ФОТОШОП 37

• 22 944
  • 588
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Ивелина, аз съм за  Peace втория вариант, погледнат от "другото око".
Дамаянти, много сладък тоя Влади, бе. Дано да не плачка много на яслата! Hug
Мимозке, рамката я бива, но снимката на детенцето я оправи, според мен, като съвсем малко си поиграеш с цветовете.
Ей тука ви показвам какво сътвори нажажената ми главица  Rolling Eyes Вие ще си кажете мнението Wink

# 391
Ще взема да се запаля и аз по фотографията Laughing

Супер!! Ако знаеш пък тогава какви още по-страхотни рамки ще правиш!!! хайде, идвай при нас.

# 392
  • София

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/198?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F198

Млечко, адски сладко.И идеята за плача и се смея  Laughing  Hug
Моите рамки виждат ли се  newsm78 От как заключих албумите, вече не съм сигурна  Thinking

# 393
mle4ko много е яка последната ти рамка, само малко червена ми се вижда снимката вляво  Wink
Дамаянти аз виждам рамките и са много хубави Hug
http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/196?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F196
 но тази най- ми харесва от последните ти Grinning
IvelinaAtanasova и двата варианта ми харесват (повече шареното разбира се), тази първата ми харесва, защото е нещо по-различно Grinning
Mimoza-Plovdiv на мен очичките ми стоят зловещо така Rolling Eyes
EliG твоята последната също ме кефи Grinning
Lati харесва ми мишока с вестника на рамката  Party

# 394

Mimoza-Plovdiv-определено не ми допада екшъна върху тази снимка,аз си го представям върху друга.
дамаянти стига си се притеснявала,че и аз ще започна/и моя малкия нали и той почва ясла на 3-ти/
рамките ти са много хубави,а снимките са върха
Млечко-рамката отново е -един път-ако може да осветиш малко долната снимка и да и засилиш контраста ще е супер/сага малко се различават/
IvelinaAtanasova -определено долният вариант е по добър.

аз днес ще ви изненадам с по обикновенни рамки

# 395
  • София
Ани, това ти ли го рисува  newsm09 newsm09    - страхотно е smile3525
Дънковата рамка много ме разсмя  tooth

# 396
  • София
IvelinaAtanasova, Откривател - сменин цвета. 2-я вариант, по-жизнерадостен е и подхожда на бебе.
ani69, как да са обикновени? Страхотни са!!!

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 23:47 от Vesika

# 397
Нещо от мен

# 398
Дамаянти, къртиш мивки просто  Mr. Green

# 399
Явно, по-добре цветни рамки да правя, като Мира не мога ги докарам както трябва нещо  Cry

# 400
  • Вече в моята си приказка...
Дамаянти, рамките ти се виждат и са много хубави!
Ани, първата ти картина е страхотна. Разгледах и другите ти картини в другата тема... Продължавай в същия дух! Алпинистчето е голям сладур с това голо дупе! Тази рамка ми най-хареса! И въобще не са ти обикновенни рамките, страхотни са!
mle4ko, и аз смятам, че трябва да оправиш цветовете на двете снимки. Да са еднакви... Ако прибавиш и някакъв цветен филтър ще станат още по-хубави!
IvelinaAtanasova, и на мен втората ми хареса повече. Екшънът, който си ползвала не става за всички снимки. Още повече, забелязала съм, че най-хубаво се получава ако в една рамка присъства само една така обработена снимка. Ако искаш да добавиш още снимки в рамката си, трябва да бъдат с естествените си цветове. Иначе става претрупано!
Хот, нямаш проблем - имаш я!

Аз съм в "творчески застой", но след този "рамков маратон" вчера... ooooh!

# 401
Чак ви се чудя на творческият заряд, който ви е обхванал всичките  Rolling Eyes Аз се разтапям в тези жеги, въздух немога да си поема, камо ли да седна пред компютъра, че и да пусна ФШ
Аз взех да изоставам сравнение с вас  newsm78 или поскоро вие напреднахте доста, та не смея да ви коментирам вече, но да кажа, че на мен пък ми харсва много даже кафявата рамка на Ивелина, онази шарената, ми е много шарена  Hug

# 402
  • София
Момичета, аз снимам непрекъснато, но с Фотошоп изобщо не се занимавам.
Имам една снимка на дъщеря ми, която искам да обработя и по-специално да изтрия /ако мога/ колата от нея.
Може ли някой да го направи вместо мен? Ще съм много благодарна, признателна и ще черпя мохито, бира, вода... кой каквото пие.

Снимката:

# 403
Първата и последната за тази вечер. Много съм уморена, и ще си лягам по-рано!

Какво мислите за това отровно зелено?

# 404
Isa
http://mimivi.multiply.com/photos/photo/1/36

Общи условия

Активация на акаунт