МНОГОДЕТНИ МАМИ 23

• 18 018
  • 347
  •   1
Отговори
# 90
Rali докато бях с две деца не можех и не вярвах че може да е толкова хубаво с три!!!!!!!!!!Разбрах го чак когато се роди бебо и видях колко много значи тя за кака и батко,колко са щастливи и чакат да порасне и да играят...Да  не говорим за нас.....Толкова ти е пълна къщата JoyСтрахотно е!!!!
Малко е трудно,но на кого му е лесно!!!
Важна е гледната точка така казва моя мъж!!!!Настроиш ли се положително и да вярваш че можеш.....Стават чудеса!!!!!!
Така че успех правенето е сладка работа Grinning

# 91
Цитат
Габи, тази жена я показаха по БТВ по снощи по новините в19:30 или 19:45
Точно това ме накара да се замисля дали не по Нова е бил репортажа,защото това е тяхното време за новини,БТВ ги дават от 7 до 7 и половина.
Благодаря на Рали за линка,изгледах ги.Даже видях адреса:ул."Победа "22.
Мисля че може да се помогне като се пусне темата тук.Имаме и доста мами от Пловдив.
Цитат
В момента теглим инвестиционен заем със съпругът ми. Но докато ти пиша, си мисля, за което не съм сигурна, но можеш да се интересуваш, за условията на еврофондовете.
Звучиш ми като експерт,хич не ми е ясно какво е това и тъкмо исках да те питам за пояснения и ти вече го направи  Hug,ще проуча нещата довечера,че сега е невъзможно,добре че малкото заспива в 9 и настъпва моят час  smile3508
Цитат
Наталка питах мъжа ми,но нее в неговата сфера.Но той те съветва да провериш в общината,там може да има разни проекти от ЕС.
И това го научавам за първи път,благодаря момичета за просветата.
Ех този живот  ooooh!,толкова бързо се променя всичко,нещо не успявам да съм в крачка с времето и новините.

# 92
Наталка ти какво точно искаш да направиш,защото има и разни фирми които спонсорират с рекламна цел!Разбрах че не искаш да има кафе и т.н
напиши ми какво точно да бъде и ще попитам където мога.Не обещавам чудеса,но каквото мога Simple Smile

# 93
Наталка ти какво точно искаш да направиш,защото има и разни фирми които спонсорират с рекламна цел!Разбрах че не искаш да има кафе и т.н
напиши ми какво точно да бъде и ще попитам където мога.Не обещавам чудеса,но каквото мога Simple Smile
Нещо като това,но на първо време  без кафе или партита,а там времето ще покаже.
Можеш да видиш и тук
Искам да го оборудвам ето така
можеш да видиш от ляво или надолу.

# 94
За детския кът преди Данон са давали май такива рекламни люлки и пързалки с рекламни надписи,ако имаш познат!Ще поразпитам малко!
Вече имам представа какво искаш!
Между другото имам приятелка която ме побърка да правим нещо такова само че тя иска да е повече като градина!Тя е завършила за детска учителка!НО аз имам други планове и не мога!Май ще ви запозная двете да си обсъждате идеи Grinning ако искаш разбира се!

# 95
Здравейте маминки!!! Hug
От къде ли да започна... newsm78
Ами от съгражданката разбира се .
Мира byeднес видях че живееш в Бургас.Тук пише още една мама -Неви ,но скоро не е писала.Нейните дечица са по-големи и тя е ангажирана повече.Дори си бяхме обещали да се запознаем лично ,но засега не сме осъществили срещата.А може след края на сезона да се видим направо трите?
Цитат
За сега сме супер с бебока много слуша,но започват да ме тресат притеснения за това че когато си дойдат малките ще стане страшно.
Малките"големи"също имат нужда от контакт с бебо Не можеш да ги лишиш от това.Ванко-нали така беше, вече е частот техния свят и ти просто трябва да се научиш да им имаш доверие ,че нищо лошо няма да му сторят .Поне не нарочно.Обясняваш много и се въоражаваш с търпение докато свикнете.Много сили ти пожелавам миличка.
  Габи,чакам снимчици...и разказ tv
Цитат
мама 3,мина ли ти лошото настроение...Кажи ни на какъв инструмент свириш...Като каза за Плевенска музикална гимназия...да те питам аз...Кръстницата ни е учителка там-Виктория Генова.Свири на виолончело и в Плевенската филхармония...дори по Коледа имаха много концерто в Испания...и Елче не пропуснаха,че се видяхме след толкова много години...както и да е...може да я познаваш .
Аз скъпа Габи аз се занимавам с фолклор.Затова (поне пряко не съм имала контакт с госпожа Генова).Фамилията ми е позната ,и определено я свързвам с у-щето ,но мисля Генова по литература.Всъщност ако е работила в у-щето в периода 1989-1994г. то определено я знам по физиономия.Иначе това е най-прекрасното у-ще с изключителни преподаватели.Страхотни хора и невероятни капацитети smile3501
Мадлена, ти да не ми ровиш в главата?Колко хубаво си го казала.И аз  newsm10
Цитат
докато бях с две деца не можех и не вярвах че може да е толкова хубаво с три!!!!
Цитат
Важна е гледната точка така казва моя мъж!!!!Настроиш ли се положително и да вярваш че можеш.....Стават чудеса!!!!
Наталка, радвам се че Джо е по-добре.
Вълшебна,мисля че хората със заболяването на Боряна е хубаво да почиват в Хисар.Ако те интересува разпитай се.Радвам се че Бори вече се възстановява
Наде,проблема пред вашето семейство е наистина сериозен .Мой много близък има такъв проблем.Мисля ,че първата крачка към решаването е да признаеш че имаш проблем.Значи вашата "близка"е направила първата крачка.Заслужава да и се помогне ...освен ако не е начин да привлече нечие внимание.Ситуацията е много деликатна.
Славова,как са пътешествениците???
Красим,хубаво кафе  smile3501
Не може ли и следобедно???
Ох ,бебите пак станаха.Само секунда
Цитат
видях ги още първия ден като ги публикувахте
При нас винаги нещо се случва когато качваме снимки Та и този път...първо -направо се отваряха.., после албума не се получита за това повторихме Чао  love001

# 96
  • Бургас
mama3 Благодаря ти много за подкрепата сега в събота ще си ги взема защото умирам от мъка по тах вече.Аз съм си притеснена но всичко ще се нареди със сигурност.
Аз много ще се радвам да се запознаем.

# 97
Привет на всички мами.. Hug многодетни и малодетни... Wink

Лееее...то сте писали..писали....докато ви изчета... Sunglasses

Габи...мила,рибката се изяде,и то много бързо.... Rolling Eyes Интересното е че не съм запалена рибарка...ама съм запалена много да ям рибки... Joy Във всякакъв вид! Преди време правих сьомга в фолио с лук,копър и чесън...и стана фантазия. Казвам ти за манджи понеже усещам че си супер кулинарка...а и с твоите разкошни ястия дето ни ги предлагаш тук...ауууу  Heart Eyes Аз всичко твое си записвам...да знаеш.. Wink Прегръдки на  малия Давид и останалите от отбора... HugЧакам с нетърпение снимките и  разказчето ти... Flutter
Ккак се казваше кученцето му... newsm78 Още ли са така голямата любов  Heart Eyes....голям смях беше като гледах клипчето с Двид и кученцето преди време... Joy

Наталке...ако обичаш и имаш време да четеш,специално ти давам линк от един страхотен руски сайт.... Heart Eyes Има страхотни книги всякакви категории... Hug Хубавото е че не е нужно да се свалят,ами направо са си свалени,и само ги отваряш и четеш.Аз  постоянно чета от там за да си поддържам нивото на руския... Grinning

Ето :    http://www.universalinternetlibrary.ru/

Вълшебна ..много се радваме за твоята Борянка че вече няма никакви оплаквания  Hug Браво!  Grinning

Мaminka
....и вие сте били в Лас Вегас... Hug Оххх,това е моя любим град-приказка! Винаги ми се вие свят като сме там от светлините му ..голяма красота!..!  Heart Eyes
А восъчните фигури на Madame Tussaud  не сме ходили да ги идим ама сигурно  са си още  там... Wink
В The Mirage.....не сме ходили вечер...ми то не остана време.То много хотели,много атракции,много нещо.... newsm78 Но другия път ще идем да го видим... Flutter
И накрая ...пеещите и танцуващите фонтани на Bellagio... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Е това чудо не мога просто да го изпусна... Heart Eyes  Само че не сме стояли толкова дълго пред тях колкото ти си стояла  Grinning  Моя го хващат нервите като стои дълго на едно място... Crazy
Ох,мила...твоите фонтани са супер....! Спомени.. Blush ..

И аз снимах  с видео фонтаните  /с няколко песни/...стана хубаво видеото. Ама като  съм лява и не знам как да кача видео  newsm78 ... Embarassed Срамота е....21 век сме, а аз НЕ съм с техниката на ти... Rolling Eyes  ...моля те кажи ми ти как си качила видеата си ... Praynig

А за тениските....хе хе .... Joy Ами това е номер едно тениска. Hug С нея покорих Пирина...голям късмет ми носеше... Peace
Относно джета...аз за първи път се качих на такова нещо Embarassed Ако знаеш моята приятелка какви молби ми удари за да  се кача с нея. Аз се дърпах...ама малко де... Mr. Green Все пак ми беше интересно да пробвам  Sunglasses .Да не мислиш че и аз съм голямата плувкиня... ooooh! Е не съм като руска ютия.... Joy Наталке...не се връзвай,ок... Mr. Green ...еххх,плувам си ...но все пак се успокоих когато ми надянаха жилетка.Така че си викам...ако се обърнем...няма да потъна... Mr. Green
А изживяването беше върховно! Пищяхме от кеф през цялото време...  Crazy Crazy Crazy...особенно като имаше вълнички..голямо подскачане беше...  JoyИмах чувтсвото че яздя кон... hahaha Казах на моя ...че искам къща с езеро.... Joy и разбира се джет....мой личен....иначе развод! Crossing Arms .... hahaha Е ,шегувах се разбира се... Joy

А  вие коя година сте ходили в Вегас? Моля те ,ако имаш снимки от там, качи ги тук и ги сподели с нас  Hug За да видим местата където и вие сте били  Hug Обожавам да гледам снимки...и обожавам да правя снимки... Heart Eyes Голям фотоманияк съм...от тази лятна почивка мисля че имам около 1000 снимки..... ooooh!  Апарата беше навсякъде с мен...пръв приятел ми е .... JoyМоя се смееше с мене...  Wink Еми за това съм си го купила,не да ми стои в чекмеджето...а да го ползвам...  Whistling
Ще ти пиша после на ЛС и ще ти пратя снимката на къщичката в зион.И аз се влюбих в нея... Heart Eyes

Мaminka...балгодаря ти че и ти сподели за Вегас  Hug...
На останалите маминки...приятна вечер!   bouquet

# 98
mama3 Благодаря ти много за подкрепата сега в събота ще си ги взема защото умирам от мъка по тах вече.Аз съм си притеснена но всичко ще се нареди със сигурност.
Аз много ще се радвам да се запознаем.
Да ти кажа и аз когато се роди Джо много неща се промениха и изискваше време всички да се приспособим.Имаше и притеснения и неудачи,децата трябваше бързо да пораснат и да станат самостоятелни,даже се научиха и да готвят а бях им обещала че след като няма да съм на работа ще имат топла храна,нищо подобно,нямаше никаква  Mr. Green и всичко се нареди полека,както и ти го казваш. Hug

# 99
снощи сънувах, че сваляме превръзките да го къпем и отдолу гръбчето му е бяло и гладко, съвсем здраво. беше някакъв екстаз, целувах го по гръблето и безкрайно много се радвах, не можех да повярвам на очите си. дано доживея да го видя и на живо така!
Това пише Лили в клюкарника днес.
Да се помолим и днес за Криско, за Лили ,за сбъдването на нейния сън newsm17

# 100
Здравейте,момичета!

Обещаното разказче...И така...Вчера решихме да се разходим до Аликанте...бяхме обещали на момчетата да им купим iPod...и на двамата...нямаше как да не минем през любимия ни парк като свършихме с покупките...След двучасово разхождане,игра и правене на снимки решаваме да отидем някъде да хапнем приготвените сандвичи...Тати реши да ни води на най-високото място в околността...на Морския фар...ех,момичета...каква гледка...какво спокойствие...Не ми стигат думите...Красота и изключителна гледка...имах чувството,че където и да погледнех се вижда Море и Небе...Пихме кафе с удоволствие...каквото не сме имали скоро...Заредихме се с енергия за дълго време...
Ето ви албумчетата от
Незабравимата разходка до Морския фар и от Парка в Аликанте

Имам качени снимки вече и от България...ето ви допълненото албумче от Етър -Габрово и една снимчица на най-милото ми подаръче от Родината

Вълшебна,радвам се,че Борянка е добре вече  Hug
Бо Славова,Неттера иска да се плаща достъпа ....за съжаление...ще потърся друг начин... Hug
Мира,бих те посъветвала да отделиш малките в отделна стая,а тази на бебчо да се заключва,когато не си в стаята...малка им е разликата и ще ти е трудно... Сигурна съм,че ще намериш разрешение... Hug
Рали,мерси за инфото...действайте...ще те чакаме  Hug
Мадлена,може би ще свикнете с люлката постепенно...имай търпение  Hug
Роза,кученцето се казва Дива...а рибката ти ще я пробвам непременно  Hug
Наталка и всички мамчета,които не споменах  Hug Hug Обичам ви!
мама3,благодаря,че сподели с нас писмото на Ели  Hug
Ели,моля се сънят ти да се сбъдне...Прегръщам те...постоянно сте в мислите ми...ти и Криско  Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Габи,разкошни снимки на страхотни хора Hug и разкошни места! Heart EyesМного е красиво,а мъжете ти какви са големи....пак отбелязвам,че малкия много е пораснал! HugКажи пак моля те какъв беше новия апарат,че ако нашия не стане или излезе прекалено скъпо,да са огледам за този.Страхотно снима!
Наталка,страхотна идея.и аз съм си мислила,ама не ми стиска. LaughingДано ти успееш!А за возенето - ако ти е мил живота,по-добре изчакай! Mr. Green
Днес ми беше първото каране като шофьорка с книжка - предимно извън града,но ни закарах и до пред блока.Абе има още какво да се желае! Grinning
Ели и аз се моля сънят ти да се сбъдне! PraynigЦелувки на малкия боец! Hug  bouquet
Лека нощ мами и успешен нов ден ви желая!  bouquet

# 102
Габи....страхотни са ви снимките... Heart Eyes Ама и ви сте страхотно фемъли...  newsm51
А от парка онемях... Flutter Такава красота..и тез палми.... Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesБлазе ви че имате палми Sunglasses
Много се радвам че сте се заредили  с енергия!!!   Hug

Лека нощ на всички!     bouquet

# 103
Просто не мога да се сдържа..Габи,снимките са страхотни!С отлична композиция и поглед върху детайлите.Много обичам точно такъв тип снимки-листо,цветче,камъче...Снимки,които,като ги погледнеш,в главата ти нахлуват хиляди мисли,и ти става едно такова,топличко на душата...И да ти кажа,точно такава си те представях... Blush
Ели,дано се сбъдне съня ти!!Ние сме с теб!!
Лека нощ на всички!!

# 104
Здравейте, мили мами! Hug

mama3, благодаря ти, че сподели с нас съня на Лилибон - все още не бях прочела за него.
Надявам се, Моля се, Вярвам, че гръбчето на Криси ще бъде точно такова, каквото си го сънувала - дано само е по-скоро...

ЕлиHug Hug за теб и Криско  Heart Eyes Heart Eyes
Постоянно сте в мислите ми...

Мами, радвам се, че танцуващият фонтан пред хотел Bellagio ви хареса  Grinning
красим , наистина са много по-красиви, когато си там - близо до тях  Heart Eyes
И шума на водата допринася за вземането на къла също  Grinning
А и на клипчето, движенията на водата изостават от песента, а на живо не е така...
Бо, настръхнала и просълзена бях на всяка една песен - чувството е неповторимо.
Следващият път децата и до там да отидат, а най-добре с мама и тати  Hug

За изпълнението, и аз не знам как са го постигнали - някаква програма предполагам  Thinking Иначе във водата се виждат тръби - дълги, извити, описвайки кръг - като от основната тръба има отвори, откъдето водата излиза нагоре, а отворите са подвижни, въртят се навсякъде.
Когато се свечери към танца на водата се включват и светлините, те също правят кръгообразни движения... и е още по-вълшебно, романтично...  Heart Eyes
И винаги има хора, много хора, които се възхищават, снимат, танцуват...
Ооо, пак и се ходи...

Габи, снимките ви са невероятни  Heart Eyes
И с тези палми...
Подаръчето от БГ е много симпатично - а бяло сладко имаше ли вътре?  Grinning
Момчетата ти са много симаптични, а ти - лъчезарна, точно, както си те представях  Hug

А някога и снимкии от Лас Вегас да ни пуснеш  Wink
На Давид също много ще му хареса там - има безкрайно много неща, направени само за деца.
Хотел Excalibur е точно такъв - от вътре дебнат рицари, принцеси, принцове - всичко в приказен стил  Wink Предполагам, че и стаите са като в приказка, не отседнахме там, бяхме ергени тогава  Wink, но когато някой ден отидем с децата - задължително.

Наталия, и брат ми беше казал, че има нещо подобно в Пловдив.
Може мамите от там да споделят как е  Grinning

Роза, аз също обичам да правя мнооого снимки  Grinning
Като снимам децата го правя в различни пози, една след друга - просто проследявам различните им движения, а така се събират още повече...

Ние бяхме в Лас Вегас преди 5 години - 2002 значи.
А вие?
Все си мисля, че е след 2002, но може и да се бъркам...
Тогава точно имаше някакви подобрения (незавършени още) на Caesar's Palace, по случай пристигането на Селин Дион, а моите снимки на този хотел са малко по-различни...

А за качването на "твоите" танцуващи фонтани се обърни към Габи и нейните момчета Габи, извини ме предварително, че предлагам вашите услуги  Blush  Hug
Песента и танца пред Bellagio, която ви пуснах, открих с помощта на чичо Гугъл  Wink
Прегледах няколкото други, но тази като качество най ми хареса.
Аз мога да качвам, но от апарата направо (нашия прави и филмче около 30 минути някъде), от видеокамера не знам как става номера.
За нашите снимки - обещавам да кача някои от тях, но няма да е скоро - предстои ни местене, преди това почивка, а и снимките ни не са от дигитален апарат, тогава бяхме с друг апарат, с ленти. Тоест трябва да се разровя из няколкото хиляди снимки, не само от Лас Вегас, след това да ги скенирам (но нямам скенер у дома) и чак след това да ги кача на сууупер бавния интернет  Tired
Ако след всичко това, което изредих все още имате търпение да чакате, няма проблеми, за мен ще бъде удоволствие да ви ги покажа  Grinning
Обещавам да пусна и няколко восъчни фигури - като истински са направо  Grinning

Благодаря ти за къщичката, ей сега ще покажа на мъжО за каква си мечтая  Laughing

Вълшебна, радвам се , че Борянка вече е добре и без болки  Grinning
Писах ти на лични

Мира, а големите дечковци не са ли виждали още бебето?
Не се притеснявай, всичко ще е наред.

