Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обявява един от участниците във форума?
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обявява един от участниците във форума?
-
Каква е новината, която споделя участникът във форума?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за работата в книжарницата?
-
Какви съвети се дават относно връщането на намерен GPS устройство?
-
Как реагираха членовете на форума на новината за сватбата на един от участниците?

Май скоро няма да се видим свободни!
!
т.е. аз де-в неделя като ме почна -от където имаше дупка от там излизаше- та цяла седмица , а имах такива планове
.ще ви разправям утре,че вече нямам сили- цяла седмица съм на вода и чай и вече взимам давам.като ви изчета тогава повече.за сега - целувки
За мамчето на рожденичката 
Нашето боядисване върви успешно към своя край.Това оранжево внесе много весело настроение в нашата къща .Съжалявам само ,че не бях толкова смела в наситеността на цветовете ...но следващия път ще знам.Сигурно ще ви покажа снимчици, но чакам да ми направят рамка на гоблена ,за да покажа и него..Все пак той е най- голямото ми творение ,след децата разбира се 
Теди, страхотни спомени сте запечатали.
За Илиева!!!Честит имен ден на Сашко на патерица.Да расте здрав и много да ви радва!!!

А ти с тази спирала,за какви близнаци мечтаеш.
Не казвай,че щяло да вали,че какъвто съм карък-наистина ще вземе да завали...