ФОТОШОП 37

• 23 034
  • 588
  •   1
Отговори
# 435
Весика ,честито!  bouquet
Карменче ,хич ме няма в обработката на снимки. Whistling
Сподели как да ги шарпна ,баланс и т. н. ,ако не е много дълго за обяснение, де Praynig

# 436
  • Вече в моята си приказка...
Весика, честито за прохождането!

# 437
  • София
Ето ги:

Само да отбележа - не съм ги правила аз.
KaРмeНчеТо, снимките са много сладки, а рамките - много хубави даже, какво не им харесваш?!
Не разбрах защо Mimms изчезна, преди пускаше поняколко на ден, пък сега - хич. А Fun Lovin тотално се изгуби. Някакви новини?

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 15:31 от Vesika

# 438
  • Бургас
Весика, честито за малкия пешеходец!

Ето две нетипични за мен рамки. Първата е супер-ретро. Кажете ми как ви се струва.
А, за втората ми кажете да премахна ли пясъка в гъбата-басейн или така да я оставя.

# 439
Млечко ретрото е супер, малко фона е разтегнат.
как да ги шарпна ,баланс и т. н. ,ако не е много дълго за обяснение, де Praynig
шарпването - Filter - Sharpen - Sharpen
оправянето на баланса  - Image - Adjustments - Colour Balance, под него е и за контраста.Пробвай!

# 440
  • София
Ау, че е карасива Дария, мадамче и половина  Heart Eyes
mle4ko, първата е доста интересна, но на втората махни пясъка. Снимката е много хубава, тоз колаж да си стои, но може да я рамкираш така, че да изпъква, тук се губи.

# 441
Vesika - Честити ви краченца! С по-малко синини и охлузени колене!  Grinning

# 442
KaРмeНчеТо, много пъстра рамка. Тези блокове четки ли са?
Млечко, ретро колажа много ми харесва! На втората махни пясъка...
Една от мен, специално за Хот:

Вдъхнови ме ето тази рамка:

http://www.digitalscrapbookplace.com/gallery/data/994/8_9_07_164 … s_Best_Friend.jpg

# 443

Имаме си радост вкъщи - ПРОХОДИХМЕ - преди малко Ивайло се пусна да ходи сам от единия край до другия на хола, досега само по 3-4 крачки е правил, и в момента се разхожда около мен и се кефи, че ходи сам  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning 

Да ти е живо и здраво детето прекрасно. Честито   bouquet

# 444
  • Бургас
Недей казва какво те е вдъхновило, щото твоите винаги са по-добри от т.нар. "вдъхновение"   bouquet Казвам ти самата истина!Нека и другите го потвърдят! Peace

# 445
mle4ko, много мили думи! Благодаря! Всъщност показвам коя рамка ме вдъхновява, за да не изглежда като плагиатство... Спирам!

# 446
Вярно е! #Crazy
Ама омръзна ми да и правя комплименти на Мира-не се спира Joy Joy Joy

# 447
Аз също харесвам много нещата на Мира!Прекрасни са.  bouquetМира има неповторим стил Hug
Карменче ,благодаря ти за разясненията.Ще се помъча да пооправя снимките.  bouquet

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 22:12 от Lati

# 448
Продължавам със рамките за бебето  Hug

Последна редакция: сб, 25 авг 2007, 22:56 от чучулигата

# 449
Ха-ха, благодаря ви, момичета! Мисля, че доста от нас правят прекрасни рамки. Фен съм на Ани, Наталина, Дамаянти, Весика /напоследък рамките ти са много сполучливи/, KaРмeНчеТо и други, няма да ги споменавам... Всеки си има "възход и падение", един път рамката ти се приема много добре, друг пък се чудиш ти ли си я направил... Всяка от вас има поне една рамка, която са харесали всички, които пишем в темата. Нали?

Чучулигата, рамката ти е хубава. Липсват ми четките - върху тъмно лилавия фон... Но пък и така е доста нежна, както е и мъничкото човече... Харесва ми!

Днес много малко рамки има пуснати, почти няма какво да се коментира... Чудех се къде изчезнаха всички  newsm78

Затова пък аз ви пускам още една.

За момент си прегледах старите рамки. Първата ми е уникална, просто. Още в началото на рамкирането много си падах по четките. Сега имам пълен набор и все по-упорито ги използвам Mr. Green

По-късно страшно се увлякох по рамките на Лулу! Страшно ме вдъхновяваха... Напоследък тя не е влизала в темата и не е пускала рамки...

Извинете ме за това "лирично" отклонение...

И отново в кафяво-тъмната гама. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт