Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulüb&

• 66 063
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Гери, мерси за рибния  Grinning

И аз изгледах филмчето   bouquet  много ми хареса  Peace
първа си заплювам "Тайната вечеря"   newsm47  hahaha

Зарани, този филм, поне по трейлъра, ми прилича на  The Broken Circle Breakdown  

много ми хареса, макар и тежък  Sad  даже кънтрито (не съм му фенка Whistling) не дразни

Скрит текст:
а тази песен  Cry

Hug

# 46
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ох, верно бе! Тайната вечеря беше супер  Heart Eyes Апропо, на нормално гледане, а не през програмата за субтитри  Mr. Green забелязах, че на сцената, когато изпращаха бате Нихат, е и писателчето - Туна Керимитчи  Wink  Нали го дебна за брак, та веднага го фиксирах  Joy

# 47
Недей! А и Нежо е най-голямата гад, която си виждала  Mr. Green Сега трябва да му пращаме положителни емоции и енергия, а не да се възмущаваме от него  Wink

не, иначе филмът е много як. не го пропускай

на мен точно "Barda" ми е най-любимия филм на Нежо...

мога да го гледам 100 пъти и пак няма да ми омръзне и само положителни емоции излъчвам със сигурност  Laughing

до такава степен ми е магнетичен в тоя филм, че през цялото време, въпреки голямата драма и се чудех на мацката защо толкова му се дърпа  Mr. Green

изобщо то и цялата им компания 'злодеи' са такива страхотни сладури !

# 48
То от таз компания какви неща се родиха после... Само за патки  Mr. Green Филмът и на мен ми е любим, но си има брутални сцени, трябваше да предупредя  Wink

# 49
a във "Всичко относно Мустафа" , Нежо е направо неприлично красив...и така ужасно млад !

newsm03 newsm03

# 50
Да, така си е, много неприлично даже. Но там Фикрет прави по-силната роля, според мен.

# 51

Santorini, Greece

# 52
# 53
# 54
На мен пък, като на патка, дето не разбира от сценарий и режисура, "Клубът"  ми е любим- 2 в 1, какво повече да иска една патка Grinning

И за начало на деня- романтично да ви е  Hug(кафето, всеки сам  Wink)

# 55
# 56
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю в първия почивен ден! Пожелавам ви истинска почивка, както я разбирате!

Понеже е Нежовска тема, ще споделя и аз: Беше в "дотурския" ми период. Изобщо не гледах никакви сериали, еле пък турски ("гнусях се" даже), а и по принцип не съм почитател на телевизията. Попадам, цъкайки в търсене на нещо, на някакви кадри и тъкмо си казвам на ум "някаква боза" и да цъкна нататък и се появява мнооого познато лице и ме приковава като магнит. Но още не се сещам. После си казвам: леле, това е онзи от "Откраднати очи". И така изгледах "Златната клетка", много средностатистически сериал, в който освен Нежо, я имаше и Мелиса Сьозен с тези нейни невероятни очи, които се забождат в теб и не пускат, имаше я и чудесната игра на Фикрет Кушкан, симпатичното хлапе и.....май нищо друго. Но поне бях открила отново лицето от "Откраднатите очи". Гледах "Алийе" специално заради него. Доста младичък е и там.

А някой гледал ли е "Капълъ чаршъ", да каже изпуснали ли сме нещо, като не сме го гледали.

# 57
Честит ден на труда!  Laughing

Южните ни съседки са на крак. Едните са в общонационална 24 часова стачка, а другите са на сокака. ТОМИ-те и сълзотворния газ - също.  Wink

Българинът е в почивка... Няма лошо!  Mr. Green

Светле, относно сериалите с участието на аморето, с две думи ще ти кажа - не го търси там  Mr. Green Той самият казва, че се снима в дизита, като опука парите  Laughing Винаги е имал крайно пренебрежително отношение към самата дизи индустрия. Интересно, никой не се обижда от това отношение. Имам предвид, никой от колегите му.
В клетката си опущила да споменеш Гюнсюр  Heart Eyes Сериал със супер каст, но тотал щета като цяло. Ето един прекрасен пример, че участието на талантливи звезди в даден сериал не променят неговата стойност към по-добро. С Капалъто положението е абсолютно същото. 

# 58
Дойде време да се пролее и кръв  Sick

Скрит текст:

В Истанбул транспорт йок. Ръза вървял пеш, милинкият  Laughing Но естествено е на първа линия, да не решите, че този път пропуска  Stop

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 09:49 от lacunababe

# 59
Ден на труда- ние в почивка. Joy
Шест дни нищо не работи и никой, после лошо било и зле сме живеели.Ай,стига, никъде го няма това.Магистралите фраш, градовете празни, кръчмите пълни, всеки с по няколко коли, дето вървят с вода Mr. Green и тотален рев, колко сме  зле и как няма какво да се яде.
Съседите, браво на ината им, на вярата им- нямат шанс, но не падат духом.

Общи условия

Активация на акаунт