Против акне/пъпки по лицето?

• 339 786
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде под слънцето...
Приятно съм изненадана от това
http://www.carlabulgaria.com/index.php?sec=ficha_gel
намазва6 ве4ерта и сутринта вси4ко се е прибрало.....
за моята кожа е най доброто което съм ползвала за този проблем....

# 121
Приятно съм изненадана от това
http://www.carlabulgaria.com/index.php?sec=ficha_gel
намазва6 ве4ерта и сутринта вси4ко се е прибрало.....
за моята кожа е най доброто което съм ползвала за този проблем....

А от къде го купуваш?

# 122
  • някъде под слънцето...
За момента мисля се продава само в Испания,(предоставила е ексклузивитета на веригите "ел корт инглес" и "иф" но според Карла(снахата на цар Симеон) догодина 6те се продава и в България...
пак според нея се произвежда в Казанлък, на туби4ката пи6е произведено в Европейската об6тност.....

# 123
  • Mostly in my mind
Аз ползвам силицилов спирт с хлоронитромицин и съм много доволна

# 124

Колко капсули хлорнитромицин слагаш в спирта?

# 125
  • Mostly in my mind

Колко капсули хлорнитромицин слагаш в спирта?

Ами дават го по 4 капсули в шише, но те са 10 на блистера и аз слагам по 5 капсули - да имам точно за два пъти.

# 126
Ох, това ми е най болната тема.Вече съм на 37г и още се опъпчвам сато на 15г.Все се мажа и почиствам.Вече го отдавам на ген и т.н.Ползвала съм все по евтини продукти.Като ви чета мненията бях се навила да започна на Ла рош розе или Биодерма.Дайте съвет кое е по добро.

# 127
За момента мисля се продава само в Испания,(предоставила е ексклузивитета на веригите "ел корт инглес" и "иф" но според Карла(снахата на цар Симеон) догодина 6те се продава и в България...
пак според нея се произвежда в Казанлък, на туби4ката пи6е произведено в Европейската об6тност.....

Измиващо действие ли има?Каква му е цената и ама ли други продукти от серията?Благодаря за отговора.

# 128
  • Mostly in my mind
Ох, това ми е най болната тема.Вече съм на 37г и още се опъпчвам сато на 15г.Все се мажа и почиствам.Вече го отдавам на ген и т.н.Ползвала съм все по евтини продукти.Като ви чета мненията бях се навила да започна на Ла рош розе или Биодерма.Дайте съвет кое е по добро.

Не съм ползвала нито едно от двете, но една приятелка има доста пъпки. Веднъж си говорим и ми вика: Ползвала съм какви ли не козметични продукти. От най-скъпите до най-евтините. И знаеш ли какво ми помогна? Един български крем за лице против акне и измиващ гел на фирма Христина. И двете струват около 8 лева." Аз дори за пръв път чувах за тази козметика, а тя ми я препоръча и каза, много са й помогналиSimple Smile

# 129
  • някъде под слънцето...

Измиващо действие ли има?Каква му е цената и ама ли други продукти от серията?Благодаря за отговора.
не е измива6то, това е хидратира6то гел4е.... с антисепти4ен и успокоява6т ефект....
цената е 23 евро
ето ти цялата серия
http://www.carlabulgaria.com/index.php?sec=nuestros_productos

ето тук е обсъждана темата и има инфо за вси4ки продукти
http://forum.cosmeticsclub.org/forum/viewtopic.php?t=4858&si … bc63438e3a2b846a8
според самата Карла, (разменихме си няколко мейла ) най доброто са гела, и  тоника, за6тото били с 95% съдържание на розова
вода...

ползвам гела и тоника(останалите не6та не съм ги пробвала)на мен ли4но тоника не ми се струва толкова добър, като гела, но все пак вси4ко е много индивидуално

# 130
За пръв път чувам за тази фирма ще търся в гугъла.

# 131
Вярно, има много неща.Моля те напиши ми какво е ползвала тя.

# 132
  • някъде под слънцето...
Към мен ли е въпроса?

# 133
Не към Лолита за к-ка Христина

# 134
А тази испанската как я поръчвате, но пък е скъпичка

Общи условия

Активация на акаунт