При твоите дечица разликата е по-голяма, отколкото при моите 3 (всички породени), а при нас не е имало никакви проблеми и място за притеснения.  Grinning
Разликата между Дани и Мони е 3 години, но между тях се усмихва и една госпожица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А твоето 2-ро - малката принцеса Таня  Hug е само с 2 месеца по-малко, отколкото Дани - а той тогава беше вече батко на 2  Grinning
Когато Мони се роди Ива си беше направо бебе за мен - на само 15 месеца, но още от тогава е една влюбена и изключително грижовна кака  Wink

Е, разбира се, че значение в този случай имат и характерите на децата, както и подходът към тях...

За бебето ->  добре е да обясниш на децата, че това не е кукла, въпреки, че може и да им се иска да е такава, че може да пипат, галят и целуват бебето само в присъствието на мама (или тати  Wink), но не по главата, защото е опасно.
Че никой не може да влиза в леглото на бебето...
Ние още за Ива бяхме поръчали кошара с по-висока решетка, един вид презастраховане, при все, че Дани е добро и разбрано дете, и когато му кажеш да не прави нещо не го прави, или пита преди да предприеме нещо, свързано със забраната.
Обясни също, че бебето няма зъбки - аз нагледно го направих, отваряйки устата на бебето - и затова пие само мляко.
По-голямото момче на една приятелка, тогава на около 2 години беше напъхало шпеков салам и солети в устата на 3 месечното си братче за само няколко минути - добре, че майка им го беше видяла навреме.
Добре е също така да ги включиш в грижите за бебето, ако те проявяват интерес, разбира се - моите са били много щастливи, когато знаят, че бебето разчита на тях  Wink да подадат памперса, да го завият след като сме го изкъпали, по-късно да си гукат, говорят, смеят, играят и т.н..
По този начин отпада и ревността - всички заедно се грижите за бебето, а не само мама, която "забравя" за по-големите и се отдава изцяло на бебето.
И за да те успокоя още повече, ще кажа, че и ние спим в една стая - всички, и никога не сме спали разделени.
Отначало, когато Мони се будеше, за да яде, и Ива се пробуждаше - казвах й, че бебето е гладно, че е мъничко, а и коремчето му също и не може да пие много мляко, затова и се храни по-често.
Дани вече беше с опит и не му правеше впечатление  Grinning
Не можех да ги оставя да спят сами в друга стая - та те бяха толкова мънички...
А като се замисля колко чувствителни са децата...
Какво ли биха могли да родят малките им главици, премествайки тях в отделна стая, а аз и таткото с бебето ?!?
А не исках и бебето да е само, бях решила също, че ще го храня на поскване и исках да спи близо до мен.

Основният ми съвет ми към теб е да се опиташ да си разпределиш времето така, че да имаш такова и с другите две деца. А ако можеш да им осигуриш и лично време, да си сама с всяко потделно, ще ги направиш много щастливи и много специални, повярвай ми  Heart Eyes
Ако големите посещават ясла/градина през деня ще ти е по-лесно.
После като се приберат направи всичко възможно така, че те и техните желания да са на първо място.
Моите никога не са посещавали детско заведение... и въпреки това не е чак толкова трудно да маневрирам между желанията и грижите за тях, както и да им обръщам достатъчно внимание.
Въпрос на приоритети, нагласа и организация  Wink

Мира, това се сещам засега, ако имаш въпроси - питай, с радост ще споделя опита си  Hug

На всички мами пожелавам да посетят поне едно от най-красивите места в света  Hug

Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт