МНОГОДЕТНИ МАМИ 23

• 18 417
  • 347
  •   1
Отговори
# 105
добро утро мами

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ-най големите мечти да и се сбъднат.
 hbday newsm59 nbirthday
Цоци за теб newsm51
Мами с 3  малки дечица-възхищавам ви се.Аз не бих могла.Не мога да си представя ситуацията ТОНИ ЕДНО БЕБЧЕ И ЕДИН БАТКО ИЛИ КАКА НА 3 Г.За това се изисква смелост smile3525
Наталка-аз вече цяла година проучвам нещата за парти клуб.Аз искам да е голям с всички удобства и много развлечения.Това ще ми струва около 130000 евро./за начало/Ще се опитам и от еврофондовете да взема.Днес имам среща дажа -после ще ти пиша какво е станало.
Приятен ден на всички

# 106
Слагам ви бързо кафе,и бягам!
Честит рожден ден на Рая!!!
Цоци,,честита ти рожденичка!
Приятен ден на всички!!

# 107
Красим е сложила кафенце а аз ще сложа нещо докато го пиете,търсих нещо друго,но намерих това да се заредите със весело настроение.
Честит рожден ден на Рая
Габи и на мен ми харесаха снимките,Аликанте е чудесен,Етъра ми е много любим също.
Маминка няма нужда да сканираш,отиваш с лентите във фотото и искаш да ти ги сложат на СД и така ще можеш да си ги гледаш на компютера.
Гледах най-красивите места по света,видях и Москва,стана ми хубаво,наистина е красива и си заслужава да отидете и там.
Също мога да науча ,който желае, да слага снимки и клипчета в интернет и после да ни ги показва  Hug
Ани чакам те с отговора,успех със срещата.Моите планове не са чак толкова грандиозни,за начало нещо по-малко.
Май всички многодетни мами имат едни и същи мечти и планове .
Това е момичета за сега,чао и лек ден,ще водя Джо на контролен преглед.

# 108
Ето момичета,намерих за всички които още се чудят дали да имат повече от 1-2 деца,така е в многодетните семейства всичко умножено по броя на децата.Колкото повече толкова повече

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ!МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ В УЧИЛИЩЕ И В ЖИВОТА! newsm51 newsm59 newsm51
Цоци,честита ти рожденничка!Много да ви радва - теб и мъжа ти с успехите си,които съм сигурна,че ще има вживота си! Hug  bouquet
Ани,възхищавам ти се за мащабността на идеите и смелостта да ги реализираш! Hug
Лек ден на всички мами!  bouquet

# 110
Оле бе Наталка,откъде ги изнамираш?!Страхотни са тия бебета,ама както е писал някой в коментарите - представям си ако ревнат!
Айде ставам,че имаме излизане. Hug

# 111
Оле бе Наталка,откъде ги изнамираш?!Страхотни са тия бебета,ама както е писал някой в коментарите - представям си ако ревнат!
Айде ставам,че имаме излизане. Hug
Всичко Иве по броя на децата  Mr. Green

# 112
Добро утро мами   love001
Честит рожден ден на всички рожденници!   hbday

Мама3 батковците снощи ни се обадиха по тел-а и казаха, че са точно под Айфеловата кула, после като се качиха пак звънкаха. Еуфория.... newsm44 И понеже са доста високички баща им им каза че нямало нужда да се качват... така и така си гледат отгоре  Wink Днес трябва да посетят Дисниленд... представям си как ще се чувстват! Ще пусна снимки другата седмица, а ако се справя и филмче ще има - и фотоапарата и камерата са в тях! Неделя трябва да се приберат.
Габи аз не плащам за Нетерра, не знам защо от теб го изисква.  33uu Рали на предната страница е пуснала линк. Новините в 19 и нещо ч. от 22.08.
 И Габи, страхотни снимки...ех, като не съм излизала зад граница никога - и на това се радвам!
Снощи със съпругът ми си говорихме и си мислехме къде можем да отидем /зад граница/ на екскурзия. Та си казахме  newsm12 в Египет е хубаво - пирамиди.., ама и в Париж е хубаво - Лувъра, Аифелувата кула..., ама и Венеция си заслужава - романтика, ето сега и Лас Вегас не е за изпускане, а за Нова зенландия да не говорим.... и накрая като не можахме да стигнем до консенсус отсякохме - Турция ще да е!  newsm44 Само да намерим време от работа и ангажименти и палим колата и дим да ни няма!
Наталия зареди ме ти с тези смешни клипчета   bouquet
Красим как ухае това кафе... ммммм  Peace

И не на последно място за Лилибон.... Много емоционален човек съм и ми е много трудно да пиша по тази тема. Но като виждам ти колко силен и борбен човек си, си казвам, че това моето е едно хленчене. Покланям ти се мила майче, нека вярата никога не те напуска. Животът не винаги е справедлив и ни подлага на изпитания, за които не сме и подозирали, че ще изпитаме. Но искам да знаеш и че стават чудеса! Бъди сигурна! Имам приятелка, която в момента е и бавачка, на малкият ми син! Нейният син се разболя от рак. Света преобърна тази жена! То не беше Слави Трифонов, то не беше лекари зад граница...УСПЯ! Подробности няма да ти разказвам, но детето и е живо и здраво вече 6-7г. от както му сложиха страшната диагноза! И понеже тя ми е приятелка и ме информираше постоянно, зная, че не винаги си мислиш, че ще издържиш на напрежението, но намираш отново и отново сили и продължаваш борбата напред! 
С цялата си душа и сърце, ти пожелавам сънят ти да се сбъдне и да изпиташ най-голямата радост на този свят – да гледаш как растат децата ти, живи и здрави! Целувам и прегръщам теб, защото зная, че имаш нужда от това. А Криско, знам, че получава най-нежните и мили майчини ласки и целувки както от никой друг! 

Лек ден на всички!

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 10:12 от bo_slavova

# 113

Да растеш все така красива,да си здрава и много да радваш чудесните си родители!

Мамо Цоцоланче,мила Диде,приятелко моя,да ти е честита рожденичката,
                  да те слуша и много да помага!

# 114
  • София
Честит рожден ден Рая!

Пожелавам ти щастливо детство и много успехи!

Мамо Цоцоланке, да ти е живо и здраво слънчицето! Да те радва и много да  се гордееш с нея!

# 115
Роза забравих да ти благодаря за библиотеката,има доста теми,които ме интересуват в момента,нямам много време за четене,даже се чудя с кое да започна,но ще се опитвам да чета вечер   bouquet
Даже намерих книги които преди време се опитах са ги сваля,но така и не можах да ги отворя.

# 116
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
   bouquet        Рая  на  Мама Цоцоланка
                                                        bouquet Катерина на живка от Варна     да сте живи и здрави малки хубавици,да радвате много мама и тате Hug
нямам време да ви чета,но много исках да поздравя рожденничките ни , познавам и двете мами и им пожелавам дъщерите им да са достойна тяхна отмяна Hug
ivata безаварийно каране ,пък елате към горна-търново де за да тренираш на дълго разстояние  Mr. Green

# 117
Момичета,радвам се,че снимките ви харесват  Hug Иве,апарата е Samsung S850...Маминка,разбира се ,че имаше бяло сладко в бурканчето... Heart Eyes Красим,мерси за кафенцето!   bouquet Наталка,много сладки клипчета!  Hug Бо Славова,имах регистрация в Нетера,но ми казва системата,че безплатния ми акаунт е изтекъл... Confused

# 118
Габи,мерси за инфото(пак) - този път си го записах! Wink Hug  bouquet
Диде,благодаря и на теб за пожеланието - да ти кажа честно вътрешно съм уверена,че мога да се справям с шофирането,но още малко ме е страх.Търново скоро ще го посетим ,като си дойде сестра ми най-вероятно.А иначе нашия тати,всяка седмица един ден работи там - скоро не ни е вземал с него в Търново. newsm78
Бо Славова,ама и ти как имаш дарба да пишеш...докато ти четях поста в часта за Криско,направо се просълзих...  bouquet
Цоциииии,да качиш снимки после на рожденничката и чакаме разказ,както само ти го умееш! Hug

# 119
Роза забравих да ти благодаря за библиотеката,има доста теми,които ме интересуват в момента,нямам много време за четене,даже се чудя с кое да започна,но ще се опитвам да чета вечер   bouquet
Даже намерих книги които преди време се опитах са ги сваля,но така и не можах да ги отворя.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт