Как приемате идеята за прераждането?

• 46 487
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 255
Бях я забравил вече тази тема Mr. Green

# 256
за мен това е динственият изход след смъртта, вярвам в това че душата търси следващо тяло и може би продължава там започнатото от нас. И с това си обяснявавам явлението deja vu - познати места, хора, дори разговори и ситуации-Копирам rok li

# 257
за мен това е динственият изход след смъртта, вярвам в това че душата търси следващо тяло и може би продължава там започнатото от нас. И с това си обяснявавам явлението deja vu - познати места, хора, дори разговори и ситуации

Абсолютно вярвам в прераждането/това ,което знам за него ми обяснява сегашния ми живот/.Но душата не търси друго тяло, а го избира

Твърдо вярвам в прераждането и често в трудни моменти размишлявам за това.Духът на човек всеки път се въплъщава в различно тяло и (в зависимост от това дали е минал успешно през уроците на живота и дали е разбрал как да се справя),през следващия си живот минава на по-висш етап:дават му се други трудности или същите,ако не е успял да се справи в миналото.Понякога човек може да тъпче на едно място няколко живота поред,докато не разбере някои неща.
Когато стигнеш до най-висшата форма,незнам какво става,но си мисля че е нещо като висш разум.

Когато усетиш че ти харесва да си добър човек-това вече е стъпка към съвършения човек!
newsm10

# 258
Нито отричам,нито съм съгласна...просто незнам.
Всъщност,ако това е нещо неизбежно,то ще се случва винаги...без значение какво си мисля и как приемам нещата!

# 259
  • Sofia
И аз вярвам в прераждането.

# 260
Бях я забравил вече тази тема Mr. Green
Как ще я забравиш бе човек...та нали ти си я пуснал  Joy Ами добре че някои тука  подутват темата  нагоре... Hug Не се предавай така лесно де   Wink

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 01:45 от roza66

# 261
Не ме вълнува. Дори и да има прераждане, сегашното ми "аз" няма да го разбере.
БИНГО Simple Smile

# 262
Не ме вълнува. Дори и да има прераждане, сегашното ми "аз" няма да го разбере.
Сегашното ти "Аз" го знае...но ти не го помниш...но "Аза" ти го помни... Peace Ако навлезеш дълбоко в твоя "Аз"...ще бъдеш изненадна колко неща знае твоя "Аз"... Wink   Има специфични техники чрез които твоето сегашно "Аз" може да ти припомни минали животи...Стига да искаш да узнаеш това... Wink

# 263
                     Категорично не вярвам в прераждането  Naughty. Като оставим настрана фактът, че съм религиозна, просто ми звучи абсурдно, че днешното морално деградирало общество всъщност е черешката на сладоледа и е постигнато с цената на милиони прераждания.

# 264
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не вярвам особено...

# 265
Сегашното ти "Аз" го знае...но ти не го помниш...но "Аза" ти го помни... Peace Ако навлезеш дълбоко в твоя "Аз"...ще бъдеш изненадна колко неща знае твоя "Аз"... Wink   Има специфични техники чрез които твоето сегашно "Аз" може да ти припомни минали животи...Стига да искаш да узнаеш това... Wink

Фантазията на човека е много обширна, ами ако просто си втълпяваш ?

# 266

Фантазията на човека е много обширна, ами ако просто си втълпяваш ?
Има две неща...халюцинация и медитация..хората ги бъркат много често,тъй като не ги разбират правилно.
Халюцинацията е фантазия...Там  умът  работи на пълни обороти.  За да  имаш фантазии трябва да напрегнеш ума да съставяш..да си представяш картини...

Докато медитацията не е фантазия,а  техника за дълбоко навлизане в едно друго измерение. А за да стигнеш до там,се излиза" извън тялото"...И най-важното ..умът не участва въобще,той трябва да е напълно спокоен....да е празен/тоест да не мислиш за нищо/. А  как може с празен ум да имаш фантазии...просто не би било  възможно Wink

Може да намериш доста материл  по този въпрос...и ще разбереш разликата а също и  това че когато медитираш....не фантазираш....а съществуваш в друго измерение.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 20:47 от roza66

# 267
                     А мога ли да допусна, че всички, гласували като вярващи в прераждането се числят към еколозите, след като знаят, че ще живеят още много животи на тази планета? Пестите ли водата, за да има и в следващия ви живот, разделяте ли боклука  Whistling?

# 268
Водата пестя, с боклука още ми е трудно, а пък и те го събират накуп, та не ми се струва много смислено... И се възмущавам яко от дивото строителство, днес на Боровец, на 300-ина метра от реновирания Ястребец, дето вече е спа и уелнес, видях да кипи усилен строителен труд - поне 6-7 нови сгради...

# 269
...а пък и те го събират накуп...
                  Споко, и те ще се преродят и тогава ще им гледаме сеира  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт