ФОТОШОП 37

• 23 030
  • 588
  •   1
Отговори
# 420
contesa-Така както си променила цвета на последната снимка  много се слива с рамката newsm78
А на първата защо не промениш цвета на черния фон-много ми е мрачно така smile3503

# 421
добро утро момичета
Мира-този оттенък на зеленото го мразя още от времето ,когато имахме такъв москвич/класика в жанра/
Кошничка-рамката е страхотна/като препоръка-сложи нещо в долния десен ъгъл,защото така няма завършен вид рамката -ще трябва винаги върху тъмен фон да се гледа иначе ще се слее/
listavreva-много сполучлива рамка
Чучулигата-рамките ти са прекрасни.Какво може да промениш според мойте виждания,за да станат още по добри-
-на горната примести малко мрежичката наляво и надолу-този ъгъл ми е малко празен и така снимката натежава надясно
-на долната-завърти малко най долния фон и извади едно от трите цветя по отгоре
contesa-втората рамка ми хареса много,само вдигни малко снимките по нагоре.Първата не ми допада изобщо-черен фон на новородено newsm78-три различни ефекта на снимките #Crazy.Може да му сложиш същия фон но в друг цвят,да обезцветиш 3 от снимките и една да оставиш цветна и незавъртяна и най голяма.
весика-рамката е просто невероятна,единственото което ме притеснява е ,че накъдреничкото отстрани на снимката би било по добре ако е бяло с лек жълтаво сив оттенък -без текстура.Старите снимки са точно такива

Момичета на много от вас не им се получават състарените снимки,просто защото не са подходящи за целта.Трябва самата снимка да съответсва на идеята иначе стои смешно. Simple Smile
Ето например Дамаянти сложи едни тиранти на малкия и веднага го направи ретро.Супер идея-подходяща снимка. Hug
За Мира да не говорим.Тя освен ,че избира подходящи снимки/с много малки изключения Naughty/умее и да изрязва от други -това което би било интересно да се направи ретро.
Похвално е това ,че има развитие в темата и се пробват все нови и нови ефекти.
Накритикувах се.Дано няма обидени

# 422
Ани благодаря за съвета по късно ще се поправя Hug

# 423
Aни, Чучу ще се пробвам като заспи малчо. Благодаря   bouquet (и аз исках и трите снимки да бъдат еднакво обезцветени, но  явно опцията "Варияции" не е подходяща, а фона по принцип е син, аз го направих чер, като си мислех, че така, ще даде по голям контраст на снимките  Rolling Eyes )
Да ви питам, и по конкретно Ани, гръндж стила подходящ ли е за малко дете или само за младежи  newsm78

# 424
Ани благодаря за одобрението
Тази не се получи както исках така че давайте съвет  Hug

# 425
  • Вече в моята си приказка...
Добро утро, момичета!
Гледам писали сте снощи...
Такаааа, ясно за зелената рамка. И на мен нещо не ми хареса особено това зелено... Ще я преправя малко. Ще намаля и безопасната игла, Кошничката! Благодаря на всички за коментарите!

Чучулигата, рамките ти ми харесаха. Много! Лично аз нямам забележки! Продължавай все така!
Кошничката, рамката ти е страхотна! Единствената ми забележка е към снимката в дясно. Можеш да обърнеш момиченцето да "гледа" навътре. Сега всички снимки са си обърнали гръб!
Ilistavreva, ти имаш няколко доста приятни рамки. Преди няколко страници, мисля че ти казах, кои ми харесват. А колкото до последната... По принцип храни много трудно се снимат. При теб не се е получило. Целта на снимката с кърначетата е да предизвика слюноотделяне, но тук, бих казала, че не ми изглеждат апетитно, по начинът, по който си ги "поднесла"... Иначе идеята е страхотна. И краткото стихче е много закачливо... Би могла да махнеш кърначето, а да сложиш пейзаж от мястото, където сте били на палатка или снимка, на която готвят "тез мъже"...
Весика, страхотна рамка, страхотна обработка на снимката... Впечатляващо! И аз моля за цветенцата, както и за подобието на дантелка от вестник
Контеса, третата ти рамка най ми хареса. Липсват й само малко четки, гръндж! На втората с "марките", ако краищата на марките бяха едноцветни /вместо пъстроцветни/, смятам, че ще бъде по-добре. На първата, в повече ми идва черното... Друг цвят може би! newsm78
А колкото до гръндж стила, който представи Ани, трябва да се пробва за по-малко дете. Защо пък да не се получи добре? newsm78 Контеса, пробвай!
Контеса, ти кой екшън искаше?

Ilistavreva, тази ти рамка /последната/ много, ама много ми харесва... Гледам, че си ползвала някакъв ефект върху пейзажната снимка. Само че малко ми бледнее. Дай я с по-наситени цветове. Иначе идеята за рамката е страхотна!!!

# 426
  • София
Весика, теб те пропуснах в навалицата  Mr. Green Рамката ти е много хубава.Снимката леко ми синее, но предполагам, че е от моя монитор  Tired Не мога да му свикна и туй то  Confused
Ставрева, харесва ми рамката и идеята, но аз лично бих сменила самата рамка (тази не ме кефи Embarassed), както и филтъра на снимката за фон  newsm78

Аз направих днес една на която много се кефя, защото увековечих как малкият казва на пръстите  Joy Laughing Mr. Green

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/199?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F199

# 427
Така по-добре ри е?

Това е старо и незавършено така че..

Хайде приятен уикенд аз отивам на палатка.

# 428
# 429
  • Вече в моята си приказка...
Ilistavreva, виждаш ли, че можеш да правиш рамки. Втората ти, зелената, е много приятна. Дъщеричката ти е сладко момиченце... Приятно изкарване!
Дамаянти, малкия е голям сладур! Кабалец напомня на кебапче... Много забавна рамка... Прекрасен спомен!
Дамаянти, аз докато обобщавах рамката ти - речник, ти пускаш нова. Страхотна е! Използвала ли си четки за нея? Страхотна е, точно стилът, който най-харесвам!

# 430
eeee Дамаянти, изби гаргите само с пет пръста! ама то от оригинално намислените им имена. Стращна е тази! Мнооогогоооо ме кефи.
браво за мохитото.

Весика,  tears е сълзи, без h.

# 431
Весика, страхотна рамка Hug.Много ме кефи. Heart Eyes
Дамаянти, последните ти са върха (не само последните де )  bouquet
Ставрева, бързо задобряваш! Peace

Ето днешната моя.Казвайте съвети
 HugНещо защо така минах на вълна бежово ,черно, бяло Thinking newsm78

# 432
  • София
kalina na kayo, ще оправя надписа , вчера едвам гледах, ама исках нещо да направя  Grinning
Ще кача нещата, само бонбона да заспи.
Кошничке, кога ще пуснеш линк към албумчето ти да разгледам всичките ти рамки  Praynig ?
contesa, втората е мнооого хубава. На третата само увеличи рамката със снимката и я поизправи, да не е толкова наклонена.
Lati, как само е заспал - с бисквитата  Joy
Дамаянти, страхотни рамки  Heart Eyes
Ilistavreva, първата квадратната, нещо не ме кефи. Аз в основни линии я виждам така - хоризонтална правоъгълна рамка, трите снимки да са от едната страна, разположени една под друга , но наклонени на различни страни, а голямата от другата страна на рамката.
Имаме си радост вкъщи - ПРОХОДИХМЕ - преди малко Ивайло се пусна да ходи сам от единия край до другия на хола, досега само по 3-4 крачки е правил, и в момента се разхожда около мен и се кефи, че ходи сам  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Да почерпя виртуално:

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 14:43 от Vesika

# 433
Честито, да си тичкате на воля!
Ани рамките са супер, картината ти е много по- хуабва от снимката!
Дам http://images.damaianti.multiply.com/image/2/photos/9/500x500/19 … ZuLMpjh4wsQNNTcjw Кефи!  Simple Smile , а на тази ми харесват цветята http://images.damaianti.multiply.com/image/2/photos/9/500x500/20 … K08tVFgbEcoirfczA
Контеса Ани е изкритикувала много добре рамките, няма какво да добавя!
две не толкова сполучливи:

# 434
Ето днешната моя.Казвайте съвети

можеш да обработиш малко снимките да ги шарпнеш, да оправиш баланса, светлината на главичката на дечко, вкарай нещо по- свежо в същата цветова гама.

Общи условия

Активация на акаунт