АВГУСТинчетата продължават с РОЖДЕНИте си ДНИ да се представят!

• 11 829
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • В ЛЮтеницата
Честит Рожден Ден на ЧАровният ДАР на мама Обърквация ЧАВДАРА!!
Да е здрава, весела и щастлива! И да стане същата луда мадама като майка си, а разсейния програмист да му мисли от сега! (Че ще има пак сватба и той дали ще участва  newsm78) А, наздраве!!

... като ти видях дългия пост си опуках пуканки Laughing,

Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Блан, страхотна идея за радиатора!!! Връзваме за него малките разбойници и им разправяме, че играем на трамвай  hahaha!

Душе  Hug и на Начето  Hug!

# 241
Честит РОжден ден на малката сладурана Чавдара Hug ДА расте здраво , весело и щастливо дете  Heart Eyes Честит празник и на теб Обърквацийке  bouquet
Забравих какво щях да пиша след като про4етох вицовете и идеите за индианци, трамваи и радиатори Joy Joy Joy. Сутринта най-накрая взехме урина и ходихме  до лабораторията. Следобед ще заведа Дари и при педито като вземем резултатите.Днес съм с кола отново и гледам да свърша пове4ко зада4ки. Сутринта ходих до апартамента- банята ми е по4ти готова Party.Следобед ще ходя да купувам разни санитарии, ама преди това Дари трябва да заспи Twisted Evil, а тя само подвиква от другата стая Crazy
Спирам за сега с писанията Peace

# 242
  • София
Честит първи рожден ден на чаровницата Дари! Да расте здрава, обичана и много умна! Честит празник и на мама!
Обърквация, прекрасна си, и хич не си личи, че си бременна! Аз мислех, че е била в албумчето ни, а тя е в друг сайт. Интересно ми е - защо точно след 4г си решила пак да си булка? А ако и тогава си бременна?  Wink
Блан, като спомена за ССФ не знам дали сте чели темата, архивирана е, но аз паднах от смях.  Laughing
Бързо оздравяване на Деничка! Тези разстройствени работи са ми много страшни. Душе, много гадна случка. Бързо да ви се скриват цицините!  Peace
За неходенето - и ние сме в отбора. Ама то 11.5кг си тежат, трудно се местят  hahaha
Айде, до скоро.  Hug

# 243
  • Sofia
Блан, страхотна идея за радиатора!!! Връзваме за него малките разбойници и им разправяме, че играем на трамвай  hahaha!

Идеята е добра, обаче трябва да използваме метални въжета, защото другите Димана ще ги изгризе и ще освободи тайфата. Mr. Green Ако и косата й растеше толкова бързо, колкото зъбите, щеше да си я настъпва с петите. Онзи ден й изби 3-тия кътник или 11 поред зъб.
Душе Hug Hug HugПо-бързо да минава цицината на Начето. Ама май ти си първата сериозно кунтузена майка.

# 244
  • София
Елиона, щерка ти май държи първото място по брой на зъби. Браво! И блазе ви, че е безпроблемно. Аз не съм споделяла, ама са ни бая тежки нощите напоследък.  Tired
Велмар, и ти си била много красива булка! Не че съм очаквала нещо друго де Wink

# 245
  • Sofia
Нинка - navramova виждам те, не се крий, че утре има бая да черпиш!

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 14:59 от Eliona

# 246
Елф4е, аз май на съм споделяла по темата със зъбите, но - да си кажа .Дари нали си ми седеше само с 2 долни зъба  от пролетта и никакви изгледи за други. ПОсле за надуха 4 отгоре и  все ги 4акаме "всеки момент". Миналата седмица й избиха поне 3 ( толкова виждам, а тя не дава да пипам).Определено не е моето дете покрай тия зъбки. Не 4е има някакви големи проблеми( да 4укам на дърво), но все пка не е " на кеф".Не дава да мажа с гел, та се принудих онзи ден да й дам за първи път в живота лекарство- панадол.В4ера пък й взех от тези хомеопати4ните гранулки- Хамомила вулгарис и бях доста скепти4на за действието им. Не знам съвпадение или не, но  тази сутрин Дари отново си спа до 8,15 и се събуди с бърборене, а не с мрънкане.(Последната седмица се будеше  по няколко пъти с проплакване , а окон4ателното и събуждане от нощния сън беше вместо в 8  в 6 Sick).Та- ако искаш - пробвай ги. И педито ми даде"зелена светлина" за тях Peace Дано наистина действат

