Отговори
# 270
ЧЕСТИТО НА МАМА МЕГИ, ОРАНЖЕВО НЕБЕТО И ВЕНЕРА. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И СЛУШАТ! А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ..

# 271
 Сонита аз съм с теб и термина ни е един и същ. Се се успокоявам, че още малко остана. Ще се подкрепяме мила и ще чакаме, това е.

# 272
Сонита аз съм с теб и термина ни е един и същ. Се се успокоявам, че още малко остана. Ще се подкрепяме мила и ще чакаме, това е.

Tи имаш ли контракции, някакви предродилни симптоми? Аз нииищо ...
Как усещаш бебчето мила? Аз доста го усещам тези дни, но ме притеснява, че тук не ме гледат за водите и тоновете, чак на 30, ако не родя дотогава ...

# 273
  • Видин
Честито и на мама Венера.
Добре дошла Ади.  bouquet
Сонита, Мери май и аз ще си кукувам с вас. ooooh! Whistling Ама то си знае

# 274
  • ГОре на черешата...
И аз съм в списъка  Whistling

# 275
ЧЕСТИТО НА МАМА МЕГИ!  bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи и здрави с малкия бебок.Бързо възстановяване!

Успешно предстоящо раждане на целия Августовски отбор от Септемвийския ни  LaughingДа гушнете скора здрави и силни бебоци

# 276
 Сонита никакви симптоми нямам, нито контракции, нито разкритие, поне до събота нямах такова. За плацентата ми каза доктора, че започнала да се калцира и водите ми са намалели, но за тази фаза от бремеността друго не може и да се очаква. Бебка я усещам много малко, в смисъл, че движенията са съвсем леки и плавни, някакво наместване , помръдване и така. Доктора ми каза, че ако усещаме бебето по 10 пъти за 12 часа, значи е добре. Ако до петък не родя пак ще ходя на видеозон, не мога да издържа да не видя бебето и как се чувства.

# 277
Преброени сме вече 4 останали с тумбаците  Crazy

mary_jane, аз също така го усещам, като наместване по - скоро, но доста активно, вляво гръбчето  като изпъване, протягане, вдясно крачета, кокалчета, коленца ли какво е  Grinning и главичката ниско долу вляво.

Може да стане така, че да се присъединим и ние към септемврийския отбор  Whistling

# 278
  • ГОре на черешата...
Може да стане така, че да се присъединим и ние към септемврийския отбор  Whistling

А такаааа, втасахме я Crazy...

# 279
 Ребус нещо се губи, а и тя беше в отбора на неродилите.

# 280

А такаааа, втасахме я Crazy...

Тук както нямат навика да предизвикват, като нищо ще ме оставят да си чакам 10-ина дни  Rolling Eyes Направо 5-килограмово ще го раждам  Shocked Mr. Green

# 281
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3777317

Ето и снимка на моята принцеса Hug

# 282
  • ГОре на черешата...
Ади, иска парола  Rolling Eyes

# 283
Честито на мама Меги и Венера!   bouquet
за спането. моя беб спи на много голям шум също. вече не спи толкова много, но в началото само това правеше, даже храненето беше много трудно, защото само искаше да спи. сега, обаче, се кокори по-често и се чудя какво да го правя. на играчки още не обръща нимание, а на мен посред нощите ми е доста знервено и не ми е до приказки много-много. слагам го на гърдите и корема си  си и си стоим така. но се чудя как да го забавлявам като е буден.

# 284
  • София
Честито на мама Венера!
Да ти е живо и здраво бебчето!

На неродилите мами, които са без симптоми, мога да кажа, че и аз бях така два дена след термина и през ноща из невиделица като започнаха едни контракции на 3 - 4 минути, бързо бързо се озовах в болницата и на следващия ден вече гушках бебка Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт