ФОТОШОП 37

• 22 971
  • 588
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
Някой може ли да каже как да прикривам лицето когато не искам да се вижда?
Чучу, селектираш си лицето и после с Filter>pixelate Wink

Ели, да ти е жив и здрав рожденика и мноого да те слуша и обича!!!

# 241
ДИМИКА благодаря  bouquet
Ели  да ти е жив и здрав рожденника и много да ви слуша bdbaloni

# 242
Ели, честит рожденник! Мерси много за почерпката  Mr. Green Таквоз нещо вече само на картинка ще гледам.
За онзи сайт  - и на мен не ми харесва нещо. Но всеки си има вкус. Може пък ние да не разбираме това изкуство...
Чучу  Mr. Green таз с бебето е добра!
Дамаянти - с тирантите е страхотна! Ако беше с ризка, вместо с тениска, щеше да е още по -добре даже  Peace

# 243
Аз ли не виждам или сте си изтрили постовете. Но на Ление втората рамка ми се губи и на Дамаянти с тирантите/ако е пускала нова,щото старата я знам/.
ЕлиГ много здраве на твоя мъж.Много щастливи мигове и сбъднати мечти. Обичайте се!

# 244
  • София
Добро утро!  Hug
Една вечер липсвам и вие сте изписали 5 страници  #Crazy  #Crazy
Ани, адски ме кефи колажът ти - ще се пробвам да докарам някакъв от сорта на големия ми син - много ще се кефи  Mr. Green
Теди - рожден денските са много забавни и весели   Heart Eyes
Лени, успях да видя само една рамка (явно втората си я скатала вече  Laughing) - много ми хареса.Изчистена, семпла с добре подбрани текстури  Hug
Еми, рамката е СТРАХОТНА.  bouquet Мен лично много ме кефи и бих помолила наистина ако имаш време и ти се занимава да обясниш по-подробно и дори да направиш шорткът на смесването на слоевете с фоновете и детето  Praynig
Хот, вторият вариант на рамката повече ми харесва  Hug
Деситка, много симпатични рамки си направила.И двете ги харесах, но аз повечко втората  Laughing
Димика, много ми хареса "Моите принцеси" - само зелената стралка не ми стои добре  Grinning
ВесПепи, интересно колажче си спретнала  Peace

Ели, да ти е жива и здрава половинката!Много да се обичате и да сте много щастливи!!!   bouquet

Мимозке, и аз не виждам втората на Лени, а аз онази я пусках пак преправена, но само линк  Hug

# 245
  • София
EliG, честит ти рожденик!
kalina na kayo, оооо, колежке  Mr. Green . И на мен ми липсваха много хлапетата, но чесно казано от новата работа (професия) съм много по-доволна във много отношения и ми е много по-спокойно.
KaРмeНчеТо, вече нямам опция Редактирай  Sad , трябва който пуска следващата тема да ги добави.
IvelinaAtanasova, направи този ефект на цветето? -  http://images.martinatanasov.multiply.com/image/2/photos/1/600x6 … yNStt4RLp%2C9Vwqg
Тази с циците с много сладка  Grinning
ani69, много е яко това, което си направила за големия син, разбирам го защо му харесва.
Ted_cat, 2-та и 3-тата от рождените най ми харесаха.
Отивам да разглеждам всичките нови сайтове, които сте пуснали  Grinning

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 09:58 от Vesika

# 246
Идея нямам как се прави ефекта  Cry
Това е едиин от елемтите, които Дамаянти беше качила в Дир-а преди 2-3 теми, та го испозлвах наготово. Само да ми остане време и ще пробвам идеите си да видя дали ще успея да го докарам. Ако някои знае иначе как става номера и аз ще се радвам да науча.

# 247
  • София-там нейде в западната част
 Hug
лени вчера видях и двете ти рамки,защото аз се връщам и чета по-напред в страниците,но вчера се зазяпах по сайта и после ми се доспа зверски,първата е страшно нежна и красива и много ми хареса ... втората цветовете много си пасват,мучунката на малкия е невероятна,за шума не ме притеснява толкова-мога довечера да погледна имаше и някакъв друг плъгин които се слагаше при не много добри снимки но има нещо което не ми пасваше много добре,не съм сигурна какво точно обаче ...ох дано си ме разбрала защото изобщо не съм по писането  Crazy
елиГ черното цвете не е четка а готов рисуван елемент ... мога да се пробвам да му намаля прозрачността ...ЧРД на мъжа ти и много да те слушка   bouquet
еми довечера ще се пробвам да направя нещо в този стил ... сайта има страхотни неща помоему

# 248
да, съжалявам, че трябва да ги махна, но дечицата не са мои и не ми се иска майките да ми кръцнат главата  Laughing
по втората рамка мисля още да поработя и пак ще ви покажа  Heart Eyes

# 249
Здравейте на всички!Днес имаме празник-моята Ася става на 4 годинки!
Да ви почерпя и аз виртуално!

# 250
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Скюзми, да сте се затъжили за мен и моите рамки???!! Mr. Green "НЕ " ли чувам??!!! hahaha hahaha
Нещо което направих за разтуха, че ми е чоглаво!!!!

леекинко съм краднала фона, панделката и онези петна вдясно, ама авторката нема да разбере, надали знае български!!! Mr. Green Twisted Evil

Честито на Ася и мъжото на ЕЛи!!!!  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 12:58 от katyadjin

# 251
Честита рожденничка на fior !
и
Честито на мъжа на Ели!

Аз пък си направих тениска с една рамка (мъжа ми ме пита "е това мислиш да го носеш ли сега", ама аз си го харесвам).

Ето:

# 252
Ооо, Кате, тука ли си  бе душата! Много отслабнала ми се виждаш... Казвай диетата бързо  Mr. Green

# 253
Честито на всички празнуващи, да сте много щастливи и днес , и завинаги.

kalina na kayo, оооо, колежке  Mr. Green . И на мен ми липсваха много хлапетата, но чесно казано от новата работа (професия) съм много по-доволна във много отношения и ми е много по-спокойно.

Аз професията няма да я сменям, че това ми е най-лесно... за всичко друго ме мързи, даже и да се ровя в нета ме мързи повече отколкото да преподавам.
просто до сега работех на 4 места, сега вече ще си оставя само 3.

# 254
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ооо, Кате, тука ли си  бе душата! Много отслабнала ми се виждаш... Казвай диетата бързо  Mr. Green

Абеее хора, научете се да ни разпознавате!!! Joy
Това е сестра ми!!!!
Видите ли дебеланка с дълга къдрава коса - аз съм!!!
Натокана, добре сложена и по-къса коса е сестра ми!!!!  hahaha hahaha hahaha

Трябва да черпя сега, че си мислиш, че съм заслабнала!!!

Общи условия

Активация на акаунт