Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulüb&

• 66 050
  • 749
  •   1
Отговори
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
* Yiğit Özşener *

Geçmiş Olsun Nejat!

Ийит Йозшенер и...
*ДРУГИТЕ ЛОШИ МОМЧЕТА НА ТУРСКОТО КИНО*

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 17:30 от lacunababe

# 1

Добре дошли в гьолчето посветено на Нежо  Heart Eyes!

# 2
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси на Лакуна за темата Hug  bouquet
Записвам се да ви следя, защото откривам в първия пост, че тук коментирате и турските игрални филми Peace Има подробен и хубав списък, ще поостана при вас, лека полека да погледам по нещичко Peace

Хубаво е че посвещавате тема на Нежо Peace
Бихте могли така да ги изреждате от време на време хубавците, като разбира се и за другите си се говори и се пускат снимки Peace
Скрит текст:
Казвам го това, защото пиша в КиТ в една тема, където по същия начин посвещаваме тема на ново изгряващи 30 годишни актьори в световен мащаб. Винаги има по един титуляр, но не се ограничаваме в писането и пускането на снимки и новини за другите Wink Просто му гледаме подбрани филми от филмографията и после в анкета оценяваме най-добра роля. И така, всяка тема си има титуляр. Момичета, само споделих, да не помислите че нещо искам да се пречкам, с най-добри намерения Hug

# 3
Ааа, много си ти е добро предложението. Аз също съм го мислила този вариант, но си е останал на ниво мисъл  Laughing
Списъците с линкове към торенти са два. Единият е общ, а вторият е само с преводи от патки  Wink Да не се чудиш, ако срещнеш повторения при заглавията. Гледам периодично да ги запълвам, не претендирам за изчерпателност.
Иначе при нас можеш да коментираш и корейско, и руско, има отговорни лица, стига да искаш - действай! Laughing В темата няма ред и дисциплина, но пък има много лИбоФ  Laughing Настанявай се удобно и споделяй вълнения. Ние сме на линия!  Peace

# 4
Цоп!
Любов и слободия
във гьола сме до шия.
Посветен на Нежо този брой,
че с болестта се сбори той. Peace
Лакунич, благодарско! Heart Eyes

# 5
  • ÇapulcuLand
Хер йер Таксим, хер йер дирениш, но и Хер йер фестивал, хер йер дирениш  Mr. Green

На 1 май започва 9. Международен работнически филмов фестивал, тази година и със специална категория за филми с тематика "Гези"  Peace Прожекциите са безплатни, chapul.tv също ще излъчи част от филмовата програма онлайн. В програмата влизат 52 късометражни и пълнометражни филма от ТР и 25 - от чужбина.

официална страница на фестивала с инфо за програмата в отделните градове и интернет излъчването: http://www.iff.org.tr/anasayfa

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 21:31 от Geryka

# 6
Привет, привет! Изписали тема, нов гьол блеснал, аз пак на опашката!
И сватовници сте станали! Има ли вече разпределение - кумове, шаферки??? Joy Joy Joy Joy

# 7
Цоп в новата тема ,

Лакунка Hug  bouquet

Що ли е рекъл Нежо? newsm78

# 8
Добро утро! Hug Много не пиша напоследък, но си ви чета всеки ден. Как сте, момичета?

# 9
Добро утро! Hug Много не пиша напоследък, но си ви чета всеки ден. Как сте, момичета?

В гьола на този въпрос ,отговорът е стандартно hahaha hahaha

Хубав ден и прекрасна да е предстоящата почивка! Hug

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 10:41 от nikita1

# 10
Нежо още е в Истанбул . Нещо май за риболов пише, дано Елена има късмет  Peace
или за рибен ресторант  Crazy Mr. Green

а   това   гуглето ми го превежда ... странно  Thinking
Цитат
Şimdiden geçmiş olsun!
 ooooh! newsm78

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 12:44 от пенда

# 11

В гьола на този въпрос ,отговорът е стандартно hahaha hahaha

Хубав ден и прекрасна да е предстоящата почивка! Hug

Напълно ме устройва отговорът. И аз съм така сега, макар че напоследък май по-често ми е нестандартно Wink.

# 12
Нежо още е в Истанбул . Нещо май за риболов пише, дано Елена има късмет  Peace
или за рибен ресторант  Crazy Mr. Green

Май по-скоро не Cry,ама аз си харесах много Club Gumusluk,пък може с някои негови аркадаши да установя контакт.Явно контингента е от готини хора-още не е сезон, дано местните го посещават.

Да споделя за филма -много  ме впечатли  smile3501,много!!!Невероятни и двамата!!!И тази атмосфера на Бейоглу,и толкова цветно и красиво    Kissing HeartАко използам израза на любимите ми "чучулиги" - Истинска наслада за душата Heart Eyes
Браво за Енгин/ за мен до сега си беше д-р Сердар Wink/, Özgü Namal само в Mutluluk съм я гледала Simple Smile

Гери и Лакун  Hugобгромни благодарности за труда ви txtloves

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 14:43 от elena_bgsf

# 13
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да се похваля и аз - успях да изгледам филма!

Много ми хареса! Толкова свеж и приятен и смислен филм отдавна не бях гледала. Страхотни диалози, на места даже култови реплики като: "за какво ни е кафе, напразно ли пихме толкова алкохол" и "като свършиш (със секса), ела - добре, чакай ме след две минути". И други имаше, но тези запомних.
Енгин страхотен! Е много го харесвам и това си е! Страхотен стил има, пич и половина!
И Йозгю ми харесва, и аз съм я гледала май само в Мутлулук.

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ГЕРИ И ЛАКУНА ЗА ТРУДА ИМ И ЗАТОВА, ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ, ФИЛМЪТ ДОСТИГНА И ДО НАС!  

newsm51 newsm51 newsm51

love001         love001         love001

# 14
Много се радвам, че филмът ви е харесал- няма нужда от благодарности   Hug С Йозгю сме правили и друг филм - Копелета. Тя си е сладурче, няма спор. Талант също не й липсва. Енгин обаче.... леле, майко! Ще си мълча  Joy Joy Joy Embarassed

Белче, сутринта си мислех за теб и ето ти - прелетя  Heart Eyes Ако има проблеми да минават... Не се давай!

Ели, разминавка, чини ми се... Нищо, другия път!  Hug

Пенде, дано мине Герчок да го погледне, много дълго уа  Tired

Доколкото разбирам Божура в Истанбул съвсем се е окъкала, ако че ще е перачка, прането на проекта е мисия импосибъл, мисля вече.  Петане, пусни рейтинг от снощи, ако не те затруднявам, да видя потъването на Титаник  Mr. Green Гьолът отново се оказа прав.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт