МНОГОДЕТНИ МАМИ 23

• 18 419
  • 347
  •   1
Отговори
# 120
Цоци.....честито ти рожденничка и от мен! Да ти е жива и здрава и гордост на мама и на тати!!!     bouquet

..........

И чакаме снимки от тържвеството....да не забравиш  да почерпиш... Hug виртуално с някоя вкусотийка... Heart Eyes

# 121
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
ivata ами какво чакаш,мятай се с него в колата и да се видим....
габи...хубави снимки  ...ах това бяло сладко... Flutter а нашият племенник-те живеят в испания-е сложил говорим език -catalan newsm78 в скайпа ....в каталуня ли ще да са
bo_slavova другата седмица идваме пак на плаж..ще се радвам да се видим...кога си по-свободна- в коя част на деня и къде ти е най-удобно за разходки,срещи
Ели  Hug Heart Eyes
 Чакаме снимков материал от мамите на ДВЕТЕ   днешни рожденнички

# 122
Честит рожден ден на Рая! Нека с райското си име носи щастие на всичките си близки! Весел празник и много подаръци!   bouquet   bouquet   bouquet
Леки почивни дни на всички мами и деца!  Laughing

# 123
Честит Рожден ден на Рая!!! newsm59
Да е здрава и послушна за радост на мама и тати!!!За мамчето  newsm51
Честит Рожден ден на Катерина!!! bdbaloni
bdbaloni
Много усмивки и сбъднати мечти!!!И за Живка smile3525
Габи,разгледах снимчиците.Прекрасни са...Благодарание на теб ,днес посетих три различни свята.Преминах през няколко душевни състояния...Сила и свобода,преклонение и възхищение пред природата .А "Етъра" е едно от местата ,което така бързо стопява разликата във времето ,зарежда ме със спокойствие и  bg
Наталка,клипчетата са страхотни.Вчера имах и повечко време и разгледах идеите ти за детския кът.Ще стане приказно Блазя им на плевенските дечковци ...А и на мамите.Стискам ти палци.  Hands Thumbsup
Бо,радвам се че децата прекарват чудесно Живот и здраве ще гледаме снимчици...И от Турция smile3501
Ани , наистина сериозен проект,но нали човек е толкова голям ,колкото са големи мечтите му. newsm10
Роза, Дидка,  Ива,Вълшебна и всички останали  supermama - Hug.Лек и приятен следобед!

# 124
Дидка нямам нищо напротив! Кажи от кога до кога сте във Варна! Ако е удобно през почивните дни, ще е супер. Предполагам разбра, че ходя на работа и до 17ч.  съм на  comp03 , а после....  prostor clean clean newsm64 . Та... ми е най-удобно през почивните дни! Ако има и други мами от Варна, ще се радвам, да се видим!  Hug

# 125
Аз пък маминки се чудя дали да не хвана пътя до Варна другата седмица  newsm78
Водих Джо на преглед ,гърлото добре,венците още възпалени,май ще пропуснем яслата и тази седмица,така или иначе не мога да върша нищо с него,поне да се закалим за зимата.Нали имам безплатно пътуване веднъж в годината да го използвам поне,къде ще ходя,като почне училище на децата ,ще съм вързана.Ще се радвам да се видя и с мамите от Варна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 126
Ееееех Варна!любимият ми град! Дано се сбъдне мечтата ми да живея там!!! Praynig

# 127
Хайде идвайте  Hug Ще направим една варненска среща!!!

# 128
bo_slavova,чувала съм че моят човек-ето този в ляво и от долу(дето го търся)имал двойник във Варна  Joy да си го срещала?

# 129
Ееееех Варна!любимият ми град! Дано се сбъдне мечтата ми да живея там!!! Praynig
И на мен ми се иска да живея във Варна

# 130
Не съм била много във Варна,но от дете мечтая да живея там! Винаги когато ходя имам топка в стомаха,както когато си влюбен! Влюбена съм в този град!!!

# 131
Маргало...ще го намерим - нямаш проблем!   Wink
Пускам разузнаването още сега! Mr. Green

# 132
Маргало...ще го намерим - нямаш проблем!   Wink
Пускам разузнаването още сега! Mr. Green

Въх недей! Бил женен,знам го със сигурност! ooooh!

# 133
Спокоооо Stop, ще го раззведем! 
Шегичка де! Joy

Да е жив и здрав...ще намерим тогава оригинала!  Mr. Green

# 134
Спокоооо Stop, ще го раззведем! 
Шегичка де! Joy

Да е жив и здрав...ще намерим тогава оригинала!  Mr. Green

Е,аз само така си приказвам!!! Луда съм,но не съвсем  Joy

Ама хубав бре еййййййй!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт