ФОТОШОП 37

• 23 029
  • 588
  •   1
Отговори
# 405
  • София
MiRa_55   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Много, много, много ти благодаря ... Hug

# 406
Мира верно е отровно поне за мен  Mr. Green
Това от мен за тази вечер и отивам и аз да си лягам.Къде изчезнахте тази вечер ?Да не пробвате рецептата за мохитото newsm78

# 407
Mира, зеленото е твърде отровно по моему, може би малко по -резеда ще стои по -добре  newsm78 Ама не съм сигурна. Безопасната също не ми пасва - много е голяма и твърде стилизирана за подобен колаж. Пробвай ако искаш с по-малка, най-обикновена безопасна игла. Ама като се наспиш  Wink
От мен това момиченце, на Дамаянти на дружката щерка ...

# 408
MiRa_55 на мен зеленото ми харесва. Не съм добра в критиката тъй като не ме и бива в рамкирането обаче нещо в детето не ми харесва хем ми е тъмно и някак сивиждам едно странно нещо ама я да си замълча че даже не мога да го обясня Laughing

Ето нещо на бързо

# 409
Добре, че такива карначета не обичам ...

# 410
  • София
Еее, Кошнич, паднах се след теб ... Пак страхотна рамка  Heart Eyes 
Моят първи опит с обезцветяване:

http://vessyc.multiply.com/photos/hi-res/3/103?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F3%2F103

mle4ko, много сладка рамка, пробвай само канта на снимките да е бял, дали ще е по-добре?  newsm78
чучулига, бебчето на снимката на колко месеца е?
MiRa_55, ами отровно си е, смени го.
Ай, като видях наденичките веднага огладнях, голяма съм ламя, като бременните- каквото видя ми се прияжда. Отивам пак да ям!

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 16:20 от Vesika

# 411
Весика, рамката е страхотна! Снимката малко ми синее, умишлено ли е така? За модела no comment ... И все пак защо плаче? Close
А, и да те уведомя че имам намерение да ти изплагиатствам цветята  Mr. Green

# 412
Весика-на 2-3 дена е на тези снимки Wink

# 413
  • София
Да не пробвате рецептата за мохитото newsm78
Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green   Mr. Green  Mr. Green
Даааааааааа, пробвах го най-после туй чудо с още 3 съфорумки на сладка приказка  Mr. Green Ей сега се прибирам, ама рекох да ви нагледам какви ги вършите  Mr. Green
Кошшшш, суперррррр е рамката  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Чучу, родителите сигурно много ще се радват на рамките ти  Hug
Хот, дано не ми се обидиш, но ще те посъветвам нещо  Mr. Green (то на пияна глава човек си казва истината  Laughing) Имаш желание да се учиш, включваш се и в другата тема за ФШ.За тази ще те посъветвам нещо.Пробвай малко по-разчупено.Харесай си една рамка (кеф ти от моите, кеф ти от диьзайнерските сайтове) и се опитай да я наподобиш.Не 1:1, а с различни цветове и елементи - като ги съчетай подходящо.Опитай се да избягаш от това "голяма снимка с някакво обкантване от страни" .Не ти го казвам за да те обидя!!Просто опитай , и аз така започнах.После ще си изградиш собствен стил.  Peace  Hug
Мира, не само зеленото не преглътнах  Laughing , някак си много рязко изрязано ми седи хлапето - можеш по-добре  Hug  Heart Eyes
Ставрева, чак у нас замириса на скарааа  Joy  Joy  Hug
Хайде стига критики от мен - оттеглям се в покоите си и утре се молете за мен, че майка ми  ми идва на гости  ooooh!  Mr. Green

# 414
  • София
Плаче, защото бяхме на Камбаните и като удряше една камбана си удари пръстче . При мен не синее  newsm78
Дамаянти, не каза харесало ли ти е Мохитото..

# 415

Страхотна рамка! Браво!!! По моя стил и вкус е.
Може би бих увеличила размера на снимката, плюс ... надписа не е много на английски. Confused

Isa,
не бих пипала колата от снимката!! ако искаш попитай и момичетата във фотографската тема, но не мисля, че някой ще те посъветва да я махнеш, наистина. Аз бих я кропнала малко отдолу. хубаво кадро!

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 00:22 от Lennie

# 416
молете за мен, че майка ми  ми идва на гости  ooooh!  Mr. Green
Ако и твоята е като моята мали, малииииии... все не й е достатъчно чисто. Пък у нас е по-чисто от тях  Rolling Eyes

# 417
  • София
Lennie, виж как е станала без кола...?  Исках да има ретро-вид за това е и черно-бяла... Иначе позата беше още по-хубава, но много бързо мърдат тези деца ей  ooooh! Нямах време даже апарата да извадя и я щракнах с телефона.

Ако и твоята е като моята мали, малииииии... все не й е достатъчно чисто. Пък у нас е по-чисто от тях  Rolling Eyes

...и достатъчно подредено и детето достатъчно добре гледано и.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 418
Весика много сполучлив опит  Hug
Кошнич, Чучу  Hug  Hug  Hug
Мира и на мен нещо ми зеленее в повече, а и на този ярък цвят си личи изрязването на момченцето, можеби ако е по пастелно  newsm78
Аз както нямах муза така ги завъртях три за час, като захладня! Друг е въпросът с качеството!
http://contesa82.multiply.com/photos/photo/6/92
http://contesa82.multiply.com/photos/photo/6/93
http://contesa82.multiply.com/photos/photo/6/94
На последната нещо не ми се получи обезцветяването добре, исках да нещо като с ефекта сепия, а не точно, и аз незнам, ама така дали е добре или да се пробвам да го променя или поскоро как да го променя

# 419
Весика, снимката е ВръХта. Искам и аз цветята, ще ги качиш ли на общия? Моля  Grinning  bouquet

А на Иса снимката и на мен ми харесва така, ти защо си решила да махаш колата, кадърът е супер така!!!!

Общи условия

Активация на акаунт