Отговори
# 240
  • Бургас
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА РЕБЕКА  Т.НЕСТОРОВА И МИМИСКИН ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ
Ния мила стискам ти палци всичко ще е наред.
Аз въпреки чудесния си син все нещо имам да свърша и по късно се включвам.За първия ден в къщи мога да кажа че съм много доволна от бебо остави мам да спинка колкото си иска даже аз се събудих в 5и30 да му дам да папка и после пак така поспахме 4 часа.
Обаче много ми е мъчно за баткото и каката те сега са на село при баба си и не съм ги виждала вече 5 дена сърцето ми се къса ама като са с разтройство и ме е страх да им покажа бебето.
Сложих снимки на Иван в албума вече и ние сме там.
На всички пожелавам здраве а на раждащите мами кураж.

# 241
Момичета включвам се за да споделя че моята най-добра приателка Мариана роди вчера момиченце 4.100. В очакване сме на името  Mr. Green Не знам дали е писала при вас, но нали е августовка мама реших да споделя защото съм много щастлива  Mr. Green Термина и беше на 30 Август.

# 242
Хайде и от нас привет - на 16.08 родих момченце Тодор - 3450г. 49см. Вече сме си вкъщи. Храним се, акаме и спим, то друго и не ни се полага засега  Laughing
Батко Митко е много въодушевен и много ми помага (ама наистина).
Като ми остане повече време . Ако някой го интересува нещо за Майчин дом - - ще разказвам подробно.

# 243
  • ГОре на черешата...
Честито на всички нови мами! Да растат здрави и послушни бебоците!

Ние вече се прибрахме от парка, че става жега sweating.

Стискам палци на Ния и на всички, които днес ще раждат fingerscrossed! Успех!

# 244
Аз чак сега успях да вляза във форума Whistling
Честито на РЕБЕКА  Т.НЕСТОРОВА , МИМИСКИНМАРИАНА и -TZVETE DAS- здрави и щастливи бебчета ви желая, на мамите бързо възстановяване!   bouquet
Стискам палци на раждащите днес! Praynig
За коликите- ние с баткото имахме такива още на 5-6 ден и продължиха мнооооого дълго ooooh! Сега с малката още не са започнали- дано и не започнат Mr. Green май много ми се ще, така че мисля че е много индивидуално. А те започнат ли няма начин да не разберем.
Нашето пъпче падна преди 2 дни и вече две вечери я къпя легнала в коритото, повече и харисва, иначе много плачеше милата.

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 13:45 от didisv

# 245
  • ГОре на черешата...
Щях да питам - няма ли новини от Меги Rolling Eyes?

# 246
tzvete das  и marianamama, да са живи и здрави бебоците, а на вас само радости!!!

# 247
  • Ланкър, планините Овнерог
ЛЕЛЕЕЕЕЕ, КОЛКО БЕБЧЕТА ПАК!!! НЕ СМЕЯ ДА ИЗРЕЖДАМ ДА НЕ ПРОПУСНА НЯКОГО.....ВСИЧКИ НОВИ МАМИ ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОЗДРАВЕНИ С "МИЛА МОЯ, МАМО...."!!!

А на чакащите пожелавам малко повече търпение /точно аз ли ви го казвам/ Mr. Green

Веднага, като падна пъпчето, започнахме къпането в коритото без пазене. Само след това пак го минавам със спирт.

# 248
  • вкъщи
shoshi 84 аз родих на 31.07 Wink
друга мариана е родила сега Heart Eyes

# 249
Извини ме Марианамама, исках да напиша Мамамариана!!!! Явно те мисля!   bouquet

# 250
  • Златна Добруджа
И ние се прибрахме от разходката  Grinning

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ    bouquet

Малката започна да захитрява  Grinning Когато бодърства, което започна да се случва често-често, иска да я забавляват и да й обръщат внимание  Mr. Green Няма го вече онова спокойно бебе, което само спеше и ядеше  Crazy

# 251
Момичета,секциото на Меги е днес.Чакаме новини от нея и стискаме палци всичко да мине по вода. fingerscrossed

# 252
 ЧЕСТИТО НА МАМА МАРИАНА И НА TZVETI_DAS! ДА СА ВИЖИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МАЛКИТЕ БЕБОЦИ!

# 253
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави рожбичките!

Ние също взехме да ставаме хитри. Вече се усмихваме съзнателно и даже гукаме отвреме навреме, за което майка ми има заслуга, защото не спира да му повтаря "агу". Чак ние ще из"кукаме" вече, но пък има ефект. Разглежда ме, следи предмети и шум...плаче когато е наакан и си иска да го сменя. Голям чистник! Докторката ни каза да правим тренировки - изправям го на крачета да прави крачки, кръстосва лявото краче, но се надявам да се оправи. Вече си изправя и завърта главичката, а тази сутрин го открих абсолютно отвит и кихащ, та пием осцилококцинум. Трябва да му мисля чувалче за нощите.
Това е от нас. Растем много бързо и не мога да спра да го наблюдавам. Майка ми ще ми помага още десетина дни, а после вече сигурно няма да имам никакво време да пиша  Thinking

# 254
  • Видин
Честито на новите мами Ребека, Марияна и Tzvete_das.
Благодаря ви за стискането на палците, но аз съм си в къщи вече. Бях в болницата до преди малко, но въпреки системата нашия господин е решил че ще излезе не точно сега. Но поне окситоцина ще помогне да стане по-бързо и ако до петък няма развитие пак ще ходя за система. Така че до тогава съм с вас.

Общи условия

Активация на акаунт