Как приемате идеята за прераждането?

• 46 634
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 60
Вярвам. Губи ми се смисълът на живота иначе.

# 61
вярвам в прераждането
но неискам вече да се прераждам, много е трудно да се живее Rolling Eyesв тяло..предпочитам душата ми или да изчезне в ада, или да се рее в небето..
ако е възможно де newsm78

Mr. Greenкой ще ми каже дали е възможно?

# 62
Не вярвам .Вярвам в природата .Вярвам в естествения кръговрат .Човек умира , трансформира се - например в трева ,после някоя коза я изяжда ,човек пие млякото , произвежда сперматозоид - например и опложда яйцеклетка - е тогава ,може и да се счита ,че е прераждане .

# 63
В живота ми до сега е имало достатъчно случки, които потвърждават, че за всичко на този свят има възмездие, че има прераждане, карма и съдба  Rolling Eyes

# 64
Вярвам. Губи ми се смисълът на живота иначе.

Може и да няма смисъл, не е задължително. Теоретизирам само, ей така, просто допускам и това. Въпреки, че много ми се иска да има смисъл и логика във всичко.

# 65
Аз съм хейтърка Mr. Green
Не вярвам...
И в рая и ада не вярвам...
Всъщност, явно въобще не вярвам в каквато и да е форма на живот след смъртта.

# 66
Аз съм хейтърка Mr. Green
Не вярвам...
И в рая и ада не вярвам...
Всъщност, явно въобще не вярвам в каквато и да е форма на живот след смъртта.

Пфууууу, най-накрая една от вас да си признае, аман от шушумиги hahaha

# 67
  • София
Вярвам, че животът продължва под друга форма след смъртта. Не вярвам в прераждането.

# 68
Все ми е тая, дали след дъжда
ще си купя дъждобран. Искам
да живея днес и сега, после е
късно, някога е било пък рано.

# 69
и что ето? Обида ли е?

# 70
Тая па, недей да търсиш вол под телето: не я ли знаеш тази дума? Ти да научиш нещо от мен? Брях Mr. Green

# 71
Значи ще се преродя в шушумига, според теб? А специални умения изискват ли се? Както елементи си има тялото, така елементи си има и душата. Особено душата на шушумигата и на не-хейтърката също. И дали дъжд вали или някой ме плюе?

# 72
Човек се преражда в човек. Заеби старите будистки разбирания, има си защо те да казват това, което казват, но времената се менят. Заеби и душата на шушумигите Wink Просто си вземи чадър hahaha

# 73
 :twistedто е същност - не идея Joy Joy Joy

# 74
Аз вярвам, че има наистина нещо след смъртта.И за мен Ада и Рая са си на Земята.Бях чела една много интересна книга- "Пътят на душите" (не мога да ви кажа в момента кой е автора защото я дадох на една приятелка да я чете)Тази снига ми направи страхотно впечатление.Накратко автора и е психолог който лекува чрез хипноза.Цялата книга е сеанси които и правил с пациенти.За себе си извода който направих е , че не успееш ли да поправиш грешките които правиш в настоящия си живот, то ще ти се наложи да ги поправиш в следващия.Е никой не може да бъде на сто процента сигурен, но за мен по логично е да има прераждане.

Общи условия

Активация на акаунт