МНОГОДЕТНИ МАМИ 23

• 18 023
  • 347
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро на всички мами!

Мамо Цоци относно Андрияна - понеже пиша и в една друга тема тук във форума на юлските мами от 2006г. /това ми напомня да ти кажа, че рожденит ден на Ванко на първата страница съм сбъркала месеца като съм ти изпращала датата  - 1.07.06г. това е датата  Embarassed/ та... предлагам да пусна този текст в другата тема. Само не знам ако има готови да помогнат, къде да ги упътя! И аз мога да помогна с някои нещица , но не са за близнаци. Но не мисля, че това ще е проблем!

Лилибон ще се радвам много ако мога да се запозная лично с теб! ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ!   bouquet

Красим   phoneuu  lalalala

Теди няма проблем! Добре сте си изкарали Hug

мама3 В момента с мъжо сме се захванали с един проект, който не търпи отлагане и нашата липса, така че това наше пътуване се отлага за ... неизвестно за кога newsm12 Май скоро няма да се видим свободни!

Абе нали децата видяха свят  Hug  Това ми напомня за обещаните снимки! Снощи казвам на Хрис да ми ги прати по скайпа! А той ми отвръща  - Чакай да събера всички снимки от приятелите си и ще ти ги пратя наведнъж! Аз го питам  - Е, те колко снимки са!? БИЛИ ОКОЛО 1600    Crazy smile3556  Joy
Абе аз ще ви покажа най-хубавите  Wink!

Хайде чао за сега!  Heart Eyes

# 241
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за поздравите и пожеланията за Стефан. Имаше купон с много деца, но за съжаление нямам снимки. И тъй като рожденика не обича торта, а сладолед, имахме мнооого сладолед вместо торта. Не беше точно такъв, но за виртуална почерпка става - заповядайте!

Ние вече (отново) сме в Голямото село - София. Много време не съм писала, имам какво да разказвам, дано да успея да кача и снимки. Очаквайте скоро включване. Поздрави за всички мили мами   bouquet  bouquet  bouquet
Най-добри пожелания и молитви за Криси, Ели и всички дечица и родители в болест и притеснение.  Hug Praynig Hug

# 242
  • Варна
Тедивас, страхотни сте на всички снимки! Големите мъже много си приличат, май само Йоанчо прилича на тебе! А Мони е страхотна хубавица! Да е жива и здрава!

Мадлена, важното е детето да вижда, а пък че до годинката имало разлика в оттенъка на очичките - голяма работа! Ако това много те притеснява, заведи я на офталмолог, да си каже тежката дума на специалист.

Имам дрешки за новородено с дълго ръкавче и крачолче, мога да ги изпратя на Андриана, за кога се очакват бебетата?

# 243
Да така е,но въпроса е дали наистина ще станат еднакви!
Просто попитах дали някои се е сблъсквал с такова нещо,защото на Стефи примерно и бяха синьо сиви до 7месец,но и двете и после си станаха кафяви!При Жаклин едното е кафяво,а другото сиво!
Личната ни лекарка каза,че можело и да станат кафяви и двете,ако не това ни бил чара....
Поздрави на всички!

# 244
Нямам много време,влизам само да кажа Здравейте на всички.Уговорката за варненските мами е за УТРЕ,СЪБОТА,16 часа,в заведението срещу входа на ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА.Представлява една къща,с маси отвън,люлки и пързалки.Всички желаещи са добре дошли.Както казва Мечо Пух-"Колкото повече-толкова повече!"
Приятен ден,момичета!!

# 245
Добре дошли на всички завърнали се! Hug

Мамо Цоцоланке, аз имам две портбебета, които мога да дам. Дрешки за новородени вече не ми останаха, защото подпомагам едно съседско бебе и това на етърва ми, но може да се разровя да видя дали е останало нещо. Като приключим с возенето на количка мога да й я дам, но не знам това кога ще стане. Мога да дам и плот за повиване. А за кога се чакат бебетата?

# 246
здравейте момичета- ние се върнахме малко по-рано ,но за сметна на това многооооооооооо   Sick т.е. аз де-в неделя като ме почна -от където имаше дупка от там излизаше- та цяла седмица , а имах такива планове  #Cussing out  .ще ви разправям утре,че вече нямам сили- цяла седмица съм на вода и чай и вече взимам давам.като ви изчета тогава повече.за сега - целувки newsm03

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЯРА!!! bdbaloniЗа мамчето на рожденичката smile3525
[/color][/b]
Ха сега здравейте на всички byeНашето боядисване върви успешно към своя край.Това оранжево внесе много весело настроение в нашата къща .Съжалявам само ,че не бях толкова смела в наситеността на цветовете ...но следващия път ще знам.Сигурно ще ви покажа снимчици, но чакам да ми направят рамка на гоблена ,за да покажа и него..Все пак той е най- голямото ми творение ,след децата разбира се newsm62
smile3509Теди, страхотни спомени сте запечатали.
Flowers BouquetЗа Илиева!!!Честит имен ден на Сашко на патерица.Да расте здрав и много да ви радва!!!
Цитат
Момичета, дали можем да помогнем????
Може и аз да се включа, но най- много с дрехи ,а майчето пита
Цитат
примерно колички за близнаци,столчета за кола,столчета за хранене, креватчета?
Иначе моя позната роди преди години тризнаци и кока- кола много им помогнали точно за тези неща Подробност но важна -бъдещия татко   работел там.Може и да се намерят и други такива фирми ,но трябва да се пита... newsm78
Мадлен, май сте обърнали деня с нощта?Ако сега ти е трудно, за напред как ли ще е? Според мен трябва да вземеш спешно мерки.Бъди по настоятелна в бодърствуването и игрите през деня.Няма да стане от днес за утре ,но иначе ще капнеш миличка.Въоражи се с търпение и напред.Моите така бяха, като ги взехме от болницата. Разбирам и ти съчувствувам newsm10
Цитат
Е, те колко снимки са!? БИЛИ ОКОЛО 1600   #Shocked
Славова, много съжалявам за отмененото пътуване до Турция.И ние мислехме в началото на това лято да я посетим ,но... Аз веднъж съм ходила, и много ми хареса ,макар да беше командировка.
Цитат
Много време не съм писала, имам какво да разказвам, дано да успея да кача и снимки. Очаквайте скоро включване
Хайде, чакам с нетърпение Hug
Наде, Hug
До всички варненски мами smile3508завиждам ви за срещата Много да. се снимате ,че като показвате снимки и ние да се почувстваме все едно сме тамПийте по едно кафе и заради мен cheers JoyДано имате и късмет с времето че май го дават да вали .Но това не бива да попречи нали?
Сега отивам да изкъпя цялата фамилия Боневи. newsm37
Цоци HugГаби Hug
Каишка , сега прочетох Weary

Габи  Hug

# 248
здравейте момичета
Честито на празнуващите
само се записвам-утре ще пиша,защото не съм ви изчела

# 249
Здравейте ,момичета!
 HugМамо Цоци,предвид ОНАЗИ тема и предвид това ,че Дани е у дома не мога да смогна да ви изчета.И вечер не мога да влизам,че трябва и него да приспивам Grinning А ти с тази спирала,за какви близнаци мечтаеш.
 HugКрасим,и мен разсмя с тези кактуси...
 HugРозе,направи ли кифличките.
 Hugмама3,искаааам да видя оранжевата къща .
 HugЦвърче,успех с местенето...ще видиш ,че ще свикнеш и с новата къща.
 HugИлиева,благодаря за почерпката!Да ти е жив и здрав тати Сашо!
 HugТедивас,не мога да отворя снимките.Май Дата.бг не се отваря от чужбина.Имаш ли ги качени на друго място...много искам да ги видя.
 HugМадлена,това с оченцето...баба ми казваше ,че е знак от съдбата.На Стоян 1/3 от едното му око е чисто синьо.Така беше като малък...така си остана.
 HugАлбенче,вкусен сладолед.Да расте здраво момчено ти и много да те радва!
 HugКаишка,съжалявам за преживяното.
  Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugПешеходке,Лилибон,Бо,Дидка,Галче,Красим,Наде...ще пропусна някой със сигурност...Прегръщам ви всички!  Hug

На днешната дата се запознахме с Дани във Велико Търново преди 22 години...бях на 17 години...във Военното училище,след като една година преди това си бяхме писали.Днес седяхме с децата,приказвахме си,спомняхме си,гледахме огромната папка с писма и рисунки...Ами така,като нямаше тогава Интернет ...Викам на децата...я сега си пазете писмата де... Grinning На разходката по обяд за малко да ни завали голям дъжд...но успяхме да направим снимки...нали ми се карахте...е ,сега ме има на повече  Wink Тъмнички са,но облаците бяха множко...
Тук

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 23:12 от gaby_s

# 250
Ахааа,Габи, newsm47можело значи!Ще се крием от фотоапарата,а?Я виж колко си фотогенична!Пък си ни и хубавица! HugЧестита ви "годишнина"с Дани!Много любов!! Hug
Мама 3,кой гоблен смяташ да закачаш?Нямам търпение да видя снимки на оранжевото,все се мъча да си представя оранжева стена,и не мога... BlushНе казвай,че щяло да вали,че какъвто съм карък-наистина ще вземе да завали... smile3511 Hug
Каишке,внимателно сега със захранването... Hug
Теди,страхотни снимки!Особено "как му е удобно на Йоан".И на Живко така му беше,че и с гръб напред се е возил! smile3532 Hug
Сега гледам,Илиева,няма да можеш да дойдеш утре на срещата. WearyНо гледам,че си си дала телефон,така че smile3552 Hug
Мадлена,Дейвид Бауи е с едно синьо и едно зелено око.И е страхотен,нали? smile3521 Hug
Ели,Лилибонче!ще успееш ли да дойдеш утре? Hug
Айде,лека!Утре ще разказвамеако не вали...

# 251
  • Варна
Добро утро, момичета!
Слагам кафето:

В събота нямам шанса да си поспя, всички деца наскачаха и на всичкото отгоре и са гладни.Чакаме мама да дойде със закуските и да се стягаме за близнашката среща.
Тук такъв дъжд се изля през ноща, че всичко приготвено за обличане отпада. Трябва да мисля за нещо по-дебело.
Съжалявам,че няма да можем да се видим в "Мечо Пух",на Ви пожелавам весело изкарване на Варненската среща. Да пуснете снимки, аз довечера ще кача от нашата. Може да има обща снимка и във вестниците.
Лека и приятна събота и неделя и дано не вали!
Целувки прегръдки и от нас!

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 08:50 от Илиева

# 252
Оооо,благодаря за кафето,имам нужда... smile3507

Съжалявам,че няма да можем да се видим в "Мечо Пух"...
Аз не знам как се казва заведението,, newsm78наистина ли е Мечо Пух?Дано има обща снимка във някой вестник,миналогодишните ги помня,много ми харесаха!Хайде,приятно изкарване на всички близнаци и на техните родители!
Искам да видите една снимка
от снощи
Дано не завали пак...Дано не е кално...Дано,дано,дано...
Приятен ден,мами!

Габи,липсва ми "нашата тераса",но предполагам,че си заета,миличка... smile3525

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 09:47 от красим

# 253
Добро утро!

Илиева,апетитно кафе си ни сложила...как да не го изпие човек  Heart Eyes

Красим,благодаря ти !  bouquet  А снимката е супер...как хванахте момента ...

Приятен ,усмихнат и слънчев ден !Аз отивам да правя уличните мекици...после сме на плажа с тати и Додо...Батковците са у дома днес...Гого му е напечено,че има изпит в понеделник,А Стоян има важна среща със шефа на APPLE за Испания...харесал негови публикации в НЕТ-а и идва към Елче...

Целувам ви!   bouquet

# 254
...как хванахте момента ...

Настройвам апарата да прави поредица от снимки,и така-няколко пъти.Все една ще става... Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 15:13 от красим

Общи условия

Активация на акаунт