Бял списък на хомеопати в различните градове

• 83 787
  • 196
  •   1
Отговори
# 120
Да. Брат и сестра са. Той живее в Търново и отвори сега нов здравен център, но май все още през уикенда работи и в Свищов.

# 121
За  Бургас д-р  Валентин Вълков  доказал се многократно лекува каката от 4 години, а сега и беба. Вече е доста натоварен има маного пациенти но надали ще върне някой. Hug
Тоя човек направи чудеса  smile3501  той е наи-добрия smile3543

# 122
Моля Ви за  координати на класически хомеопат в Ямбол

# 123
  • София
Някой има ли впечатления от д-р Нели Спасова от София?

# 124
Здравейте аз съм нова във вашия форум и искам да споделя моето възхищение от хомеопатията и в частност от д-р Цонка Казийска.

# 125
Така и не намерих в този списък добър хомеопат от Плевен...

Препоръчайте ни някой!

bouquet

# 126
Моля,ако може да ми помогнете с координати на класически хомеопат в Кюстендил.

# 127
В Ямбол май няма хомеопат щом при нашия идват ямболии  newsm78
А и братовчетка ми живее в Елхово и тя се интересувала за района не е открила за жалост Thinking

# 128
д-р Петър Найденов,магьосник

# 129
Д-р Кирил Стоянов-доволна съм,но сме още в началото на лечението и не мога да кажа нищо повече за сега(малката има атопичен дерматит),пробвах и при Дора Пачова,но не можа да помогне.

# 130
  • Пловдив
Има вече Регистър на дипломираните хомеопати в България: http://homeohelp.eu/index.php?option=com_sobi2&Itemid=87  Peace

# 131
Има вече Регистър на дипломираните хомеопати в България: http://homeohelp.eu/index.php?option=com_sobi2&Itemid=87  Peace
Но е доста постен все още гледам......макар,че за хомепатката от Пловдив-Гергана Чалева,мога да кажа само,че е невероятен човек и професионалист/тя е и стоматолог-горещо я препоръчвам/

# 132
  • Пловдив
 Peace
Ние сме при нея!   bouquet

А явно сега се създава Регистъра. Трябва малко време и ще бъде доста по- пълен.

# 133
  • София - Варна - Бургас
Но е доста постен все още гледам......макар,че за хомепатката от Пловдив-Гергана Чалева,мога да кажа само,че е невероятен човек и професионалист/тя е и стоматолог-горещо я препоръчвам/

Това е един хубав, но все пак частен сайт на Е. Чамурлийска и затова не се учудвайте че е както казвате "постен".

# 134
Здравейте!
Дъщеря ми е с проблеми с носното дишане, хърка, скърца със зъби докато спи и почти през цялото време е с отворена уста, доста често има и секрети в нослето.
Ходихме на лекар, каза че е възпалена третата сливица и че трябва да и слагам антибиотични капки и да видим какво ще стане. Лекаря не беше никак разговорчив, та така и не ми стана ясно постави ли диагноза трета сливица или не. Пуснах си казаното за антибиотиците покрай ушите, и тръгнах да се образовам из нета. По всичко личи , че най-вероятно е с трета сливица и за мен единствения вариант е хомеопатия.
Въпросът ми е , може ли хомеопат да допостави диагнозата, в смисъл хомеопатите поставят лечение на вече поставена от алопат диагноза или са и диагностици? Съжалявам ако въпросът ми е глупав.
И още един въпрос - може ли да ми препоръчате добър хомеопат в Ст.Загора, Хасково, Пловдив- някъде по-близо до Димитровгра
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт