ФОТОШОП 37

• 22 991
  • 588
  •   1
Отговори
# 120
Дамаянтистрахотна е  HugЩе те замоля за блестящото около снимката Praynig

# 121
  • София
desytka, поздравления!Лека и безпроблемна бременност!!!  Hug
Lennie, това с белите цветя не са четки а нещо като фон, но между цветята е прозрачно.
ani69, първия вариант, само махни или премести тази четка, която е върху ръката на Тони.

# 122
Мира, Дамаянти, пробвах поне 4 пъти да ви пратя четките не ства, имате ли друга поща освен в abv.bg. Ели, ти ги получи, нали?

# 123
  • София
Да, много ти благодаря  bouquet

# 124
  • Вече в моята си приказка...
IvelinaAtanasova, тъкмо щях да ти пиша ЛС. Не получих нищо, а друг мейл нямам. Друг начин?

# 125

Ilenia, радвам се, че се включващ отново  Hug . За първата - хич не ми се връзват цветово фонът и рамката от мидички, 2-та и 3-тата са много готини! Снимката на аватара ти е като картичка  Grinning , Ния е много сладка и чаровна, Ивчо ако беше по-голям щяхме да я вземем за снаха   Grinning  Grinning  Grinning  Wink

А,че колко е то-2 г. разлика,кой знае един ден какво ще ни сервират децата ни.  Thinking

Момичета,благодаря на всички за окуражителните думи,подействаха ми много стимулиращо  bouquet

Мира
,тук съм качила цветята от третата рамка:
http://images19.snimka.bg/003760199.jpg
http://images19.snimka.bg/003760200.jpg

desytka,лека бременност и от мен!

# 126
# 127

Ilenia, благодаря за цветчетата!

# 128
Да се разпиша и аз с една рамка Simple Smile

# 129
Мире, това бялото отпред що е? Не ми стои добре ...

# 130
кошничката, това бялото отпред, би трябвало да е бледо зелено. И би трябвало да имитира нагръчкан плат. Ех, Кошничката, ако знаеш колко трудно избрах елемент за тази част от рамката. Пробвах с четки, не се получи, цветчета - също, копчета пък изобщо...

# 131
IvelinaAtanasova, тъкмо щях да ти пиша ЛС. Не получих нищо, а друг мейл нямам. Друг начин?

Ще опитам пак утре. Според мен проблемът е в abv.bg, защото и твоята, и на Дамаянти пощата ми ги връща, а Ели е на yahoo и там е ок. Няма да забравя, ще ти ги пратя!

# 132
Мира, позволявам си да ти предложа да сложиш това - в пнг е... може да го закрепиш я с карфица, телбодче, безопасна
http://konkurs1.multiply.com/photos/photo/20/223 отвори си го в по-големия размер.
може и с копчета да я закачиш  Laughing

# 133
Кошничката, сърдечно благодаря! Ще си изтегля елемента, прекрасна идея! Ама копчета няма да ползвам Naughty

# 134
Доста време не поглеждах в страницата, а вие  ooooh! с колко неща ме затрупахте #Crazy
Със сигурност ще пропусна много от нещата който харесах, но не мога да ви изброя, за това за всички творчески настроени личности
Дамянти как си направила рамката на снимката The Happiness
Веси на мен и двете ми харесват, но по съм склонна да подкрепя първата
Ели - за сърчицето - на мен червено ми харесва, може би лилаво ще се губи, а то също е акцент
Ани - Тони бонбони е супер   Hug
Деситка честито   bouquet и леко бременеене Heart Eyes
ето и от мен малко поизмъчени

Общи условия

Активация на акаунт