# 247
  • София
ИНА МНОГО ДЪРЖИ ДА ПОЗДРАВИ ДАРИ И ДА Й ПОЖЕЛАЕ ЦЯЛОТО Й ДЕТСТВО ДА Е ПЪЛНО С МНОГО РАДОСТ И УСМИВКИ(ТО С ТАКИВА РОДИТЕЛИ НЯМА ДРУГА ОПЦИЯ),ДА Е МНОГО ЗДРАВА И ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА!!!
Сега по другите въпроси-абе момичета,аз предлагам това с трамвая да го приложим на половинките,децата се оставят при баби или приятелки и ние - среща 22.30 пред Брилянтин примерно,от мен резервацията Twisted Evil
Сега да ви покажа как моето дете седи на гърне като не й се пишка или ака:
ЦЪК

# 248
  • София
Ооо, пробвали сме и тях - краткотраен ефект.  Tired И Панадол понякога давам вечер - пак няма кой знае каква полза.  Confused
А Ивчо преди малко си разкървави устата, като се пльосна по лице върху леглото, захапал шишето с вода. Как стана тоя номер, не знам.  Rolling Eyes Нищо му няма вече, ама при вида на кръв направо ми призля.  Sad

# 249
  • София
Сега да ви покажа как моето дете седи на гърне като не й се пишка или ака:[/color]ЦЪК

Joy Сладурана!

# 250
  • гр.София
 Сигурна съм,че това упражнение няма да го мога-дето Ина се изтласква назад с гърнето Peace.

Честит Рожден ден на muckata! newsm59

# 251
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАВДАРА!!!
БЪДИ ВЕСЕЛО,ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕНЦЕ!!!
ЧЕСТИТО ОБЪРКВАЦИЙКЕ!

Ние днес ходихме на консултация, та ни взеха кръв само. С урината утре пак ще се мъчим, че нищо не стана. Хемоглобина ни е  леко нисък 107, та почвам с повече жълтъци, меса и червени плодове и зеленчуци. Този месец нищо не сме наддали-11.200кг. и 76см.
Вики си е все още с 6 зъбчета и отдолу чакам другите , но от няколко седмици го мъчат и нищо. Тази нощ много ми се въртя, направо ме побърка, къде ли не го намирах да спи.

Душе ама и вие едни произшествия имате Sick #Crazy Hug

Айде до после Heart Eyes

# 252
Честит Рожден ден на патерици на вчерашните сладурчета!
Честит Рожден ден на Чавдара! Да е жива и здрава и много щастлива с мама и тати!

за мама Нуши!

Нори, достойни сте за корицата на списанието! Много сте хубави  Grinning
Душе, много неприятна случка сте имали с Начи. Дано бързо да ви мине  Hug
А, аз днес се опитвам да науча Сашко на обед да си заспива сам в леглото. Досега го люлеех на един шезлонг, който вече на нищо не прилича и е за изхвърляне. Преди обед спи навън в количката, а вечер си заспива сам в леглото. Та, отне ми около 40 мин. Аз го сложа да легне, той става и ми се смее. Накрая пуснаха няколко любими негови песни по Сити ТВ и се загледа в тях и заспа. Ще видиме утре  Laughing
Велмар, вие сутрин къде се разхождате? Че нашето кафе излезна в отпуска и сега се чудя къде да излизаме. Днес ходих до парка, ама е страшна жега там...
Айде до после  Grinning

# 253
  • у дома
преди да ви изчета, ето нещо забавно и малко снимки  Mr. Green
ЧъРъДъ на Чавдара  Gift newsm38  ura Tada

# 254
Уффф няма такива жеги пак днес! Ужассс. Айде и моята сватба:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165796 Тук съм в края на пети и началото на шести месец. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт