Против акне/пъпки по лицето?

• 339 663
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Ами аз си го взех в понеделник, заедно с козметиката на Лиерак..
Незнам, може пък е да е нормална реакция при смяна на козметика, заедно с действието на Скинорена.. newsm78

# 421
Ами аз си го взех в понеделник, заедно с козметиката на Лиерак..
Незнам, може пък е да е нормална реакция при смяна на козметика, заедно с действието на Скинорена.. newsm78

Възможно е.
Ще пиша и аз след няколко дни как ми действа.
Ти върху скинорена ползваш и бяла козметика, нали?
Сутринта сложих крем и фдт върху него, състоянието ми е доста влошено в момента и няма как да изляза само "по кожа"

# 422
Би ли споделила кой тониращ крем ползваш?

LED Actipur тониран крем.

# 423
Този крем на Лед,никъде не мога да го намеря,питах в няколко аптеки,но навсякъде ми отговарят,че складовете не го зареждали ти от къде си го купи?

# 424
Аз също ползвам ЛЕД Актипур - светлият. Намирала съм го в Санита и Марешки.

# 425
Този крем на Лед,никъде не мога да го намеря,питах в няколко аптеки,но навсякъде ми отговарят,че складовете не го зареждали ти от къде си го купи?

Скоро не съм го купувала, защото е много икономичен и ми стига за 1 година, но може наистина да го няма вече. Една приятелка, на която го перпоръчах го търси и не го намира също. А и в продуктовата листа на аптеките го няма вече  Rolling Eyes
Много ще е жалко, защото за мен това е префектният продукт от такъв тип  Rolling Eyes Интересно ми е защо пък не го зареждат складовете  Thinking

# 426
Какво става с лекуващите се с Роакутан, моля пишете?

# 427
Какво става с лекуващите се с Роакутан, моля пишете?
съставката изотретиноин ли е?

# 428
Да ИЗОТРЕТИОНИН  е.Ами ефектът е отличен,странични ефекти освен съхнене на устни и очи няма поне за сега.Продължавам,вече 2ри месец го пия и всъщност ефектът се очаква от тук нататък.

# 429
Кажете ефективен продукт за акне по лицето и ползвали си сте на Vichy и Aven сериите има ли ефект?
Да  изкажа и аз моето мнение,значи преди време имах проблем и  без да сложа фдт и пудра за да изляза и дума не можеше да стане Naughty,сега вече е обратното, рядко слагам Laughing.За това ми спомогна пастата ''Скинорен'' и нищо друго ,какво ли не съм пробвала ,само боклуци.Пастичката е добра защото е на медицинска основа,преди 3-4г струваше 17лв,сега нямам представа колко е ,но със сигурност си заслужава 100%.Това което мога да кажа е че трябва да  се маже редовно и постоянно,за да има ефекта.Наистина пощипква малко в началото,но това не е нетърпимо а и е само докато позасъхне.Няма по- добро нещо от ''Скинорен'',убедила съм се ,защото сега вече мога спокойно да откривам лицето си ,без да имам притеснения,това е решението!!! Hug

# 430
Аз в петък ще ходя на химичен пилинг за лечение на акне и за заглаждане на лицето. Малко ме е страх да не се получи някаква реакция, но ще рискувам.

# 431
Мими2318,къде ще ходиш на хим.пилинг? Аз ходех при др.Боянова във ВМА,не е страшно,боли,но не е чак нетърпимо и боли за секунди.После е кофти беленето,ефектът веднага след пилинга е супер,но за съжалемие при мен беше краткотраен.Успех дано при теб е различно!  bouquet

# 432
Да ИЗОТРЕТИОНИН  е.Ами ефектът е отличен,странични ефекти освен съхнене на устни и очи няма поне за сега.Продължавам,вече 2ри месец го пия и всъщност ефектът се очаква от тук нататък.
браво! аз съм трети месец. Пия Третин по 1т дневно от 20мг, а ти? по принцип трябва 2 да пия, обаче започнаха костите да ме болят и да не иждам, главоболие, проблеми с очите, за устата да не говорим и реших по 1.

# 433
Някой да може да даде отзиви за крем Акновин?  Rolling Eyes http://tealandbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath= … p;products_id=269
Видях го в една книжка с продукти от китайската медицина и аюрведа. Доста евтин ми се вижда, но той и "Кларина" е някакъв индийски, евтин и в същото време доста добър Thinking

# 434
аз съм го ползвала. почти същия е като Кларина, нищо особено не е Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт