрав.

4естито и на щастливото семейство - кака Дара , Смайли и Румен.

# 98
ЕЕЕЕЕ!Честито на мама Нели и на тати Румен!Да е жив и здрав малкият Ясен и кака Дара много да го обича!
На мен целият ми ден започна много готино!Рано-рано получих смс-а за новината,хем се зарадвах за Нелка,хем ми стана приятно,че ме известяват лично! Laughing
После цял ден бях с малкия-ходихме на морето,водата беше супер топла и Дани не искаше да излиза,после спахме двамата и на ме ми дойде добре 3 часа сън...После излезнахме на разходка,с влакче стигнахме до МОЛ-а /който не знае-в Роял Бийч в центъра на Слънчев бряг/,аз оставих децата в детския център тук /12лв на час,но пък е голям/,а аз си пия хубаво кафенце и много ми се прииска да споделя този момент с вас и реших да влезна в нета,към кафето има 2 компа,приготвих се  за резачка на час,но се оказа,че за клиентите на заведението нита е безплатен.... Crazy Та кефа е голям,макар че имма чувството,че Дани ще се разболява,ама ще я видим тая работа,да не се шашкам предварително.
А сега ще изчета какво сте писали.
Ей,дано Румен се сети по-бързо да пусне някоя снимка на Ясен и мамака му! Laughing
Целувки от мен и Дани!

Пъ.Съ.
Откакто тръгнах на фитнес голям апетит ми се отвори,вече почвам да се чувствам като свини. Whistling

# 99
  • София
Честито бебе Ясен на Смайли, кака Дара и тати Румен   bouquet Много, много здраве му желая!

# 100
Ванилке, дано не се разболява Дани! като слушам на морето наистина е супер временцето сега, заслужава сладурът още плаж!

Крис, можеш ли (ако я има тази опция де) да актуализираш заглавието на Ясеновата ни темичка?

Grinning

# 101
Хайде да ни е жив и здрав, баща му да не се спотайва а да ни пусне снимки
Днес мисля да ида да видя бебока, желаещи с мен newsm78

# 102
  • София
Звънни ми. Ама предлагам да се чуем първо с Нели качили ли са я в стаята, как се чувства, кога й е най-удобно, кафето с мляко ли да го носим или без... Laughing

# 103
Звънни ми. Ама предлагам да се чуем първо с Нели качили ли са я в стаята, как се чувства, кога й е най-удобно, кафето с мляко ли да го носим или без... Laughing
оккккккккккккккк

# 104
  • София
Нещо не можах да изпратя лично на Криси. Кажи как да пратя парите за ваучера?

Общи условия

Активация на акаунт