ФОТОШОП 37

• 23 012
  • 588
  •   1
Отговори
# 165
  • Вече в моята си приказка...
Докато бяхте "избягали" в другата тема  Mr. Green,  аз направих ето това: Simple Smile

Текстовете са  най-кошмарното нещо, което трябва да правя. Първоначално бях сложила текст "В царството на играчките", после го променях още няколко пъти и накрая го оставих в този вариант. И отново не е шарено Sick

# 166
Привет! Нищо неказахте за предната рамка - даже не ме изкритикувахте (явно не си струва  Sad )

# 167
Мира, за твоя стил дори е много шарено даже. Но, пък на мен адски много ми харесва, поздрави. Освобождавам ви от присъствието си, хай до довечера Heart Eyes

# 168
  • Вече в моята си приказка...
Ilistavreva, за предната ти рамка мога и има какво да кажа. Харесва ми като цветово решение и като комбиниране на елементите. Не е претрупано, което за мен е важно. Единствената ми забележка е за снимката. Изрязана е в горната си част и като цветове не е подходяща /според мен!/ Може би ако засилиш цветовете на снимката ще е по-добре. А може би също ще е добре ако бъде черно-бяла, но малко по-тъмна...
Новата ти рамка също ми харесва, но аз не виждам смисъл да се рамкират подобни снимки. А и още един въпрос, който ти бях задала преди време - какъв е размерът на рамките ти?

Ето тази ти рамка страхотно ми допада:
http://images.nikol05.multiply.com/image/3/photos/5/400x400/166/ … LAwfJLMKBQLonjkVA

Само да добавя и тази
http://images.nikol05.multiply.com/image/3/photos/5/400x400/156/ … 7Rb2sP9C%2Cfa8Qag

Кошничката, много мило!  bouquet

# 169
Пускам ви последните 2 творби и изчезвам, че малкия бактиса да ме гледа на компютъра, детето иска разходка  Embarassed

Благодаря за похвалите, надявам се да се развивам  Rolling Eyes

Благодаря на Дамаянти за елемента! Дамаянти, дай адрес, който не е в abv, моля те, за четките

# 170
  • София
Ивелина  Shocked , аз циците задзяпах  #Crazy , освен очичките на малкия  Joy hahaha Харесват ми рамките.
ivcholakova@mail.bg  Peace

Мира, харесва ми  Hug

Ставрева, тази с дърветата много ми допада  Hug

Тед, Чучу (гот е да те наричам така по-кратко  Mr. Green)   bouquet Теди, айде освести се и прави рамки от РД-то  Whistling

Аз най-накрая намерих и купух тиранти на сина си и днес го рамкирам заради тях в ретро стил  Mr. Green Вижте я голяма - повече кефи  Mr. Green и се вижда ефекта на снимката  Laughing

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/193?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F193

# 171
  • Бургас
Дамаянти, адски много ми хареса последната ти рамка, но някак си мисля, че ако си поиграеш и дадеш малко цвят на снимката / долу отметката "Колориз" / ще бъде по-добре  Peace Мое мнение  Wink Моля да качиш елементите в сайта  Praynig

Ивелина, много хубави рамки!Според мен напредваш!Бравос!

Ето една от мен. Малко от мързеливичките, щото е с едни и същи елементи, ама реших да ви я покажа.

Лати, заповядай елементите от предишната рамка. Ето тук съм ги качила 
http://snejanka.multiply.com/photos/album/3

# 172
Мле4ко, страшна е.Винаги са ми харесвали твоите неща.
Мира последната ти е много свежа.Отива му на детето цветно.Виж как изпъква.
Дамаянти,аз не мога да я видя голяма,но и така ми харесва. Ако добавиш обаче ефектите на Ани69 /добавяне на цвят към черно бяла снимка/ ще стане като ретро-картичка.
Тед, от рожденния ден е много забавна и позитивна.Носи настроение.Хайде още.можеш
Чу може би някакъв текст ще стои добре под поправената ти рамка вместо онази едра панделка.
ИвелинаАтанасова/много дълъг ник/ и двете ми харесват много.Добре подредени са,пробвай да завъртиш леко снимките.Може да стане по-добре.
ЕлиГ и с банските на рибки и лилавата преди това са върха.Не съм те похвалила за подписа.Много е готин.
Аз момичета ще давам малкия на ясла,не се разбрахме с гледачката.Имаше си собствено мнение жената,което беше мноооого далеч от вижданията ми.Стискайте палци да го вземат от 1.09,че нямаме алтернатива.
Отдавна не съм правила рамки ето ви една малко е "постничка" , но ...

# 173
  • Бургас
Мимозке, моля те, издай номера, как правиш тези буквички за да прозира фона под тях  newsm78

# 174
Mle4ko, не прозира фона под тях.
Буквите са написани на последен лейър и после са заляти с патерт от кофичката.А патерна направих от фона. Дано да обясних добре.

# 175
  • София
Мимозке, поканих те в мултиплито   Hug - добави ме  Hug
Рамката ми харесва  Hug
Млечко, много е готина  Hug Ще кача елементите след малко  Hug
А, ето вижте този вариант на снимката ЦЪК Лулу   bouquet , благодаря за обясненията и урока за маски  Mr. Green

# 176
  • София
Мимоза, откога се каня да ти пиша окуражаващи думи за гледачката и твоите притеснения, пък то....Дано се справи малчо на яслата и ти да си спокойна за него, а той щастлив!Рамката ми харесва, само бих сложила някакви черни, може би завъртулки да се показват отляво под снимката, подобни на тези от фона в дясно.
Мира, последната ти рамка ми харесва, не е в твоя досегашен стил, чудесно е че си експериментирала!А относно надписите, аз винаги ги връзвам със съответната снимка и ситуация покрай нея.И нямам затруднения.
Млечко, харесва ми, може ли всичките елементи, откога търся такива каренца и дантелка.Плийз, Praynig

# 177
  • Бургас
Дамаянти, супер е! Бих сложила боичка и на обувчиците  Wink
Мимозке, разбрах, ама буквите сама ли си  ги правиш или са готови?
Елиг, ей тука качих елементите http://snejanka.multiply.com/photos/album/3

# 178
Последните рамки са чудесни!Харесват ми много.Млечко ,мерси за елементите.  bouquetДамаянти ,бях те замолила за блестящото от една твоя рамка.Аз нещо зациклих Tired

Имам един въпрос-ако някой знае да ми каже.Защо от всички кирилизирани шрифтове само с  един мога да пиша?Харесах си толкова много, а само с един мога да пиша на български във ФШ?Нещо да не е от моя комп незнам newsm78

# 179
Мира аз бах тръгнала да правятова, но понеже ми  хареса и първия вариант пуснах и него. А за размера 2272/1704 пиксела
Дамаянти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт