Бял списък на хомеопати в различните градове

• 83 788
  • 196
  •   1
Отговори
# 105
   Препоръчвам нашият хомеопат д-р Ферфериева! Да е жива и здрава , много съм доволна, половин година сме вече при нея, тя върна вярата ми в човешкото отношение, професионализма.  Благодаря на Лилита, че ми помогна да открия тази жена  bouquet

# 106
Някой знае ли  ли добър хомеопат в Петрич или Сандански? Simple Smile

# 107
  • София
Моля, за препоръки за добър хомеопат в Кърджали.

# 108
за бургас съм ходила само при д-р Джакло.тая женица ми даде едно нещо дето на другия ден от него окото ми беше спаднало,при положение че преди това го мажех и хапчета пих и само дето се раздразняваше повече.

# 109
за Велико Търново
д-р Росица Димитрова - на 1 етаж в поликлиниката
  bouquet

# 110
  • Nice / France
Моля за телефон на Д-р Кремена Хаджиева.

# 111
Здравейте момичета  Simple Smile
запис и от мен , интересуваме хомеопат от Стара Загора и какава е разликата между класическия хомеопат и другия хомеопат (извинете ме за невежеството ) и по какво се познава класическия от другия ?
Благодаря преварително bouquet

# 112
Здравейте, хем да сезапиша хем да попитам за добър хомеопат във В. Търново или ако някой има отзиви за д-р Г. Хаджиев, моля да сподели Hug
Купих си негова книга   Peace Peace не съжалявам.
Иначе ходим при д-р Кремена Хаджиева.Забравих ,че имам личен лекар Simple Smile))

Аз съм безкрайно благодарна на д-р Хаджиев. Това е единственият лекар, на когото имам пълно доверие!

# 113
  • Варна
Моля за телефон на Д-р Кремена Хаджиева.
Личен - 0888 221-888, кабинет - 65-85-65. Аз смятам да я посетя тази седмица.

# 114
 *Iman*  благодаря  Hug

# 115
Кали, ако те интересува нещо повече - питай  Hug, може и на ЛС .

# 116
Моля, препоръчайте ми класически хомеопат в Разград!

# 117
И аз искам да попитам за добър класически хомеопат в Ямбол!

# 118
Д-р Недева - Пловдив. От 3 години лекувам сина си и себе си с хомеопатия и д-р Недева ни е спестила тонове лекарства.

Здравей San_ya !Би ли ми дала координатите на д-р Недева?Пиши ми на лични.

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 13:04 от mammaviki

# 119
Здравейте, хем да сезапиша хем да попитам за добър хомеопат във В. Търново или ако някой има отзиви за д-р Г. Хаджиев, моля да сподели Hug
Купих си негова книга   Peace Peace не съжалявам.Иначе ходим при д-р Кремена Хаджиева.Забравих ,че имам личен лекар Simple Smile))
Аз съм безкрайно благодарна на д-р Хаджиев. Това е единственият лекар, на когото имам пълно доверие!
Предполагам,че е така-Кремена Хаджиева е негова сестра!А той къде практикува?

Общи условия

Активация на акаунт