Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за д-р Димитров от Русе?
Какви са мненията за д-р Недева от Пловдив?
Кои са препоръчаните хомеопати в различни градове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за д-р Димитров от Русе?
Д-р Димитров от Русе получава положителни отзиви. Един родител споделя, че води малко дете при него от декември миналата година и е много доволен. Детето, което е астматик, не е имало пристъпи след посещенията му. Освен това друг родител споделя, че се опитва да излекува започващ ечемик на детето си с хомеопатични лекарства и е много доволен от резултатите.
-
Какви са мненията за д-р Недева от Пловдив?
-
Кои са препоръчаните хомеопати в различни градове?
В различните градове на България се препоръчват различни хомеопати. Някои от тях са: д-р Валентин Вълков в Бургас, д-р Кремена Хаджиева във Варна, д-р Росица Димитрова във Велико Търново, д-р Наталия Недева в Пловдив, д-р Марияна Стоименкова в София, д-р Ана Спасова в Бургас и др. За останалите градове като Русе , Стара Загора , Плевен , Хасково , Разград и други също се споменават хомеопати с положителни отзиви.
-
Как мога да намеря класически хомеопат в моя град?
-
В кой град практикува д-р Валентин Вълков?
без пристъп сме от тогава,успява да го овладее! Много положителен лекар,страшно съм доволна,но ми се искаше да чуя и други мнения,макар че моето не подлежи на промяна и каквото и друго да чуя! 
Бихте ли ми препоръчали добър хомеопат