Отговори
# 105
Здравейте.Лелееее,аз цял ден нямах нет и сега дойдох при майка ми и какво да видя-ИМАМЕ СИ БЕБЕ!!!!!
Пете,ЧЕСТИТО!!!Желая ви много бързо и възстановяване и прибиране вкъщи,за да разказваш!!!

Ох.и аз много се развълнувах!Дано скоро ми пуснат нета,че да прочета всичко и да пиша на спокойствие.
Чао от мен

# 106
до преди малко нямахме ток  #Cussing out цял следобяд
имаме си вече бебче  Grinning честито на нашето талисманче и бързо възстановяване   bouquet само дето и аз не ревнах от вълнение като прочетох, че вече си имаме първото септемврийче  Simple Smile

пишете ме и мен за 27.8 за секцио, днес бях до клиниката за сума ти консултации и тази дата остава последно, освен ако беба не реши по-раншко да излиза де  Mr. Green
ей ани как ме разсмя с изказването си за бельото - страстоубиец  Joy
карен, добре завърнала се  Simple Smile радвам се, че всичко е наред с теб и бебчето
ей катрин верно ли е била тъпа лекцията вчера, значи да не се ядосвам, че съм я пропуснала, ама тя същата лекторка преди време - може би някъде през май - беше водила лекция по някаква друга тема и си спомням, че хич не ми беше харесала тогава, явно първоначалното ми мнение не ме е излъгало

# 107
  • Севлиево
Да ви се оплача за моите болежки. Вчера вечерта се появиха едни болки ниско долу под корема. Има ги като ставам и като ходя. Днес пак имах такива болки, ама по-малко. Контракциите не ги коментирам че те са си същите от началото на този месец(по-чести от преди). Иначе коластра си имам по малко още от 5ия месец.

# 108
macko верно беше тъпа лекцията. Залата беше препълнена, взичко което говореш електорката вече сме го слушали и то от много по добри лектори и е било къде къде по забавно. Първо имаше половин час презентация за списанието, какво пие в него страница по страница, после тази лекторка си рекламираше училището и курсовете там още половин час и това тотално ни изнерви и след това като започна" първото нещо което трябва да си приготвим като се приберем у дома е преварена вода със захар... и после още разни други неща които другите лектори и в чужбина се отричат...ранното захранване и разни такива, не я слушах много, ама на нас ни дейставаше супер изнервящо.

Хексинче виждам че са ти отговорили, ама и аз да кажа 106 кабинет за запис, работи от 8 до14ч. Обикновенно там има голяма опашка и влизат по две мами наведнъж. Аз отидох към 12.30-13ч и трябваше да изчакам само мамите дето ги записваха в момента около 20 мин и после дойде и моя ред, освен мен и още една мама нямаше други чакащи. Та по добре отиди към 13ч.
При мен нали тоновете на бебето бяха многоучестени, и затова ми каза лекарката другия път като отида да съм полежала преди това вкъщи, та май ще трябва да ходя рано сутринта и да си отвися... А лекарката беше много миличка, първата такава която срещам напоследък.

Калака
на теб какво са ти казали след прегледа и падането на тапата?
Карен добре си се завърнала сред нас все още 2в1.

# 109
  • морето и сините вълни :)
Беринче..ами те ги продават навсякъде.Отиваш в магазин за българско бельо и казваш че искаш дълбоки бабешки гащи.Ама не тези дето са до коляно Naughty
ами гащи

# 110
katrin7  само тоновете на бебето слушаха и казаха да че сега не съм имала контракции и да си пусна една микобиология да съм по-сигурна че не е друго.
Такова нещо не бях виждала да ми изтича друг път. Беше малко, бяло, гъстичко като сополче с нишки  Mr. Green

# 111
  • Асеновград
Днес много сте писалиии, не мога да ви изчета Grinning Grinning Grinning

Преди около 2 часа влезнах само и видях че си имаме първо бебче и само честитих.......то аз днес цял ден обикалям..и то какво-точно когато не чета  се роди сладкото бебчее   bouquet

Аз след тези болки, които имах вчера и мин.ден днес се събудих като нова и хукнах навън, та чак до 16 Embarassed

После пак излизах,абе въобще днес не съм се спряла....даже имам чувството че скоро няма да се ражда... newsm78 а вчера мислих че  ще раждам... newsm78
Чета ви сега и се ядосвам на тъпите лекари.....как не го е срам!!!!!!!!

Nadiq- не стига че си плащаш, че те карат да лежиш по гръб, а и ще се държат така.............ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ- и това жена, която  все трябва да влезе в положение.................... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Изобщо да не ти пука, добре че не си си замълчала........то това за мен не са хора..така че по никакъв начин не би трябвало да ни влияят!

Munkamm- ти също не се притеснявай за размерите. Някой вече беше писал- че ехографите са много чувствителни и ръката на лекаря като трепне дори и с половин мм размерите са коренно различни, да не говорим, че самите ехографи си дават отклонения!!! А то като се замислиш- няма как ръката на лекаря да не трепне съвсем мъничко!!

А за кг-те- аз също имам една позната, която беше 50 кг като забременя- отиде да ражда 100- роди бебе 2.500, и друга която повръщаще през цялата бременност и нищо не можеше да сложи в устата-мисля че беше сложила 8 кг-роди бебе 3.900 Peace

А пък свекърва ми  като е била бременна с мъжа ми е решила да се ограничава, защото с първата си бременност е родила 4кг бебе.Та тя много се ограничавала, за да и е по-лесно раждането -и какво - бебето родено 4,500кг!!!!!!
А за Селената- казаха ми, че има май 15 легла, а една вечер са събрали 34 родилки, но няма как да върнат раждаща жена!
ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН!!!!!! Hug

# 112
Тенкс Ани,разбрах. HugАз мислех че се продават някъде по пазарите. Embarassed

# 113
да се похвалия,купих си бабешки гащи hahaha Joy hahaha.мале,срам ме е да ги покажа на мъжо,пък как ще ги нося в болницата.....

# 114
и пак за  гащите  Rolling Eyes  аз взех от еднократните - доста се чудих къв номер ама накрая взех XL , че уж да са по-дълбоки ... Някоя мама да ги е ползвала при предишна бременност - стават ли за нормално и за секцио /все пак са най-големия размер/  newsm78
Карен,  добре дошла  Hug
Краси, няма как да те върнат в Селената - все пак плащаш минимум близо 600 лв. , а отделно и здраваната каса плаща за теб  Hug
Беринче, бабешки гащи можеш да си вземеш и с пълен успех на някой пазар или сергия - китайски примерно за 1.50 лв. - 1.80 лв.  Peace  Mr. Green

да се похвалия,купих си бабешки гащи hahaha Joy hahaha.мале,срам ме е да ги покажа на мъжо,пък как ще ги нося в болницата.....

Въх, Ани зариби всички с тия гащи ...  Mr. Green  Joy

# 115

Голям майтап! Напомни ми за една много забавна мама в кърмаческия, тя отдавна "се пенсионира" от там де. Та тя казваше, че много били грозни и страстоубийствени сутиените за кърмене и все си мислела ако вземе та катастрофира и в болницата като я съблекат - какъв срам с тоя грозен сутиен  Laughing Laughing Laughing
Ама Анджелина Джоли явно не мисли така, щото по едно време се появина корицата на "Пийпъл" в кърмачески сутиен и хич не изглеждаше зле.  Wink

# 116
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПЕТЕТО ! ЖЕЛАЯ И МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ ЗА НЕЯ И СЛЪНЧЕЦЕТО И !  smile3525
Много се развълнувах и ми стана едно хубаво ,  Simple Smile сега ще се върна да прочета как е станало и как сте,че аз два дена не съм се включвала и ме среща чудесна новина  Hug

# 117
  • София

Голям майтап! Напомни ми за една много забавна мама в кърмаческия, тя отдавна "се пенсионира" от там де. Та тя казваше, че много били грозни и страстоубийствени сутиените за кърмене и все си мислела ако вземе та катастрофира и в болницата като я съблекат - какъв срам с тоя грозен сутиен  Laughing Laughing Laughing
Ама Анджелина Джоли явно не мисли така, щото по едно време се появина корицата на "Пийпъл" в кърмачески сутиен и хич не изглеждаше зле.  Wink
Да, спомням си го този коментар.  Laughing Ама те наистина са грозни, но поне за първите месеци аз не мога с друг, че много лесно ми се запушват каналите. Confused

# 118
  • морето и сините вълни :)
Ми как няма да ви зарибя бе...

kerilain,хи хи ,аз нали ти казах че трябв анякоя вечер да се угащя с тез страстоубийки и да прасна един сютиен  бабешки тип заострени фунии и просто мъжо ми като ме види и ще побегне горкия hahaha hahaha hahaha hahaha

охх незнам защо ама все глупости са ми в главата да му се невиди hahaha hahaha
ся шорам половин чаша биричка ,дано не напия малкия човек baby_neutral baby_neutral само Sick

# 119
Ани, към това облекло добави и един убав кючек и ще го докараш мъжо ти до пълно умопомрачение  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт